CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Alimentatie Sanatoasa

NUTRITIE CELULARA

 

nutritie

NUTRITIE CELULARA?

Este principiul care sta la baza programului nostru. Este greu sa avem grija de calitatea alimentatiei noastre pentru ca oamenii moderni in fiecare zi sunt prinsi in capcana dubla de surplusi si deficiente, iar calitatea nutritiei este departe de ceea ce a fost odata. Sanatatea corpului tau incepe cu sanatatea fiecarei celule. Oferim organismului nostru in fiecare zi surplus de zahar, sare, alcool iar calitatea proasta a alimentelor duce la probleme de acumulare de grasimi, toxine, kilograme excesive si imbolnavire. Cand noi vrem sa slabim, de obicei reducem cantitatea de alimente, deficitul nutritiv se agreseaza, nu avem energie, avem senzatia de foame si slabiciune si pierdem masa musculara si mai mult.

Cu toti ne dorim sa aratam si sa ne simtim sanatosi, dar fiecare vom avea calea noastra pentru a atinge aces scop. A deveni cea mai buna varianta a noastra reprezinta un pas important in imbunatatirea increderii in propriile noastre puteri, iar totul incepe de la stabilirea unor obiective.

Programul nostru de slabire permite sa evitam aceste lucruri:

Chiar daca si noi micsoram cantitatea de alimente, oferim corpului tot ce are nevoie, usor de consumat, usor de preparat si la indemana. Are continut echilibrat de proteine din soia si fibre, calorii, vitamine si minerale. Asa ca aveti proteine necesare sa mentineti masa musculara.

Aveti multa energie si nu aveti senzatia de foame si va incadrati cu usurinta in necesarul dvs zilnic de calorii.

Ajuta la sporirea arderilor si la pastrarea masei musculare.

Este foarte usor de consumat- inlocuiti 2 mese pe zi cu shake-urile noastre delicioase si mancati o masa echilibrata pe zi. De asemenea pentru a nu avea foame si deficit de proteine puteti avea si gustari sanatoase intre mese.

Formula 1 este shake inlocuitor de masa sanatos si delicios care poate fi personalizat, adaugand fructele preferate, si este disponibil cu arome multiple pentru a-ti delecta papilele gustative zi dupa zi, cu un aport controlat de calorii 220 kcal per portie, oferindu-ti multe din vitamenele si mineralele esentiale de care organismul are nevoie zilnic, precum si un echilibru excelent de carbohidrati, fibre si proteine din soia care contine toti aminoacizii esentiali. Va da energie, putere de munca, va face economie de timp. Simplu eficient, comod, ieftin si bun pentru sanatate.

Acum disponibil si in varianta Formula 1 fara alergeni, fara lactoza, soia sau gluten.

 

Un comentariu pentru “NUTRITIE CELULARA”  

  1. Slabeste sanatos « Blog | Wellness.ro spune:

    O strategie importanta care te ajuta sa slabesti rapid in mod natural este sa nu mai mananci in oras. Daca iesi in oras in perioada in care doresti sa slabesti sa tii cont de faptul ca mancarea din restaurante contine mult sodiu, glutamat si este foarte bogata in calorii. Gandeste-te ca mancarea de la fast-food se pregateste in baie de ulei si din moment ce tu iti doresti sa slabesti evita astfel de preparate. Gaseste timp si invata cateva retete simple pentru a prepara mancarea acasa in bucataria ta. O problema pe care o au multi oameni este faptul ca nu stiu cum sa manance pentru a slabi. Unii recomanda multe proteine, altii insista pe reducerea glucidelor sau recomanda un fruct minune. Mananca mancare de calitate, mananca mancare bogata in nutrienti esentiali. Mancarea organica este una din alegerile cele mai bune cand vine vorba de mancare de calitate. Produsele cultivate in zona ta sunt de preferat. Mananca alimente bogate in substante nutritive care sa te hraneasca la nivel celular.

Adauga un comentariu pentru NUTRITIE CELULARA 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Alimentatie Sanatoasa

 NUTRITIE CELULARA
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .