CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
Te afli aici:  

Wellness.ro

 

Blog

>

Celulita

>

Adio celulita

 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Celulita

Adio celulita

 
Program de Slabire si Eliminare Celulita Maxi

nutritie Herbalife in celulita

Care e obsesia tuturor femeilor la capitolul ingrijire si infrumusetare corporala?
CELULITA!
Studiile spun ca 70% dintre noi suferim de pe urma nedoritului aspect de coaja de portocala. Insa situatia este pe cale sa se schimbe cu produse Herbalife de nutritie celulara Poti adauga suplimente de nutritie Herbalife la tratamentele anticelulitice pentru fermitatea pielii.
Cum poti spune adio celulitei?
Foarte simplu: combina mai multe metode recomandate pentru atenuarea celulitei: sport, dieta, masaj, cosmetice si rezultatele nu vor intarzia sa apara. Chiar dupa cateva zile de tratament cosmetic anticelulita combinat cu schimbari in alimentatie completate cu suplimente de nutritie pielea se simte catifelata, supla si placuta la atingere. Dupa 2 saptamani, pielea este vizibil tonifiata si catifelata, iar dupa 4 saptamani, pielea devine mai uniforma, iar semnele celulitei sunt reduse in mod vizibil.
Chiar daca faci tratament anticelulitic cu masaj si impachetari, alimentatia speciala accelereaza efectul anticelulitic.

Afla doua mici secrete pentru combaterea eficienta a celulitei:

1. Cresterea masei musculare si revigorarea, tonifierea tesutului muscular te ajuta sa scapi de celulita. Pentru a avea rezultatele dorite consuma mai multe proteine: oua, branza dulce de vaci, carne slaba, peste, soia, naut, linte – ele ajuta la repararea colagenului si a tesutului conjunctiv, astfel vei reduce aspectul de coaja de portocala.

2. Planifica sa ai cel putin 60 minute de antrenamente cardio la sala sau in parc in natura de 2 ori pe saptamana. Renunta la sedentarism! Sportul este inamicul nr 1 al celulitei pentru ca dreneaza limfa. Incearca inotul, badminton, pilates, yoga si mersul pe bicicleta.

Mananca alimente care contin vitamina C si biotina: citrice, bloccoli, patrunjel, marar, spanac fructe de padure, capsuni, cirese si redu consumul de cofeina, renuta la alcool si fumat.
Nu te infometa, nu este o solutie favorabila pentru reducerea celulitei, din contra, vei accentua in timp celulita. Renunta la fainoase si zahar. Daca iti este foame, rontaie castravete, telina, morcovi, ridichi.
Planifica sa ai un regim si stil de viata sanatos, o dieta corespunzatoare in combinatie cu hidratare si sport, masaj. Pentru rezultate vizibile exclude semipreparatele, grasimile, prajelile, sarea, condimentele cu glutamat de sodiu, zaharul alb si faina alba.
Stiai ca un factor al celulitei este circulatia proasta la nivelul venelor? Aspectul de coaja de portocala este datorita grasimii care ramane acumulata intre capilare. Asadar, este foarte importanta hidratarea, bea cel putin 2 litri de apa pe zi. Este recomandat sa nu consumi bauturi carbogazoase, vei obtine rezultate opuse. Incearca suc de merisoare, ceai diuretic sau Herbalife Bautura Concentrata cu aloe vera pentru a-ti ajuta corpul cu cantitatea necesara de lichide pe zi.
Elimina celulita cu Herbalife.
Intra pe produse anticelulita – Wellness.ro si afla mai multe detali despre combaterea celulitei si a kg in plus.

 

Etichete: , ,

Un comentariu pentru “Adio celulita”  

  1. Cristina spune:

    Foarte adevarat, Herbalife te ajuta sa scapi de celulita. Pe langa produse Herbalife de nutritie, recomand masajul terapeutic pentru celulita cu miere de albine, eu asa am scapat de pielea urata de pe coapse. 🙂 Nu stiu cat de bun e de unul singur, dar impreuna cu masajul m-a ajutat, recomand tuturor!

Adauga un comentariu pentru Adio celulita 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Celulita

 Adio celulita
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .