CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Alimentatie Sanatoasa

Micile schimbari in alimentatie pot avea efecte uriase

 

Micile schimbari in alimentatie pot avea efecte uriase

Este nemaipomenit cum doar cateva mici schimbari in obiceiurile alimentare de zi cu zi pot avea efecte benefice asupra ta. Recomandam celor care cred ca sunt pregatiti sa adopte un stil de viata diferit si sa inceapa o dieta majora sa procedeze cu prudenta. Exista o serie de motive pentru acest lucru.

Pentru inceput, daca faci prea multe schimbari bruste, risti sa nu reusesti sa le respecti pe toate. Odata ce ai avut succes cu doar o schimbare – nu conteaza cat de mica – aceasta iti va oferi increderea de a continua, de a te tine departe de provocari. Peste toate acestea, doar cateva schimbari mici iti pot oferi recompense mai mari decat ai putea crede.

Incearca sa te gandesti la schimbarile pe care vrei sa le faci in viata ta ca la o investitie pe termen lung. Te poti baza pe o strategie agresiva care iti poate aduce schimbari rapide, dar exista riscul ca acea strategie sa nu functioneze, deasemena. Pe de alta parte, poti “diversifica” folosind un amestec de strategii care iti pot aduce rezultatele la care visezi, desi s-ar putea sa dureze mai mult pana le vei obtine. Asadar, daca doresti sa investesti in sanatatea ta, pe termen lung, cea mai lenta si mai constanta metoda castiga de obicei cursa.

Daca te uiti cu o mai mare atentie la alimentele pe care le mananci in general si la exercitiile fizice pe care le faci in mod normal, este incredibil cum unele mici schimbari pot aduce beneficii mari. Mai jos vei gasi cateva schimbari care au facut diferenta in alimentatia unei persoane care a slabit 28 de kilograme intr-un an:

  1. Adauga 20 de minute de exercitii fizice la programul zilnic – ar putea fi 20 de minute de mers pe jos vioi dimineata sau o plimbare de seara. Cele 100 de calorii extra arse zilnic pot insemna la sfarsitul anului o greutate cu 4 kg mai mica.
  2. Daca micul tau dejun obisnuit contine o cafea si o chifla cu crema de branza, trecerea la un shake proteic va scadea din dieta zilnica aproximativ 250 de calorii, suficient pentru a avea o greutate mai mica cu 8 kg la sfarsitul anului.
  3. Un obicei sanatos de a manca salata de 7 ori pe saptamana este contraproductiv daca la salata se foloseste dressing. Reducerea cantitatii de dressing de la 3 linguri la una singura va duce la reducerea a mai mult de 1000 de calorii intr-o saptamana si pierderea a aproximativ 7 kg intr-un an.
  4. Aproximativ de 3 ori pe saptamana, in loc sa mananci bomboane, mananca un baton proteic si bea o ceasca de ceai in schimb. Vei reduce 600 de calorii pe saptamana – suficient pentru a slabi 4 kg intr-un an.
  5. Sandwich-urile sunt consumate in medie de 5 ori pe saptamana si includ intotdeauna o felie de branza. Inlocuieste branza cu legume si vei salva 500 de calorii pe saptamana. Vei pierde alte 3 kg pana la sfarsitul anului datorita acestei schimbari.
  6. Desertul este consumat de 6 ori pe saptamana – de obicei prajituri sau inghetata. Inlocuieste-le cu fructe si vei reusi sa pierzi inca 4 kg intr-un an.
 

Etichete: ,

Adauga un comentariu pentru Micile schimbari in alimentatie pot avea efecte uriase 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Alimentatie Sanatoasa

 Micile schimbari in alimentatie pot avea efecte uriase
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .