CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
Te afli aici:  

Wellness.ro

 

Blog

>

2014

>

ianuarie

 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

Archive for ianuarie, 2014

 

papayaTe vei indragosti istantaneu de fructul papaya de indata ce ii vei cunoaste efectul asupra sanatatii. De la varful firului de par pana la degetele picioarelor, papaya este un furnizor de energie pentru orice! Cu un gust dulce si o consistenta ca cea a untului, papaya poate face minuni pentru aproape fiecare organ al corpului tau.

Acest fruct care inainte se gasea numai in America Centrala este acum frecvent intalnit in aproape orice parte a lumii, fiind raspandit de exploratorii portughezi si spanioli. Maiasii au venerat copacul de papaya, denumindu-l „Copacul vietii”. Ei bine, probabil ii cunosteau beneficiile asupra sanatatii. Cristofor Columb l-a denumit „fructul ingerilor”.
Cei mai mari producatori ai acestui fruct sunt Mexicul, Puerto Rico si SUA. In SUA este produs in special in Hawaii. Papaya mai este cunoscut si ca Pawpaw, Papaw sau copacul de pepene galben.

De la seminte pana la frunze, fiecare parte a arborelui de papaya are o anumita importanta pentru organismul uman. Fructul este dotat cu substante nutritive puternice, cum ar fi proteine, calciu, fier, potasiu, magneziu, fosfor, sodiu, carbohidrati si toate vitaminele esentiale.

Iata cateva din cele mai importante beneficii ale acestui fruct:

Imbunatateste sanatatea inimii
Fibrele care se gasesc in fructul de papaya ajuta foarte mult la scaderea nivelului colesterolului. Aceasta fibra ajuta la transformarea homocisteinei (o substanta nociva care poate afecta vasele de sange si poate provoca atac de cord) in aminoacizi pe care corpul ii poate procesa cu usurinta. Deasemenea, papaya contine antioxidanti care previn oxidarea colesterolului. In cazul in care colesterolul devine oxidat, se formeaza placa ce poate bloca peretii arterelor, lucru care duce in final la accident vascular cerebral sau atac de cord.

Citeste mai departe…

 

beneficiile-iaurtuluiToti stim ca iaurtul este un aliment sanatos dar beneficiile de sanatate pe care acest aliment nutritiv poate oferi pot fi o surpriza pentru majoritatea dintre voi. Mai jos ai 10 motive pentru care iaurtul ar trebui sa faca parte dintr-o dieta sanatoasa.

Iti mentine oasele sanatoase
Iaurtul este o sursa buna de calciu si vitamina D, ambele foarte importante pentru mentinerea unor oase puternice. Pentru copii si adolescenti, iaurtul poate oferi calciul de care este nevoie pentru construirea oaselor iar in cazul adultilor ajuta la prevenirea pierderii densitatii masei osoase care se intampla natural odata cu inaintarea in varsta.

O dieta bogata in calciu poate preveni osteoporoza si fracturile osoase ce pot aparea odata cu inaintarea in varsta.

O sursa buna de proteine
Iaurtul este bogat in proteine, care sunt o parte importanta a unei diete sanatoase. Proteinele ofera corpului aminoacizii esentiali pentru a crea muschi dar si alte structuri. Din acest motiv, iaurtul este o gustare ideala dupa antrenamentele sportive.

Iaurtul reprezinta o optiune buna pentru aceia care nu consuma carne si nu au de unde sa obtina necesarul de proteine.

Citeste mai departe…

 

Reduceri Herbalife

Compania Herbalife a creat o oferta de cadouri care va contribui la sanatatea, vitalitatea, tineretea si buna dispozitie a intregii familii.

In perioada Sarbatorilor de Iarna din acest an, comandati oricare dintre produsele companiei noastre in valoare de :

300 – 600 lei si veti primi o reducere de 10% *

601 – 1200 lei si veti primi o reducere de 15% *

1201 lei si mai mult si veti primi o reducere de 20%  *.

Livrarea este gratuita la comenzi de minim 150 lei.

Oferta este valabila pana in 15 ianuarie 2014!

Sarbatorile de iarna sunt magice, impletind realitatea cu basmul.

Va dorim sa aveti un Craciun Fericit care sa abunde de armonie, pace si dragoste si un An Nou ca in Povesti!

La Multi Ani!

Click aici pentru comanda

* reducerea aceasta nu se cumuleaza cu alte reduceri.

 
Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

  2014  

ianuarie

 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .