CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Recomandari

Accelereaza-ti metabolismul

 

Accelereaza metabolismulMetabolismul este viteza cu care organismul arde caloriile pentru a putea respira, sustine circulatia sangelui, mentine organele in functiune si pentru a extrage energie din mancare.

Corpul tau arde caloriile asa cum o masina arde combustibilul, dar asa cum majoritatea oamenilor stiu, unele masini au nevoie de mai multi litri de combustibil pe kilometru.

In concluzie, cum incepem sa ardem caloriile mai repede?
O idee gresita este faptul ca genele determina ritmul metabolismului. Defapt, dam deseori vina pe metabolismul pentru inabilitatiea de a tine sub control greutatea.

Adevarul este insa ca ai control total asupra metabolismului tau. Ceea ce iti va accelera metabolismul este o dieta bogata in proteine si cu putine calorii acompaniata de exercitii fizice regulate. Proteinele ajuta adaugand masa musculara si renuntarea la calorii ajuta la reducerea grasimii. Fiecare kilogram de masa fara grasime din corpul tau arde in jur de 30 de calorii pe zi. Este adevarat, totusi, ca ritmul metabolismului tau va incetini putin cand micsorezi numarul de calorii. Corpul tau va incerca sa conserve combustibilul pe care il are cand stie ca are mai putin. Cu toate acestea, putem compensa aceasta mica schimbare cu exercitii fizice. S-a dovedit ca jumatate de ora de activitate fizica pe zi micsoreaza greutatea si accelereaza metabolismul.

Te incurajam sa iti verifici regimul zilnic si sa iti faci metabolismul sa lucreze pentru tine!

 

Etichete:

Adauga un comentariu pentru Accelereaza-ti metabolismul 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Recomandari

 Accelereaza-ti metabolismul
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .