CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Herbalife, INGRIJIRE PERSONALA

Produse cu Aloe Vera

 

produse-herbalife-aloe-vera

Stiai ca Aloe Vera provine din cuvantul arab aloeh, care inseamna seva, cristalina si amara, iar vera provine din limba latina si inseamna adevarat. Aloe Vera a fost folosita ca leac inca din vremuri stravechi. Egiptenii o numeau planta nemuririi. In randurile ce urmeaza vom discuta de avantajele pe care le are Aloe Vera asupra corpului.

Beneficiile plantei Aloe Vera

Planta de Aloe Vera poate parea destul de modesta, dar este una din cele mai puternice remedii oferite de natura. Planta a fost folosita de catre oameni in urma cu 6000 de ani, din vremea Egiptului antic. A ajutat la tratarea mai multor dureri. In prezent sucul din planta de Aloe Vera este foarte folosit de catre multi oameni.

Ce este sucul de Aloe Vera?

In timp ce gelul de Aloe Vera este folosit ca un remediu de actualitate, sucul de Aloe Vera este cel mai adesea digerat pentru a viza problemele interne. Este important de stiut ca sucul care a fost creat pentru uz intern este ambalat in sticle si flacoane. Poti fi sigur ca produsul care este in continut este protejat de posibile contaminari care ar putea proveni de la bacterii sau alte substante.

Sucul de Aloe Vera ofera imbunatatire la diverse probleme de sanatate, dar este prudent sa nu exagerezi. Este recomandat sa consumi sucul de Aloe Vera de 2, 3 ori pe zi maxim. Daca bei mai mult, se pot crea reactii adverse care variaza de la o reactie alergica la greata si diaree.

Cum se face sucul de aloe vera?

Desi pare imposibil, sucul poate fi facut din frunze. Ele sunt taiate aproape de baza plantei, cu grija pentru a pastra frunza si gelul din interior. Frunzele sunt taiate in jumatate pe lungime, lasandu-se gelul sa se scurga. Gelul poate fi imbuteliat si folosit mai tarziu pentru a face suc, care este apoi plasat intr-un amestecator si pulverizat pentru a forma o bautura lichida neteda. Produsul poate fi combinat cu citrice, cum ar fi lamaie, suc de portacale sau suc de lamaie pentru a imbunatati gustul. Bea zilnic o doza de suc de Aloe Vera care o sa aiba un impact pozitiv. Exista mai multe modalitati de a aduce planta minune in viata ta si de a culege roadele frumusetii a plantei de vindecare.

Trebuie sa eviti sa iti prepari tu singur sucul de Aloe Vera din frunze proaspete deoarece riscul de contaminare este unul foarte ridicat. Un exemplu poate fi incapacitatea de a pregati in mod corespunzator si asta poate duce la riscuri potentiale pentru sanatate. Alege sa consumi bautura concentrata Herbal Aloe Vera Herbalife si asa vei putea fi sigur ca este cel mai bun mod, sa cumperi gata imbuteliat si sigilat sucul.

Beneficiile pe care le are Aloe Vera asupra sanatatii

Atat gelul cat si sucul sunt produse din frunzele verzi exterioare ale plantei de Aloe Vera, planta fiind de origine din Africa. Lichidul si pulpa sunt ambele umplute cu substante nutritive naturale, minerale si fibre care sunt cunoscute deoarece ofera o serie de beneficii pentru sanatate.

Doza buna de vitamine si nutrienti

Sucul de Aloe Vera contine un numar mare de nutrienti esentiali, care includ, proteine, aminoacizi, vitamina A, C si E, minerale: calciu, magneziu, potasiu. Nutrientii sunt componentele de baza ale bunastarii, ajuta la scaderea tensiunii arteriale si imbunatateste functia sistemului imunitar. Aloe Vera contine vitaminele B1, B6 si B12, care ajuta la imbunatatirea functiei metabolismului. Contine acizi organici benefici sanatatii: acid malic, acid izocitric, acid oxalic.

Este un antioxidant puternic

Gama de antioxidanti puternici care se gasesc in sucul de Aloe Vera, ajuta la prevenirea radicalilor liberi, combate semnele de imbatranire, si lupta cu o serie de boli. Aceasi compusi ajuta si la o circulatie mai buna, sprijin pentru inima, reduce riscul de infract miocardic si accident vascular cerebral.

Suport digestiv

Aloe Vera poate imbunatati modul in care organismul digera alimentele in cele din urma. Bautura actioneaza ca un pansament pentru stomac, si promoveaza dezvolatarea unei mucoase a stomacului normal, ceea ce poate ameliora orice disconfort trece de alimente. Consumul de suc de Aloe Vera poate ajuta, reduce acumularea de acid gastric pentru a imbunatati reflux de acid si ajuta la prevenirea ulcerului care se dezvolta la unii pacienti. Alte studii au descoperit ca bautura din Aloe Vera ajuta in cazul unei constipatii.

Detoxifiere eficienta

Aloe Vera naturala actioneaza ca un diuretic, care poate ajuta organismul sa elimine toxinele si sa vindece in interior. Incearca sucul de detoxifiere, care combina Aloe Vera cu lamaie, busuioc si castravete pentru propietati mai curate si un gust minunat. Este foarte hidratat. Sucul de Aloe Vera ajuta, de asemenea pentru a promova o piele sanatoasa.

herbal-aloe

Produse Herbalife cu Aloe Vera

Produse cu Aloe Vera – avantaje

Unele dovezi au demonstrat ca daca bei suc de Aloe Vera in mod constant, te ajuta la mentinerea memoriei, sporeste invatarea si imbunatateste stare de spirit generala.

Beneficiile mentale care provin din aportul plantei inca mai trebuie investigate in continuare, dar pana in prezent cercetarea este promitatoare.

Protejeaza sistemul imunitar

Datorita antioxidantilor si a nivelului ridicat de vitamina C vei avea o imunitate foarte buna prin consumul de Aloe Vera ca suc. Un suport si mai bun imunitar este acela ca poate reduce riscul de infectii, raceli comune, gripe si promoveaza o mai buna sanatate in ansamblu.

Sanatate orala

Unele studii au constatat ca o mai buna ingrijire orala este, de asemenea un rezultat direct daca bei suc de Aloe Vera. In special s-a descoperit ca un compus numit acemannan pe baza de plante intareste dintii si reduce riscurile de degradare si de cadere.

Gestioneaza zaharul din sange

Daca vrei ca nivelul de zahar din sange sa fie mai scazut alege sa bei suc de Aloe Vera. Poate fi o veste buna pentru diabetici care incearca sa imbunatateasca gestionarea nivelului de zahar din sange. Ajuta, de asemenea, la prevenirea diabetului la cei care ar putea fi intr-o stare prediabetica. Cu toate ca sunt necesare mai multe studii pentru a determina cat de eficient este sucul de aloe in lucrare respectiva, beneficiile sunt promitatoare.

Imbunatateste aspectul pielii

Incearca in zona sensibila a pielii sa te speli cu o lotiune cu Aloe Vera. Ea calmeaza suprafata pielii si lupta impotriva bacteriilor cauzatoare de miros. Este dovedit ca te protejeaza de bacteriile din jur.

Exista un motiv pentru care aloe vera este un ingredient comun in sapun, si se foloste la spalarea corpului. Sapunul cu Aloe Vera, curata murdaria si impuritatile din piele lasand-o moale si flexibila. Uleiul de masline este cunoscut ca si super-hidratare, in timp ce aloe vera vindeca pete aspre. Aroma subtila este ca o terpaie pentru maini.

Alte metode prin care sa introduci Aloe Vera in viata ta

Gelul de Aloe Vera pentru arsuri si boli ale pielii a ajuns sa fie destul de cunoscut, dar sunt multe persoane care raman surprinse de beneficiile gelului.

Gelul de Aloe Vera se gaseste si in lotiune pentru corp care se foloseste pentru tratarea acneelor, avand proprietati cicatrizante extraordinare si regeneratoare.

Gelul calmant din Aloe, este foarte linistitor pentru piele. In timp ce este folosita ca alifie de racire in urma unei arsuri solare, aloe vera poate vindeca corpul si din interior spre exterior Daca ai o arsura pune gel calmant care va fi ca un pansament . Ajuta la reducerea senzatiei de piele uscata si prin utilizarea lui face pielea sa fie mai moale si mai catifelata.

Sampon si balsam pentru intarirea parului

In cele din urma este vorba de hidratare. Aloe Vera care se gaseste in samponul pentru intarirea parului, ajuta parul sa nu mai fie deteriorat si il restabileste instantaneu.

In formula balsamului cu Aloe Vera se gasesc, de asemenea sapte elemente nutritive pentru par sanatoase, cum ar fi proteinele din soia si legume, ulei de jojoba si vitaminele C si E pentru a lasa un par stralucitor si moale.

Foloseste balsamul impreuna cu samponul care conntine Aloe Vera si vei avea parte de o hidratare cu efect maxim. Ambele sunt destul de blande si pot fi folosite in fiecare zi.

Produsele cu Aloe Vera te ajuta sa mentii tineretea si vitalitatea.

 

Etichete: , , ,

Un comentariu pentru “Produse cu Aloe Vera”  

  1. F spune:

    Tinerete fara batranete cu Aloe Vera!

Adauga un comentariu pentru Produse cu Aloe Vera 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Herbalife

 Produse cu Aloe Vera
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .