CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
Te afli aici:  

Wellness.ro

 

Blog

>

2013

>

decembrie

 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

Archive for decembrie, 2013

 

slabeste-de-sarbatoriEste acel moment al anului din nou! Sezonul sarbatorilor este aici si stii ce inseamna asta – petreceri, vacanta si mancare! In timp ce aceste activitati de vacanta fac bine starii de spirit, din pacate, de cele mai multe ori, nu sunt atat de grozave cand vine vorba de efectul asupra sanatatii. De multe ori, faptul ca ne ingrasam in vacanta de iarna ne face sa renuntam cu totul si sa ne spunem ca vom face lucrurile diferit in noul an, permitandu-ne sa ne supra-rasfatam in saptamanile de inaintea Anului Nou.

Cum poti evita cresterea in greutate in perioada sarbatorilor de iarna? Nu iti face griji, nu iti voi recomanda sa eviti petrecerile si sa stai acasa! In schimb, vin cu cateva sfaturi pentru a te ajuta sa faci din acest sezon un sezon cat mai sanatos pentru tine!

Nu „salva” calorii! Nu taia calorii si nu te infometa pe parcursul zilei pentru a te bucura de o petrecere pe timp de noapte. Sarind peste micul dejun si peste masa de pranz nu este o modalitate buna de a evita cresterea in greutate. De fapt, daca vei astepta toata ziua sa mananci, la petrecere vei manca de doua ori mai mult pentru ca iti va fi foarte foame. In plus, te poti confrunta cu o scadere a zaharului din sange, lipsa de energie si lipsa de concentrare – stari care nu vor fi distractive deloc.
Mananca gustari bogate in proteine, incearca un shake de proteine, un ou fiert tare sau un pumn de nuci, inainte de a te indrepta catre locatia petrecerii. Daca mananci sanatos vei inlatura senzatia de foame si vei evita sa mananci portii duble mai tarziu.

Citeste mai departe…

 

sanatatea-inimiiVrei sa mentii sanatatea inimii tale? Iata 5 cai simple de a-ti ajuta sistemul cardiovascular:

Fii activ! Doar 30 de minute de exercitiu fizic moderat in fiecare zi iti vor mentine endoteliul sanatos. (Endoteliul este o lama extrem de subtire de tesut format dintr-un strat de celule endoteliale care tapizeaza interiorul inimii, vaselor sanguine si limfatice.)

Slabeste! Chiar daca slabesti putin, aceasta cantitate mica poate avea un impact enorm asupra sistemului cardiovascular.

Mananca sanatos! Renunta la fast-food si mananca mai multe fructe, legume, cereale integrale si produse lactate cu un continut scazut de grasimi.

Creste aportul de Omega-3! In 2004, s-a aprobat o mentiune in care se declara faptul ca acizii grasi Omega-3 reduc riscul de boli coronariene.

Obtine nutrientii de care ai nevoie! Produsele cardio specifice contin nutrienti cheie care iti pot mentine sanatatea inimii.

 

alimentele-modificate-geneticAlimentele modificate genetic devin din ce in ce mai comune pe rafturile supermarketurilor. Pana la 70% din alimentele procesate contin ingrediente modificate genetic si cu siguranta vor deveni din ce in ce mai comune pe masura ce tehnologia avanseaza iar metodele traditionale de crestere si productie nu satisfac cerintele care sunt intr-o continua crestere.

Cu toate acestea, exista foarte multe controverse in legatura cu alimentele modificate genetic si efectul pe care il au asupra sanatatii noastre, asupra mediului inconjurator si al lantului alimentar.

Ce sunt alimentele modificate genetic?
Alimentele modificate genetic sunt organisme care au materialul genetic modificat intr-un fel care nu se produce in mod natural. Genele de la un organism sunt transferate la altele pentru a crea plante modificate genetic.

In acest fel, se pot alege anumite caracteristici prezentate de o singura specie, care pot fi implantate unei alte specii. De exemplu, gena care codifica productia de vitamina A a fost implantata in genomul de orez, ceea ce inseamna ca noul soi de orez are un continut ridicat de vitamina A, cand in mod normal, ar fi avut un continut redus al acestei substante nutritive.

Citeste mai departe…

 

activitatea-fizicaActivitatea fizica regulata iti poate aduce beneficii pentru sanatate pe termen lung. Oameni de toate varstele, formele, dimensiunile, pot beneficia de pe urma activitatii fizice. Cu cat faci mai multa miscare, cu atat mai multe beneficii ai.

Activitatea fizica te poate ajuta:

1. Sa cresti sansele de a trai mai mult;

2. Sa te simti mai bine in pielea ta;

3. Sa previi depresia;

4. Sa dormi mai bine noaptea;

5. Sa te misti mai usor;

6. Sa ai muschi si oase mai puternice;

7. Sa iti mentii sau sa ajungi la o greutate sanatoasa;

8. Sa petreci mai mult timp in compania prietenilor sau sa cunosti persoane noi:

9. Sa petreci timp de calitate si sa te distrezi.

Daca nu esti activ din punct de vedere fizic exista o probabilitate mai mare :

1. Sa dezvolti o boala de inima;

2. Sa faci diabet de tip II;

3. Sa ai hipertensiune arteriala;

4. Sa ai colesterolul ridicat;

5. Sa ai un accident vascular cerebral.

Citeste mai departe…

 
Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

  2013  

decembrie

 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .