CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Sfaturi pentru slabire

Rochia de petrecere este prea stramta? Cum slabesti repede si sigur

 

Rochia de petrecere este prea stramta? 5 pasi te ajuta sa slabesti repede si sigurOamenii nu isi supravegheaza greutatea permanent. Daca ar fi facut-o, ar fi observat ca kilogramele se tot aduna. Ati fi surprinsi sa aflati ca nu este ceva iesit din comun ca unii oameni sa ne sune la mijlocul lunii, panicati, pentru ca au realizat ca au un eveniment important la care trebuie sa participe si se intreaba oare cat de mult se poate slabi intr-un timp relativ scurt, de cateva saptamani. Bineinteles, acest lucru se intampla nu numai primavara, ci pe tot parcursul anului. Fie ca trebuie sa participe la o nunta, sa plece in croaziera sau trebuie sa arate bine la petrecerea de absolvire – toti pun intrebarea :

Cat de mult pot slabi in cateva saptamani?

Aceasta intrebare nu are un raspuns simplu care se aplica tuturor. Pentru inceput, depinde foarte mult de greutatea de la care se incepe programul de slabire. Cu cat sunt implicate mai multe kilograme in plus, cu atat mai multe calorii trebuie arse pentru ca rezultatele sa fie vizibile. Persoanele cu mai multe kilograme in plus, trebuie sa taie din aportul caloric zilnic, cate putin, si vor pierde in doua saptamani mai multe kilograme decat ar pierde o persoana cu mai putine kilograme.

Totul se rezuma la diferenta de calorii dintre cele pe care le arzi prin miscare, efort fizic si cele pe care le primeste organismul tau cu alimentele. Cu cat este mai mare diferenta , cu atat mai repede vei slabi.
Jumatate de kilogram de grasime reprezinta aproximativ 3500 de calorii depozitate – daca esti dispus sa arzi pana la 500 de calorii dintre cele depozitate, in fiecare zi, timp de o saptamana, ar trebui sa poti sa scapi de acea jumatate de kilogram de grasime. Ai putea consuma cu 500 de calorii mai putin – sau poti face exercitii fizice – pentru a scapa de acele calorii.

  1. Trebuie atat sa reduci din caloriile consumate cat si sa faci exercitii fizice. Daca doar scazi numarul caloriilor, exista riscul de a le reduce prea mult si astfel nu vei mai avea energie suficienta pentru a depune efort fizic, in acelasi timp, ar fi mai greu sa satisfaci nevoile nutritive ale corpului tau datorita numarului limitat de calorii.
  2. Bazandu-te exclusiv pe exercitii fizice pentru a pierde in greutate, este deasemenea foarte dificil. Este nevoie de activitate intensa – cum ar fi o ora de inot neintrerupt – pentru a arde 500 de calorii.Concentreaza-te pe alimente care iti ofera cea mai buna nutritie dar cu putine calorii, cum ar fi legumele, fructele si proteinele din carnea de peste sau fructe de mare, piept de pasare, albus de ou, lactate fara grasimi ( iaurt, branza, lapte) sau pudre proteice.
  3. Asigura-te ca ai parte de proteine la ficare masa. Aceste proteine te vor ajuta sa te simti satul.
  4. Este bine daca renunti la produsele fainoase pentru o saptamana sau doua – ar trebui sa obtii suficienti carbohidrati din fructe si legume pentru a avea energia necesara practicarii unui sport. Dupa cateva saptamani, poti incepe din nou sa consumi produsele fainoase.
  5. Numararea atenta a caloriilor este cheia. Destul de des recomandam pentru inceput utilizarea inlocuitorilor de masa cum ar fi shake-ul proteic pregatit dupa o reteta specifica sau o cina din legume sanatoase – de doua ori pe zi, precedate de o a treia masa sanatoasa. Dupa care, consuma fructe sau legume taiate, ca gustari intre mese. Acest lucru elimina nevoia numaratului caloriilor, asa ca este probabil sa observi rezultate foarte curand.
 

Etichete: , ,

Adauga un comentariu pentru Rochia de petrecere este prea stramta? Cum slabesti repede si sigur 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Sfaturi pentru slabire

 Rochia de petrecere este prea stramta? Cum slabesti repede si sigur
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .