CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
Te afli aici:  

Wellness.ro

 

Blog

>

2014

>

iulie

 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

Archive for iulie, 2014

 

paineNu manca aceste alimente care cresc nivelul de zahar din sange si iti imbatraneasc pielea mai repede! Unele dintre ele sunt considerate a fi sanatoase. Incearca sa le eviti sau sa minimizezi consumul de aceste alimente si vei arata cu 5-10 ani mai tanara.

Din cauza reactiilor biochimice din organism care se realizeaza cu fiecare tip de aliment pe care il consumi intr-o zi, unele alimente te imbatranesc rapid, iar altele te ajuta sa lupti impotriva imbatranirii.

Mananca alimente care te imbatranesc in mod regulat si vei arata si te vei simti cu cel putin 10 ani mai in varsta. Mananca alimente ce lupta impotriva imbatranirii regulat si in timp vei arata cu 5-10 ani mai tanara.

Trei procese care se produc in corpul tau si au un impact major asupra varstei tale sunt: glicarea, inflamarea si oxidarea.

Cand vorbim despre imbatranire, nu ne referim doar la riduri sau cat de gros este parul tau si vorbim, de asemenea, despre factorii pe care nu ii poti vedea, cum ar fi: cat de bine functioneaza organele si daca articulatiile sunt degradate. Acest lucru este mult mai important decat cum arati.

Datorita titlului articolului, cu siguranta ti-ai dat seama de unele alimente cum ar fi zaharul sau grasimile. Da, este adevarat, aceste alimente provoaca imbatranirea mai rapida, dar cu totii stim asta. Vom discuta despre un alt aliment, care ar putea sa te surprinda.

Citeste mai departe…

 
joi,24 iulie, 2014

shake_de_capsuni1. Shake de capsuni

Ingrediente:

2 linguri de Formula 1 Herbalife Inlocuitor de Masa aroma de capsuni

240 ml de apa

1 cana de capsuni

1 caisa

3 cuburi de gheata

Preparare:

Pune toate ingredientele intr-un blender si lasa-le pana se omogenizeaza.

Se serveste rece, decorat cu capsuni si o crenguta de menta proaspata.

Este o sursa excelenta de vitamina C, B6, B1, B2, fier, calciu si zinc.

Calorii 124

Proteine 9g, carbohidrati 21g, grasimi 2g

% calorii din grasimi 11%

Citeste mai departe…

 

quinoa_prajita_cu_lamaie_si_varzaIn cazul in care corpul tau are nevoie de o schimbare, e timpul sa mananci mai natural. Aceasta reteta de quinoa cu lamaie si salata de varza este perfecta pentru orice persoana care face eforturi de a manca mai natural; nu numai aromele se combina bine, dar fiecare ingredient ajuta la digestie, cum ar fi fibrele din quinoa, nautul, varza si proprietatile de detoxifiere ale lamaii. Se poate servi optional cu iaurt grecesc care ajuta, de asemenea, la reglarea sistemului tau.

Ingrediente

1 1/2 cani de apa

1/2 cana de quinoa rosie spalata bine

4 linguri de ulei de masline extravirgin

1/2 varza creata (aproximativ 455 g) taiata felii subtiri pe lungime

430 g naut spalat bine

85 g masline verzi mari taiate in jumatate (aproximativ 3/4 cana)

1 lamaie stoarsa si coaja rasa

1/2 cana marar proaspat tocat

sare si piper dupa gust

Iaurt grecesc degresat, pentru servire (optional)

Citeste mai departe…

 

suplimente_alimentareDe regula, suplimentele alimentare asigura vitaminele, minerale, proteinele si alti nutrienti sanatosi. Acestea nu inlocuiesc diversitatea de alimente importante pentru o alimentatie sanatoasa, ci sunt menite sa „suplimenteze” regimul alimentar, la nevoie. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca medicamentele prescrise.

Citeste si respecta intotdeauna intructiunile de pe eticheta si fii foarte atenta la orice avertismente. Nu depasi doza recomandata mentionata pe eticheta si nu da copiilor produse destinate adultilor.

Consulta intotdeauna medicul inainte de a lua orice supliment alimentar daca esti insarcinata sau alaptezi, daca ai o afectiune medicala care necesita supraveghere medicala, daca ai alergii la alimente sau medicamente, cand consumi zilnic cantitati mari de alcool sau urmeaza sa faci o interventie chirugicala.

Anunta medicul sau farmacistul cu privire la suplimentele alimentare pe care le iei. Arata-le eticheta produsului sau alte informatii fiindca s-ar putea ca unii specialisti din domeniul medical sa nu coasca exact compozitia suplimentului alimentar respectiv. Daca te simti rau sai ai simptome neobisnuite dupa ingerarea unui supliment alimentar, intrerupe administrarea produsului si consulta medicul.

Pastreaza suplimentele alimentare intr-un loc uscat si racoros, nu le lasa la indemana copiilor.

 

cireseCu multe beneficii pentru sanatate, ciresele sunt fructe de multe ori trecute cu vederea. Dar daca este vorba de insomnie, dureri de burta sau grasime de pe abdomen, ciresele pot fi ceea ce medicul va va recomanda. In continuare, iti vom explica de ce.

Cirese lupta impotriva grasimii de pe abdomen

Cercetatorii au descoperit ca ciresele au rezultate semnificative asupra greutatii animalelor, inclusiv reduc grasimea de pe burta. In cadrul studiului, sobolanii care au primit praf de cirese cu o dieta bogata in grasimi nu au luat la fel de mult in greutate ca sobolanii care nu au primit cirese. Sangele lor a aratat, de asemenea, niveluri mult mai scazute ale indicatorilor ce reflecta inflamatia legata de boli de inima si diabet. In plus, ei au avut un nivel semnificativ mai mic de colesterol si trigliceride in sange decat cei care nu au primit cirese.

Ciresele reduc posibilitatea de a avea artrita

Daca ai simtit vreodata dureri de nedescris din cauza artitrei (degetele de la picioare umflate), este ceva ce nu ai vrea sa experimentezi din nou. Pentru persoanele care sufera de artrita, ciresele pot fi o alta solutie. Intr-un studiu din 2012 legat de artrita si reumatism s-a constatat ca pacientii cu artrita care au consumat cirese pentru o perioada de doua zile (da, doar doua zile!) au avut un risc cu 35% mai mic de dureri, comparativ cu cei ce nu au consumat aceste fructe. In plus, riscul durerilor a fost cu 75% mai mic atunci cand ciresele au fost combinate cu acidul uric. Daca esti de parera ca va trebui sa-ti plantezi propiul copac, te informam ca persoanele ce au participat la studiu au consumat doar jumatate de ceasca (sau 10-12 cirese) de trei ori pe zi.

Citeste mai departe…

 
Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

  2014  

iulie

 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .