CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Forma buna

Corpul perfect la nunta!

 

Slabeste pentru nuntaZiua nuntii este unul din cele mai importante evenimente din viata oricarei femei si de aceea ea vrea sa arate bine din toate punctele de vedere.

Pana la coafura, machiaj si imbracaminte viitoarele mirese se gandesc sa aiba corpul perfect in ziua nuntii. De aceea este de preferat sa tina cont de aceste sfaturi.

Incepe cu dreptul!

Un mic dejun sanatos, te ajuta sa ai o alimentatie corecta si in plus daca poti rezista tentaiilor culinare nesantoase este si mai bine. Cu cat vei manca mai sanatos cu atat vei avea rezultate satisfacatoare si te vei simti minunat in ziua nuntii. Pentru a avea rezultate pozitive este bine sa iei in fiecare dimineata un mic dejun plin de fibre si proteine care te vor ajuta sa te simti satula pentru ore bune.

Obiectivul tinta.

Este bine sa pui mare accent pe exercitiile care le faci in special in zonele care iti vor fi scoase in evidenta prin purtarea rochiei.

Tonifiaza-ti corpul.

Sunt antrenori care lucreaza cu celebritati care spun ca este bine sa ai umerii si spatele cat mai bine definiti. Daca alegi sa porti o rochie fara bretele, spatele si umerii vor fi vizibile de aceea este bine sa pui accent pe ele.

Stai dreapta.

Pentru a avea o postura corespunzatoare este bine sa faci exercitii pentru a avea spatele drept. Aceste exercitii este bine sa le faci in mod regulat.

Pe langa exercitiile si stilul sanatos de viata pe care il ai, este indicat sa faci miscare in fiecare zi si sa consumi multa apa. Pentru a avea o digestie cat mai buna este indicat sa adaugi in alimentatie fibre. Acestea te vor ajuta sa nu te mai simti balonata. O dieta bogata in fructe proaspete, verdeturi si cereale integrale care te vor ajuta in subtierea taliei.

Mananca sanatos.

Daca nu vrei ca munca ta sa fie in zadar este bine sa dai la o parte mancarea nesanatoasa. Orienteaza-te pe alimente sanatoase care sa te ajute sa ai mese complete.

Redu bauturile acidulate.

Pe langa faptul ca bauturile acidulate sunt pline de calorii, in plus te fac sa te simti balonata si iti dau stari de rau. Cel mai bine este sa iti prepari singura un suc din fructe care sa te ajute datorita continutului bogat de vitamine.

Daca vei tine cont de aceste sfaturi ziua nuntii tale va fi una de neuitat.

 

Un comentariu pentru “Corpul perfect la nunta!”  

  1. Ion spune:

    Eu si sotia mea am slabit cu Herbalife ca sa aratam bine la nunta!

Adauga un comentariu pentru Corpul perfect la nunta! 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Forma buna

 Corpul perfect la nunta!
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .