CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Sfaturi pentru slabire

Top 10 Sfaturi pentru slabire – bazate pe dovezi stintifice

 

Top 10 Sfaturi pentru slabireIata cateva sfaturi pentru slabire, bazate pe dovezi stintifice, care te vor ajuta sa acumulezi mai putine calorii si sa consumi mai multa energie. Acestea sunt cateva obiceiuri simple pe care oricine le-ar putea face loc in rutina zilnica. Pe termen lung, aceste schimbari te vor ajuta sa scapi de kilogramele in plus si sa te mentii.

1.Respecta programul meselor
Incearca sa mananci la aceeasi ora in fiecare zi, de preferat de 3 ori pe zi fara a lasa sa treaca mai mult de 5 ore intre mese. Alege un orar care sa se potriveasca activitatilor tale zilnice si respecta-l. Daca ai nevoie de o gustare, incearca sa iei o gustare in fiecare zi, la aceeasi ora. Incearca sa planuiesti cand urmeaza sa mananci si verifica la sfarsitul zilei daca ai reusit. Pastrarea unui jurnal a crescut rata succesului celor care incercau sa dezvolte obiceiuri sanatoase.

2.Alege produse sarace in grasimi
Alege sa consumi alimente cu putine grasimi,  cum ar fi produsele lactate (consumand 300 ml de lapte semidegresat/zi salvezi 60 de calorii pe zi sau 420 de calorii pe saptamana in comparatie cu laptele nedegresat). Evita dressing-urile pentru salate. Consuma-le cu moderatie pentru ca, pot avea un continut ridicat de grasimi.

3. Plimba-te pentru a slabi
Fa 10000 de pasi (echivalentul a 60-90 de minute de o intensitate moderata), in fiecare zi. Poti folosi un pedometru pentru a numara pasii. Chiar si 5000 de pasi pe zi (40 de minute de plimbare) vor arde 1240 de calorii intr-o saptamana. Foloseste scarile in locul liftului oricand ai ocazia.

4. Ia la pachet gustari sanatoase
Daca obisnuiesti sa iei gustari, alege o optiune sanatoasa cum ar fi un fruct proaspat sau iaurt cu mai putin de 100 de calorii/portie in locul ciocolatei sau al chipsurilor. Batoanele proteice si boabele din soia Herbalife sunt alternative excelente pentru ca sunt bogate in proteine si fibre si au un continut scazut de grasimi si zahar. Salvezi 225 de calorii mancand o banana in locul unei ciocolate. Important este ca gustarea ta sa aiba un continut crescut de fibre/proteine si un continut scazut de grasimi/zahar.

5. Citeste eticheta produsului
Atentie la eticheta produsului. Verifica continutul de grasimi si zahar atunci cand faci cumparaturi sau pregatesti masa. Alimentele cu continut scazut de grasimi pot avea acelasi numar de calorii ca versiunile cu un continut ridicat datorita continutului ridicat de zahar. Gustarile ar trebui sa aiba mai putin de 3g de grasimi si mai putin de 8g de zahar la o portie. Cerealele pentru micul dejun ar trebui sa aiba mai putin de 5g de grasimi si mai putin de 10g de zahar/100g.

6. Ai grija la portii
Nu iti umple farfuria cu mancare (exceptand legumele – preferabil pregatite la abur). Umple farfuria cu multe legume. Regula spune ca un sfert din farfuria ta trebuie sa contina proteine slabe (tofu, piept de pui, file de peste pe gratar), un sfert trebuie sa contina carbohidrati (cartofi, orez, paine – din cereale integrale) iar jumatate trebuie sa contina legume colorate.

7. Stai mai mult in picioare!
Micsoreaza timpul in care stai pe scaun. Stai in picioare 10 minute la fiecare ora. Stand in picioare in autobuz sau in tren arzi calorii. Cand te uiti la televizor incearca sa stai in picioare in timpul reclamelor si rezolva din treburile casei (spala vasele sau du gunoiul).

8. Ai grija la ce bei
Alege sa bei apa in locul bauturilor dulci. Chiar si sucul natural neindulcit are multe calorii asa ca este indicat sa te limitezi la un pahar pe zi. Alcoolul are foarte multe calorii asa ca ai grija – o halba de bere are 182 de calorii. Ceaiul de plante reprezinta o alternativa excelenta pentru cafea. Incearca sa bei cel putin 2 litri de apa zilnic.  Thermojetics, ceaiul Herbalife din plante, bazat pe ceai verde, este o alternativa energizanta pentru ceai sau cafea, are puteri antioxidante si te va ajuta sa arzi grasimile).

9. Concentreaza-te asupra a ceea ce mananci
Mananca incet. Nu manca pe fuga sau atunci cand te uiti la televizor. Mananca la masa si pe cat posibil, pastreaza o postura corecta, care te va ajuta sa ai o digestie buna. Mancatul la masa te va ajuta sa te concentrezi asupra cantitatii pe care o mananci. Nu manca in timp ce mergi, asteapta sa ajungi la destinatie si ofera-ti timpul necesar pentru a manca.

10. Nu uita de cele 5 portii
Mananca cel putin 5 portii de fructe si legume in fiecare zi (400 de grame). Asigura-te ca ai fructe si legume la fiecare masa. Aminteste-ti ca cele 5 portii de fructe si legume reprezinta minimul de vitamine si minerale pe care le oferi corpului pentru a functiona. Incearca sa iti suplimentezi dieta pentru ca stilul de viata de azi nu iti permite sa ii oferi corpului tau o nutritie optima. Shake-ul nutritional Formula 1 si multivitaminele si mineralele Formula 2 reprezinta o cale excelenta de a-ti tine greutatea sub control si de a te asigura ca primeste nutrientii de care are nevoie zilnic.

Cu cat folosesti mai repede aceste sfaturi in viata ta, cu atat mai repede vei incepe sa vezi schimbari in greutatea si in forma corpului tau. Sa schimbi obiceiuri deprinse intr-o viata intreaga este greu dar odata ce aceste sfaturi intra in rutina ta zilnica, iti va fi usor sa le respecti. E ca si cum te-ai spala pe dinti.

 

Etichete:

Adauga un comentariu pentru Top 10 Sfaturi pentru slabire – bazate pe dovezi stintifice 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Sfaturi pentru slabire

 Top 10 Sfaturi pentru slabire – bazate pe dovezi stintifice
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .