CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Shake Proteic

Shake-urile – metoda perfecta pentru slabire

 
Daca doresti sa slabesti prepara-ti smoothie-uri delicioase.

Daca doresti sa slabesti prepara-ti shake-uri delicioase.

Mai multi nutritionisti au facut o expertiza referitoare la cum poti slabi cu preparate sanatoase si au ajuns la concluzia ca shake-urile sunt foarte bune pentru slabire.

Caloriile

Piureurile din legume sunt o alegere excelenta pentru micul dejun, deoarece acestea sunt usor de preparat si poti sa le iei si pe drum. Trebuie sa fie constient ca folosesti ingrediente sanatoase, prin prepararea lor obtii o creatie de 600 de calorii. Daca esti la inceput cu prepararea de shake-uri pentru pierderea in greutate este bine sa masori ingredientele. Sunt persoane pregatite in domeniul nutritionist care spun ca nevoia de zi cu zi de calorii este diferita de la persoana la persoana in functie de inaltime, greutate si timpul dedicat sportului. In general la micul dejun obiectivul este sa consumi 300-400 de calorii.

Fibrele

Atunci cand tii o dieta trebuie sa sti ca si fibrele sunt esentiale in acest proiect. Acestea au rolul de a te face sa te simti plin si cateva ore bune sa nu mai simti ca iti este foame. Se recomanda ca in fiecare zi sa consumi fibre, aproximativ 25 de grame. Specialistii spun ca cel mai bine este sa consumi 10 grame de fibre la micul dejun iar restul sa il imparti pentru mesele ramase. Iata cateva ingrediente pe care le poti adauga in blender pentru a stimula continutul de fibre. Continutul de proteine este inclus pentru a vedea cum un ingredient poate oferi dubla putere de pierdere in greutate (fibra +proteina).

 

INGREDIENTE PROTEINE (G) CALORII FIBERE (G)
1/2 ceasca de afine 1.8 42 0.5
1/2 ceasca de capsuni 1.5 24 0.5
1/2 ceasca de zmeura 4 32 0.7
1 banana medie    2.3 2.3 59 1.4
31/2 de mar cu coaja 2.1 47 0.2
1 kiwi, decojit 2.1 42 0.8
1/2 para 2.8 52 0.3
1 piersica medie 2.3 59 1.4
2 cesti de spanac 3 18 1.2
2 cesti de frunze kale 2.7 67 4.4
1/4 de avocado 2 30 1.5
1 lingura seminte Chia 4 60 2

 

Proteinele

Proteinele consumate dimineata sunt si ele esentiale de asemenea pentru a slabi. Deoarece proteinele se digera mai greu, este nevoie de mai multe calorii pentru a le digera, astfel incat digestia va fi mai rapida dimineata. Se recomand ca totalul zilnic sa fie de la 60 la 100 de grame de proteine. Iaurtul si laptele sunt si ele optiuni pentru a avea necesarul de proteine in acest proces.

 

INGREDIENTE PROTEINE (G) CALORII FIBERE (G)
1 cana de lapte degresat 8 90 0
1 cana lapte de soia neindulcit 7 80 2
1 cana de lapte de migdale 5 90 5
3-4 linguri de iaurt grecesc 5.6 30 0
3-4 linguri de iart de soia cu vanilie 3.5 75 0.5
1/5 tofu moale 6 60 0.5
1/2 cana de fasole boabe 6 100 5
1 portie pulbere de proteine pe baza de plante 17 90 3
1 lingura de unt de migdale 3.5 95 2
1 lingura seminte de canepa 3.3 57 1

 

Grasimi sanatoase

Nu trebuie sa eviti grasimile, deoarece crezi ca acestea te ingrasa. Cu toate acestea pot fi bogate in calorii, de aceea se recomanda sa fie consumate in cantitati mici deoarece sunt esentiale. Grasimile sanatoase ajuta organismul, dar trebuie consumate in cantitati mici. Migdale, caju, alune, unt de arahide, seminte de Chia si avocado sunt surse excelente de grasimi pentru a le folosi in slabire dar in cantitati mici deoarece au multe calorii.

Carbohidrati

Atunci cand vrei sa slabesti, aportul de carbohidrati poate fi o preocupare majora, deoarece shake-urile tind sa includa fructe, continutul de zahar mare poate fi o preocupare. Sunt studii care au aratat ca un shake cu toate fructele nu ar fi o idee buna, deoarece este o doza mare de zahar care o primeste organismul si nu iti poti face mesele echilibrate. In plus nivelul de energie se va diminua curand si eforturile de a manca mai putin se vor pierde. Atat timp cat sunt de la 10 la 15 grame de proteine, se mai pot adauga alte cateva ingrediente in afara de fructe, cum ar fi varza, avocado, nuci.

Hidratare

In afara de fibre, lichidele pot oferi de asemenea acel sentiment complet, precum si prevenirea balonarii care insoteste constipatia. In afara de hidratare prin consumul de fructe si legume, trebuie sa consumi si foarte multa apa, ceai verde si lapte de migdale neindulcit.

Poti incerca lapte de cocos sau chefir, la care poti sa adaugi si cuburi de gheata. Daca esti ingrijorat de continutul de zahar poti incepe treptat sa reduci din fructe care au un continut de zahar ridicat.

Dupa ce te-ai informat cu privire la aceasta bautura aici ai doua exemple de retete pentru shake.

Reteta de shake 1

Shake cu ananas si frunze de kale

Ingrediente:

2 cesti de kale; 1 cana de afine congelate; ½ cana ananas congelat; 3-4 linguri de iaurt grecesc; ¼ avocado; o cana de apa.

Reteta de shake 2

Shake cu spanac, banana si capsuni

Ingrediente:

2 cesti de spanac; o jumatate de ceasca de capsuni; 1/5 tofu moale; ½ lingura de unt de migdale; 1 cana de lapte de soia neindulcit; o jumatate de cana de apa.

 

Adauga un comentariu pentru Shake-urile – metoda perfecta pentru slabire 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Shake Proteic

 Shake-urile – metoda perfecta pentru slabire
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .