CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Recomandari

Omega 3 pentru gravide

 

Omega-3-gravide-herbalife

 

 

Omega 3 pentru gravide, ajuta viitoare mamica pe parcursul sarcinii. Fatul isi ia si el necesarul de Omega 3 care il ajuta atat in burtica cat si atunci cand se naste. Inainte, in timpul sarcinii si dupa sarcina, DHA Omega 3 este un nutrient esential pentru mama si copil. 

Mamele au o stare de sanatate mai buna atunci cand consuma DHA in timpul si dupa sarcina.

Suplimentele de ulei de peste purificate si certificate sunt o metoda fiabila si sigura pentru mame de a obtine DHA de care au nevoie.

Ce este DHA? (Acid docosahexaenoic)

DHA omega 3 este un nutrient esential necesar in timpul sarcinii. Este necesar pentru dezvoltarea normala si sanatoasa a creierului, ochilor si nervilor copilului in timpul dezvoltarii intrauterine. Consumul de cantitati sanatoase de DHA in timpul sarcinii are beneficii pe termen lung pentru copil; consumul prea mic a fost dovedit ca pune la risc dezvoltarea mentala a copilului cauzand un IQ mai mic, tulburari de atentie si abilitati sociale si de comunicare mai sarace la varsta scolara elementara. Omega 3 se gaseste in mod natural in pestii grasi, cum ar fi somonul si heringul, si in suplimentele alimentare.

Bebelusii sunt complet dependenti de mamele lor pentru DHA

Atunci cand embrionul uman este in dezvoltare intrauterina este complet dependent de mama pentru DHA. Obtinerea unei cantitati suficiente de DHA in timpul sarcinii este importanta deoarece asigura alimentatia optima pentru dezvoltarea sistemului imunitar si nervos al fatului. Obtinerea unui numar suficient de DHA in ultimul trimestru de sarcina este foarte importanta deoarece creierul si ochii se dezvolta rapid in aceasta perioada. Nevoia fatului pentru suficienta DHA este atat de puternica incat va epuiza stocurile de DHA ale mamei daca aprovizionarea este scazuta. Acesta este motivul pentru care femeile insarcinate trebuie sa consume suficient DHA pentru ambele persoane. La nastere dezvoltarea ochilor si a vazului sunt incomplete la nou-nascut, alimentand bebelusul la san mama ii ofera niveluri sanatoase de DHA prin laptele matern, ajutandu-l sa isi dezvolte normal vederea si sa creasca sanatos. Aproximativ o femeie din zece sufera de stari depresive dupa ce a nascut. Nivelele sanatoase de DHA ajuta lauza sa se recupereze dupa nastere si contribuie la o stare pozitiva a psihicului mamei pentru ca ea sa se bucure de micutul ei nou nascut. S-a dovedit prin cercetari stiintifice ca acizii grasi omega 3 au contribuit la ameliorarea starilor de spirit la femei inainte si dupa nastere.

Cele mai multe femei gravide au aport prea mic de DHA cu alimente obisnuite.

Femeile care urmeaza diete vegetariene sau vegane au aport insuficient de DHA. Semintele de chia, nucile si semintele de in contine o alta forma de omega 3 care nu furnizeaza DHA

Cat de multa nevoie ai de DHA ?

Nici mama, nici bebelusul nu pot produce DHA in organism, asa ca acidul docosahexaenoic trebuie adaugat in dieta prin suplimente. Expertii recomanda consumul a cel putin 200-300 mg DHA pe zi, iar unii recomanda pana la 900 mg pentru a acoperi necesitatile mamei si copilului.

Recomandari minime zilnice de admisie DHA in timpul sarcinii si alaptarii:

Expertii din Statele Unite recomanda suplimentarea de la 300 – pana la 900 mg DHA

Grupul international de cercetare pentru sugari recomanda 200 mg DHA

Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) recomanda 300 mg EPA+DHA, cel putin 200 mg ca DHA

De unde sa obtii DHA (Acid docosahexaenoic)

Somonul, sardinele, heringul si tonul de inalta calitate ofera cele mai bogate surse dietetice de DHA. Pestele ofera, de asemenea, proteine slabe si cateva minerale, dar multe femei insarcinate au greturi si nu tolereaza pestele, din acest motiv au nivelul scazut de DHA in dieta. In plus multe femei gravide nu mananca peste din cauza ingrijorarii fata de toxinele de mediu periculoase, cum ar fi mercurul, plumbul si PCB-urile. In timp ce guvernul SUA recomanda femeilor gravide sa nu manance mai multe de 12 ucii de peste saptamanal, femeile insarcinate si mamele care alapteaza trebuie sa tina cont de recomandarile pentru administrare de DHA. Selectarea suplimentelor de ulei de peste care au fost testate riguros pentru calitate si puritate si certificate de un tert independent, ofera o siguranta. Uleiul de peste purificat este disponibil in capsule si lichide. Un suplimente care sa iti completez necesarul de DHA in organism este Herbalifeline Max  Herbalife.
Este esential ca femeile insarcinate sa consume suficienta DHA, deoarece atat mama, cat si copilul in dezvoltare au nevoie de acid docosahexaenoic in timpul si dupa sarcina. Suplimentele DHA purificate din ulei de peste s-au dovedit a fi inofensive atat pentru mama cat si pentru sugari si sunt o modalitate convenabila si sigura de a oferi atat mamei cat si copilului cantitatea de DHA de care au nevoie.

In prezent se recomanda ca femeile care doresc sa ramana gravide, care sunt insarcinate sau mamele care alapteaza si copii mici sa manance o varietate de peste, dar nu mai mult de 12 uncii pe saptamana si sa evite sa consume carne de rechin si macrou. Consuma Omega 3 pe timpul sarcinii dar si dupa aceea. Alege sa consumi suplimentul alimentar Herbalifeline Max care are grija de inima, creier si ochi. 

 

Adauga un comentariu pentru Omega 3 pentru gravide 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Recomandari

 Omega 3 pentru gravide
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .