CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
Te afli aici:  

Wellness.ro

 

Blog

>

2014

>

martie

 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

Archive for martie, 2014

 
vineri,28 martie, 2014

cafea-sanatoasaCafeaua este una din cele mai populare bauturi din intreaga lume si majoritatea oamenilor beau cel putin o cana zilnic. Cafeaua a avut o reputatie negativa datorita continutului ridicat de cafeina dar multe studii au scos la iveala surprinzatoarele beneficii ale acesteia asupra sanatatii.

Printre posibilele beneficii ale consumului de cafea se enumera:
1. protejeaza impotriva bolilor cardiovasculare
2. protejeaza impotriva diabetului de tip 2
3. are proprietati anticancerigene
4. reduce riscul de a face calculi biliari
5. protejeaza creierul de boli precum Parkinson si Alzheimer

Efectele cafeinei sunt compensate de antioxidantii si compusii fenolici din cafea. Cele mai multe din aceste beneficii pentru sanatate sunt asociate cu consumul moderat, in jur de 1-2 cani zilnic. Consumul de cafea mai mult decat aceasta doza va face mai mult rau decat bine organismului. In scopul de a obtine beneficii optime pe urma consumului de cafea, ia in considerare urmatoarele moduri de a-ti face cafeaua mai sanatoasa.

Foloseste un filtru

Doi compusi din cafea, kahweol si cafestol, pot creste colesterolul care ar putea creste riscul de boli cardiovasculare. Un filtru de cafea „prinde” acesti compusi si astfel acestia nu ajung in ceasca ta. Nefolosind un filtru, acesti compusi vor ajunge in ceasca ta de cafea. Pentru a obtine toate beneficiile pentru sanatate, asigura-te ca folosesti un filtru si limiteaza consumul de bauturi pe baza de cafea cum ar fi cafeaua latte, pentru care nu se foloseste filtru.

Citeste mai departe…

 
vineri,21 martie, 2014

copil-activCrezi ca activitatea fizica este numai pentru adulti? Sau pastrarea unei greutati normale nu este atat de importanta cand vine vorba de un copil? Daca ai raspuns „Da”, nu esti singurul. De foarte multe ori auzim in jurul nostru „Este un copil mai mare” , „O sa se inalte si nu va mai fi supraponderal” sau ” Poate manca tot ce-si doreste – este slaba”.

Poate ca acum cativa ani cand tehnologia nu era atat de prezenta in fiecare locuinta iar fastfood-urile nu erau atat de raspandite, declaratiile de mai sus contineau si putin adevar dar in ziua de azi trebuie sa cream in mod constient un stil de viata activ si sanatos pentru copiii nostri, inca de la o varsta frageda.

Creand obiceiuri sanatoase unui copil il ajuti sa se mentina sanatos ca si adult

Aspectul exterior nu este intotdeauna un indicator a ceea ce se intampla in interiorul corpului. Poti fi slab dar cu un foarte ridicat procent de grasime corporala . Chiar daca greutatea nu este o problema pentru copilul tau, tot nu ar trebui sa ii permiti sa manance foarte mult fast-food si sa stea toata ziua pe canapea. Este important sa intelegi ca toti avem nevoie de activitate fizica regulata, indiferent de forma corpului sau varsta. Efortul fizic ar trebui sa faca parte din rutina fiecarei zile, nu din cauza impactului pe care il are exercitiul in sine asupra muschilor si asupra formei corpului ci datorita impactului asupra inimii, care este foarte important.

Citeste mai departe…

 
Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

  2014  

martie

 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .