CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Slabire

De ce nu scazi in greutate cand alergi

 

slabire herbalifeAi inceput sa alergi cu luni in urma, dar de fiecare data cand te urci pe cantar esti dezamagita de rezultate. Ce se intampla? In timp ce alergi arzi multe calorii dar sunt cateva motive pentru care nu vezi rezultate de scadere in greutate.

Dupa ce alergi mananci cu lacomie

Cand arzi multe calorii alergand, ti se face foame, de aceea este foarte important sa te alimentezi cu grija. Pentru a-ti recupera fortele alege mancarea saraca in calorii si incearca sa nu exagerezi in eliminarea caloriilor pentru ca in urmatoarea ora iti va fi din nou foame.

Desi o gustare dupa alergare este esentiala, asigura-te ca este bogata in proteine, carbohidrati , dar sa nu depaseasca 150 de calorii.

Daca faci exercitii inainte de masa savureaza o portie de mancare atent aleasa si nu exagera dupa pentru a-ti recompensa eforturile.

Daca te simti cu adevarat infometata dupa antrenament probabil inseamna ca trebuie sa te alimentezi inainte de a face exercitii asa ca savureaza o gustare sanatoasa inainte de a merge la alergat.

Nu alergi suficient de mult

Daca alergi si nu vezi rezultate arunca o privire in calendar. Daca alergi 40 de minute sau doua serii de cate 20 de minute pe saptamana nu vei arde suficiente calorii pentru a pierde in greutate. Pentru a pierde un kilogram pe saptamana va trebui sa pierzi 500 de calorii in fiecare zi printr-o combinatie de dieta si exercitiu fizic. In cazul in care pierdera in greutate este obiectivul principal, alearga de trei sau patru ori pe saptamana, iar in celelate zile ramase include si alte forme de ardere a grasimiilor cum ar fi cardio si/sau stimularea metabolismului.

Arzi mai putine calorii decat crezi

Tocmai te-ai intors transpirata de la alergat si esti convinsa ca ai ars peste 500 de calorii. Dar ai facut asta cu adevarat? O femeie de 150 de kilograme va arde 495 de calorii daca alearga 45 de minute intr-un ritm de 6 minute pe kilometru. Daca nu alergi atat de mult sau atat de repede nu vei arde tot atatea calorii. Pentru o evidenta corecta a efortului depus, foloseste un ceas sport cu monitor de ritm cardiac, sau descarca-ti o aplicatie speciala direct pe telefonul tau mobil.

Acelasi antrenament in zile diferite

Daca ai gasit o portiune potrivita de teren de cativa kilometri in cartierul tau aleargand pe acolo timp de cateva saptamani devine o rutina. Problema consta in a face mereu acelasi antrenament de alergare. Muschii tai se vor adapta rapid la cerinta antrenamentului iar asta te impiedica sa pierzi in greutate. Evita aceasta problema prin combinarea mai multor tipuri de antrenament: include intervale de viteza, dealuri, pe distante lungi si distante mai mici, pe suprafete diferite si in locuri noi pentru a-ti consolida si forma toti muschii. Este important ca alergarea sa nu fie singurul tip de exercitiu pe care il faci. Include si alte forme cardio precum si efort de formare a masei musculare care te ajuta sa arzi mai multe calorii si accelereaza metabolismul, grabeste arderile.

Nu este important doar ceea ce arata cantarul

Alergarea este una din cele mai bune metode de a tonifia corpul, pentru ca ajuta la arderea grasimiilor in timp ce iti construiesti si masa musculara. Tesutul muscular este mai dens decat tesutul gras deci are nevoie de mai putin spatiu. Acest lucru inseamna ca, desi nu scazi in greutate (sau poate doar putin) se pot modifica unele parti ale corpului, cum ar fi: circumferinta taliei, dimensiunea la sutien, sau se modifica forma feselor. Numarul de kolograme afisat de cantar nu este intotdeauna cel mai bun mod de a monitoriza progresul. Chiar daca greutatea corpului nu se modifica, se modifica circumferintele si ai putea intra cu usurinta in acei blugi skinny pe care ai pus ochii.

 

Adauga un comentariu pentru De ce nu scazi in greutate cand alergi 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Slabire

 De ce nu scazi in greutate cand alergi
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .