CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Slabire

Cum sa slabesti si sa te mentii?

 

cantar1. Inceteaza cu dietele yo-yo

Multi dintre noi suntem peste greutate, dar putini incearca sa slabeasca. Dar multi din care totusi incearca o dieta de slabire, afla ca pun greutatea imediat la loc.

2. Urca-te pe cantar

Multi au o fobie in a se cantari. Trage aer adanc in piept su urca-te pe cantar ca sa afli ce greutate ai. Apoi vei stii exact cat trebuie sa slabesti. Daca pierzi in greutate cu doar 5% tot e un avantaj enorm pentru sanatate.

Vezi aici un calculator pentru greutatea ideala.

3. Fa-ti un scop din a slabi

Vei avea o greutate de atins, dar gandeste-te de ce vrei sa slabesti. Schimbarile de dieta si de stil de viata vor avea si alte beneficii in afara faptului ca vei arata mai bine.

Daca iti scrii scopurile pe hartie si le vezi din cand in cand poate fi un mare ajutor in motivarea ta.
Scopurile pot crea incredere in sine si tin departe bolile asociate cu greutatea in plus.

Cu siguranta ai cateva dorinte legate de slabit, cum ar fi sa poti purta niste haine mai stramte sau sa te poti bucura mai mult de unele activitati recreative sau sporturi care necesita sa fii in forma.

4. Cei apropiati te pot ajuta

Asigura-te ca obtii beneficiile celor din jurul tau. Daca frigiderul nu mai e plin, spune-i familiei sau colegului de apartament sa nu se ingrijoreze. Cand mananci impreuna cu cineva, trebuie sa fie ceva normal pentru tine ca portiile sa fie mici si usoare.

5. Mai multa miscare

Ai putea sa simti ca e greu sa faci exercitii si ca nu sunt confortabile cu stilul tau de viata. Dar chiar si daca faci doar 10 minute de exercitii pe zi tot e bine si ai castigat.

6. Nu lasa foamea sa te doboare

Foamea este cel mai greu lucru de invins, cand vrei sa slabesti. De fapt de-asta te-ai si ingrasat in primul rand, pentru ca ti-a fost foarte mult timp foame.

Ai putea sa incerci unele produse sanatoase de slabit, cum ar fi shake-ul Herbalife Formula 1 sau niste batoane proteice.

Este esential sa te hridratezi si sa bei multa apa, pentru purificarea organismului. Bea cel putin 2 litri de apa / zi.

Herbalife 24 a creat un produse special pentru hidratare, Hydrate, care contine electroliti biodisponibili si vitamine, pentru a te simti excelent si a avea trupul hidratat la nivel optim.

Nu te mai gandi la mancare. Daca ai o atractie foarte mare pentru mancare, exact asta este problema si rezolvarea este sa realizezi ca mancarea in exces este dezgustatoare.

7. Apeleaza la nostalgie

Gandeste-te cum ar fi, sau cum a fost in trecut, sa te poti bucura de un trup slab si suplu, perfect tonifiat. Imagineaza-ti toate lucrurile pe care le-ai putea face daca ai slabi.

8. Nu manca pentru confort

Invata sa recunosti atunci cand mananci ca trebuie sau mananci din placere. Atunci cand este mult stres si oboseala, ai putea sa te „droghezi” cu niste mancare ca sa uiti de toate. Aproape la fel cum fac cei dependenti de alcool sau de droguri.

Scapa din acest cerc viciios si trateaza depresia, stresul sau oboseala prin alte metode, in afara de mancare.

9. Descopera-ti slabiciunea

Care este slabiciunea ta cea mai mare? Fie ca este mancatul in oras, mancatul prea mult, evitarea exercitiilor, gatitul a tone de mancare sau mancatul compulsiv, afla care este cea mai mare greseala pe care o faci si realizeaza ca iti face rau atat tie cat si celor din jurul tau.

 

Adauga un comentariu pentru Cum sa slabesti si sa te mentii? 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Slabire

 Cum sa slabesti si sa te mentii?
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .