CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Alimentatie Sanatoasa

Ce sa pui in salata pentru dieta de slabit

 

Salata pentru slabitCresterea consumului de verdeturi pe care trebuie sa le adaugi in salata e una din cele mai bune metode pentru a reduce numarul de calorii si pentru a slabi, dar nu toate ingredientele din salata sunt la fel.

Alegerea alimentelor nepotrivite face ca salata sanatoasa pe care trebuie sa o mananci sa devina o bomba calorica.

Daca incerci sa slabesti adauga in mesele tale zilnice multe verdeturi.

 

Iata o lista cu alimente de adaugat in salata pentru a slabi mai repede:

Pere

Aceste fructe sunt bogate in pectine si fibre si s-a demonstrat in timp ca ajuta la scaderea poftei de mancare. Indiferent de soi, o jumatate de para medie (cu coaja) are aproximativ 52 de calorii si ofera 2,8 grame de fibre. Daca perele nu sunt pe placul tau poti alege sa consumi mere care sunt la fel de bune pentru slabire.

Quinoa

Daca simti ca iti este foame dupa ce mananci portia de verdeturi, poti alege sa adaugi la salata de verdeturi cereale integarele. Quinoa o sa ii dea salatei tale un plus de proteine si fibre care te vor face sa te simti satul. Un sfert de cana de quinoa fiarta contine 56 de calorii, 1,3 grame de fibre, si 2 grame de proteine.

Coacaze

Toate fructele de padure ofera un continut mare de fibre care te ajuta sa mananci mai putin si sa te simti plin, dar s-a dovedit ca afinele sunt cele care ajuta cel mai mult in procesul de slabire. Un sfert de ceasca de coacaze contine 21 de calorii si 0,9 grame de fibre. Deoarece dulceata lor este naturala, poate impiedica dorinta ta de a manca dulciuri.

Avocado

Aceste fructe verzi pe langa faptul ca sunt savuroase si dau o textura cremoasa salatei tale, specialistii spun ca te ajuta sa slabesti in decurs de 3 saptamani. Pe deoparte este plin de fibre care te ajuta sa te simti satul si sa incepi sa mananci in cantitati mai reduse, dar mentine si senzatia de satietate. Fibrele din avocado ajuta la constipatie si la prevenirea durerilor de burta. Acest aliment in salata va ridica numarul de calorii consumate.

Migdale

Acestea sunt bogate in fibre, dar de asemenea au o sursa usoara de proteine. O cana de migdale are 80 de calorii care ofera 1,5 grame de fibre si 3 grame de proteine. Prin consumarea acestora vei vedea ca o sa incepi sa mananci mai putin.

Oua fierte

Nivelul scazut de energie, impreuna cu senzatia de foame cu siguranta te vor face sa renunti la dieta ta. Pentru a evita acest lucru, trebuie sa consumi alimente bogate in proteine care sa iti ofere energia de care ai nevoie cum ar fi de exemplu ouale fierte adaugate in salata ta zilnica. Un ou contine 78 de calorii si ofera 6,3 grame de proteine.

Fasole

Deoarece fibrele si proteinele sunt o necesitate pentru a-ti umple stomacul si iti pastreaza sentimentul ca esti plin pentru cateva ore, fasolea este o alegere foarte buna pentru a fi adugata la salata atunci cand este vorba sa scazi in greutate. Fasolea tanara are un continut si mai ridicat de fibre si proteine. O ceasca de fasole ofera 5 grame de fibre si 4 grame de proteine pentru 50 de calorii. Fasolea neagra este de asemenea o alegere excelenta, deoarece ofera magneziu si fier.

Somon

Somonul este si el o sursa de proteine cu putine grasimi si daca este facut la gratar il poti adauga si in salata. Este de asemenea o sursa excelenta de omega 3. Nu numai ca reduce colesterolul, dar te ajuta sa te recuperezi dupa un antrenament intens, ajuta la construirea masei musculare si la stimularea metabolismului. O portie mica de somon contine aproximativ 116 calorii si adauga 12,5 grame de proteine la masa.

Branza de vaci

Daca ai pofta sa adaugi in salata branza, chiar daca aceasta are un continut mare de proteine si grasimi, poti alege sa consumi branza de vaci deoarece un sfert de cana are 45 de calorii. Aceasta ofera 6 grame de proteine.

Seminte de chia

Semintele de chia sunt o sursa excelenta de omega 3. Acestea chiar ofera mari recompense pentru cei care incearca sa slabeasca. Presarati o lingura de seminte pe salata, avand 60 de calorii, 4 grame de fibre si 2 grame de proteine.

 

Adauga un comentariu pentru Ce sa pui in salata pentru dieta de slabit 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Alimentatie Sanatoasa

 Ce sa pui in salata pentru dieta de slabit
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .