CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Sfaturi pentru slabire

Ceai pentru slabit

 

ceai-slabire-herbalife

Slabirea cu ceaiuri din plante este benefica pentru sanatate si foarte multe persoane au observat rezultate. Daca pana acum a fost folosit doar pentru a inlocui apa sau cafeaua in prezent ceaiul a avut o crestere in popularitate, deoarece s-a descoperit ca ajuta foarte mult si la slabire. Oamenii se bucura de faptul ca ofera confort si este o bautura fara calorii. Poti bea ceai cald sau rece, depinde de tine cum vrei sa te bucuri de savoarea lui. De asemenea, exista multe soiuri de ceai, pe baza de plante medicinale, negru, verde, alb, fiecare persoana poate alege din mai multe sortimente.

S-a demonstrat ca si ceaiurile dietetice pot avea un rol important in procesul de slabire. Ceaiul este un remediu complet natural pentru slabire. Sunt persoane care se intreaba daca ceaiul ajuta la scaderea in greutate si in cat timp pot observa rezultate.

La ce ma ajuta? Cum ar trebui sa beau ceai pentru a slabi? Sunt intrebari pe care ti le pui atunci cand vrei sa incerci, dar mai intai trebuie sa te informezi.

Vom discuta despre ceaiul de slabire si cum ajuta la scaderea in greutate

Anumite tipuri de ceai, au efect de crestere a metabolismului, scaderea depunerilor de grasime stocate si cel mai important sa previna senzatia de foame. Unele ceaiuri sunt bune pentru dieta, unele sunt din plante medicinale cu anumite efecte curative, ajutand in anumite boli. Un factor important de care ar trebui sa tii cont, este faptul ca inainte de a cumpara un ceai trebuie sa citesti eticheta pentru a afla diferentele cheie si pentru a vedea daca ingredientele sunt cele potrivite pentru nevoile corpului tau. Mecanismul de actiune al plantelor care ajuta la slabit ar trebui explicat in detaliu.

Cum ajuta ceaiul la slabire?

Metabolism accelerat

A fost gandit sa apara prin introducerea de alte plante care contin cofeina in afara de cafea. Pentru a avea un metabolism crescut trebuie sa fii atent la cantitatea de cofeina pe care o consumi. Arderile rapide reprezinta, o accelerare a metabolismului, ceea ce ajuta la pierderea kilogramelor in plus. Este bine sa alegi sa bei ceai simplu fara zahar pentru a te simti revigorat. Efectele de scadere in greutate pot fi greu de observat si din pacate, organismul se adapteaza treptat la cofeina.

Grasimi blocate

Pentru slabire, trebuie sa consumi ceaiuri cu o compozitie mare de antioxidanti, ca de exemplu ceaiul verde si alb. Lipoliza care inseamna procesul de descompunere a grasimii din organism, creste prin propietatile antioxidante ale ceaiului. Pana in prezent, toate investigatiile au fost neconcludente. Anumite studii au aratat ca sunt persoane care au vazut o schimbare folosind ceai pentru slabit.

Suprimarea apetitului

Pentru a scade pofta de mancare se poate consuma cofeina, dar trebuie avut grija sa nu fie consumata pe stomacul gol, poate provoca flatulenta si diaree. Alte ceaiuri de plante, care nu contin cofeina au anumite propietati care previn coma. De exemplu ceaiul de fenicul este bun pentru a suprima pofta de mancare, in timp ce ceaiul de lemn dulce este potrivit pentru a controla nivelul de zahar din sange. Din pacate nici un tip de ceai nu a fost amplu cercetat, pentru a se dovedi ca este cel mai eficient in reducerea foamei.

Diuretic

Iti este cunoscuta situatia cand te trezesti cu ochii umflati, ai degetele pufoase de nu iti mai vin inelele, ai picioarele umflate si nu te mai simti confortabil in pantofi? Hainele iti sunt stramte si ai senzatia ca ai devenit mai mare. Sunt ceaiuri care te ajuta sa elimini apa in exces stocata in corp. Sunt utilizate de obicei in tratamentul de hipertensiune arteriala. Reechilibreaza retentia de apa din organism si face inima sa functioneze adecvat, normalizeaza schimbul de minerale, ajuta rinichii sa elimine mai eficient toxinele. Ceaiul diuretic are si avantaje si dezavantaje in functie de marca.

Laxativ

Exista ceaiuri care tin loc si de laxativ. Daca de exemplu o persoana sufera de constipatii si nu are arderile rapide, o va ajuta foarte mult. Daca vei consuma in mod constant ceaiuri laxative, vei vedea ca in timp organismul tau va functiona bine. Sunt ceaiuri care ajuta la indigestie, balonare si gaze. Este bine sa bei mult ceai, ajuta foarte mult la hidratare si curata rezidurile din organism.

Avantajele consumului de ceai de slabit

– Bautura benefica sanatatii

– Disponibil in orice alimentara sau farmacie sub forma de plante uscate sau pliculete

– Mai gustos ca apa

– Poate fi preparat cald sau rece

– Sunt tipuri de ceaiuri care ofera mai multa energie decat cofeina, dar nu provoaca aciditatea la stomac pe are o da cofeina

Dezavantajele consumului de ceai de slabit

– Nu sunt facute multe studii stiintifice cu privire la pierderea in greutate eficienta

– Sunt persoane carora nu le place sa bea ceai

– Efectele secundare: diareea si crampele in burta sunt frecvente in consumul anumitor tipuri de ceai laxativ

– Consumul anumitor tipuri de plante medicinale trebuie sa fie la indicatiile unui medic specialist, in doze stabilite si supravegheat de catre un profesionist in domeniul medical

Concluzii

Exista tipuri de ceai cu efecte remarcabile in controlul greutatii corpului, in timp ce altele, chiar daca sunt suta la suta naturale au efecte secundare, daunatoare sanatatii. De asemenea, desi au efecte benefice, pe eticheta multor tipuri de ceai vei gasi un avertisment despre importanta consultarii unui specialist medical.

Unele studii au aratat ca antioxidantii importanti se gasesc in anumite ceaiuri si ajuta la mentinerea unui sistem imunitar bun. In ceea ce priveste dieta de slabire, studiile sunt in continua cercetare. Un factor care atrage lumea sa consume ceai de slabit este faptul ca au in compozitie arome si sunt gustoase. Testarea si verificare in prealabil este necesara si de aceea studiile continua pentru a demonstra ca ceaiurile pentru slabire sunt eficiente.

Atunci cand vrei sa iei un ceai pentru slabire trebuie sa te uiti la cateva date cum ar fi producatorul, daca este avizat si aprobat de catre institutiile de control al calitatii, unde este produs produsul, firma care il vinde, pareri despre produs. Este foarte important sa te informezi inainte de a cumpara ceai de slabit. Este bine sa discuti cu un specialist, si sa respecti o dieta alimentara pentru a avea rezultate pozitive. Pentru a te simti bine trebuie sa consumi multe lichide pe zi. Consumul de apa si de ceai o sa te ajute foarte mult la slabire.

Daca esti in contra timp, calatoresti mult si nu ai timp sa iti prepari ceai din plante uscate, o alegere foarte buna este ceaiul instant foarte usor de preparat. Foloseste acest produs in cadrul unei diete echilibrate si variate, ca parte a unui stil de viata sanatos.

Exista ceaiuri din plante sub forma de praf instant care sunt foarte usor de preparat. Este suficient sa ai o cana de apa calda sau rece si doar sa presari praf in ea, vei obtine o bautura revigoranta care iti va da un plus de energie si vitalitate. Incearca si tu ceai Herbalife pe baza de plante cu aroma naturala, lamaie sau piersica.

 

Adauga un comentariu pentru Ceai pentru slabit 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Sfaturi pentru slabire

 Ceai pentru slabit
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .