CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Herbalife

Simte diferenta cu Formula 1 Herbalife

 

In fiecare zi  in toata lumea sunt consumate peste un milion de portii de shake-uri Formula 1 Herbalife. Si dvs. puteti beneficia de toate calitatile nutritionale excelente pe care le ofera o masa sanatoasa Formula 1. Consumati Formula 1 Herbalife pentru a simti diferenta.
Simtiti-va special…
Pierderea greutatii poate fi o provocare. Formula 1 Herbalife va ajuta sa controlati aportul de calorii si sa aveti o senzatie de satietate pentru mai mult timp, mentinand un nivel optim de energie. Astfel va puteti concentra asupra obiectivelor pe care le urmariti, obtinand silueta si aspectul dorit.
Fiti in forma…
Un program incarcat de activitate va poate afecta conditia fizica in timp ce sunteti preocupat sa faceti fata solicitarilor zilnice. Formula 1 Herbalife este o alternativa usoara si convenabila de a pregati o masa, care ofera corpului dvs. hrana de care are nevoie pentru a va reface energia si de a fi in forma.
Simtiti-va bine…
Acum ca aveti mai mult timp sa va relaxati si sa va urmati scopurile in viata, corpul dvs. are nevoie de sprijin zilnic pentru a tine pasul cu spiritul dvs! Formula 1 Herbalife va ajuta sa va hraniti corpul, oferindu-i un echilibru perfect de proteine si nutrienti esentiali care va ajuta sa va simtiti energic si bine dispusi.
Simtiti-va puternic…
Sportul si exercitiile dezvolta masa musculara. Muschii au nevoie de proteine, vitamine si minerale pentru a se reface si pentru a creste dupa fiecare antrenament. Shake-urile Formula 1 Herbalife sunt bogate in proteine din soia, sanatoase pentru inima si contin nutrienti esentiali care va ajuta sa va construiti masa musculara imbunatatindu-va performanta si ajutandu-va sa va simtiti puternic.

Formula 1 Herbalife Inlocuitor de Masa

Formula 1 Herbalife Inlocuitor de Masa

 

Formula 1 Herbalife contine proteine din soia. Proteina din soia are o valoare nutritiva ridicata; o proteina vegetala care contine opt aminoacizi esentiali, fiind astfel singura proteina vegetala completa. Si mai mult, cercetarile arata ca 25 de grame de proteine din soia pe zi ca parte a unei diete sarace in grasimi saturate poate ajuta la mentinerea unui nivel sanatos al colesterolului din sange. Un singur shake va ofera pana la 10,6 grame de proteine din soia. Pentu a atinge necesarul zilnic recomandat de 25 de grame, adaugati inca un shake in fiecare zi si incercati sa completati cu alte produse Herbalife pe baza de soia, cum ar fi Formula 3 Herbalife Pudra Proteica Personalizata, Boabe de Soia Prajite si alte alimente cum ar fi boabele de soia si tofu din soia.
Reteta Herbalife pentru succes functioneaza cu adevarat!

Click aici pentru Programe de Slabire Herbalife!

 

Etichete:

Un comentariu pentru “Simte diferenta cu Formula 1 Herbalife”  

  1. Nicu spune:

    Eu prefer aroma de Formula 1 Herbalife de vanilie

Adauga un comentariu pentru Simte diferenta cu Formula 1 Herbalife 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Herbalife

 Simte diferenta cu Formula 1 Herbalife
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .