CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
Te afli aici:  

Wellness.ro

 

Blog

>

2013

>

octombrie

 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

Archive for octombrie, 2013

 
marți,29 octombrie, 2013

shake-herbalife-mar-si-scortisoara-2Se apropie sarbatorile de iarna si cu totii ne gandim la pregatirile pentru Craciun. Doar 2 luni te mai despart de aceste sarbatori, de aroma cozonacului, de gusturile si miresmele care iti atrag toate simturile, de friptura, prajiturile cu ciocolata din belsug si paharul de sampanie care iti vor face cu ochiul, insa nu trebuie sa uiti de nutritia sanatoasa.

Nimic nu poate inlocui atmosfera care se creaza in Ajunul Craciunului – produse alimentare traditionale (turta dulce, cozonac), cadouri pentru cei dragi, decoratiuni pentru pomul de Craciun, colinde, toate inmiresmate cu aromele inconfundabile de scortisoara si vin fiert.

De Sarbatori, Herbalife iti aduce shake-ul Formula 1 cu aroma delicioasa de mar dulce caramelizat si scortisoara, in editie limitata. Are mai putin de 220 de calorii pentru fiecare portie,se prepara cu lapte semi-degresat, pentru a va asigura nivelul optim de energie. Pentru ca diminetile de iarna sa fie pline de gust, Herbalife va ofera shake-ul Formula 1 cu aroma de mar caramelizat si scortisoara pentru a putea savura un mic dejun sanatos si delicios, creat anume pentru a completa atmosfera de Craciun.

Shake-ul Formula 1 contine proteine din soia, carbohidrati, vitamine si minerale esentiale si fibre intr-o formula echilibrata, pentru a va ajuta sa va hraniti corpul in cadrul programului de nutritie sanatoasa sau de control al greutatii. Pentru zilele friguroase de iarna, shake-ul poate fi consumat si cald, inlocuind una dintre mese. Este recomandat sa fie consumat ca parte integranta a unei dietei zilnice echilibrate si a unui stil de viata sanatos ce include activitate fizica regulata si consum adecvat de lichide, pentru cei care vor sa isi tina sub control greutatea.

Formula 1 cu aroma delicioasa de mar dulce caramelizat si scortisoara este disponibila acum pe wellness.ro. Click aici pentru comanda.

 

cum-sa-iti-tonifiezi-partea-inferioara-a-corpuluiAi facut genoflexiuni si fandari foarte mult timp si tot nu ai muschii tonifiati? Poate vrei sa arati bine intr-o noua pereche de blugi, intr-un costum de baie, sau poate vrei sa ai muschii tonifiati pentru satisfactia personala. Este ceva ce faci gresit? Probabil ca nu, dar sunt multe aspecte de care trebuie sa tii cont atunci cand incerci sa iti tonifiezi corpul. Care este cea mai buna cale?

In plus fata de exercitiile de tonifiere, sunt multe lucruri care te pot ajuta sa obtii rezultatele pe care le doresti:

Urmeaza o dieta sanatoasa
Acest lucru este foarte important pentru ca daca mananci prea multe calorii si nu le vei arde pe toate, te vei ingrasa. Orice exces se va transforma in grasime, care va fi depozitata pe corpul tau. Multi oameni, in special femeile, tind sa acumuleze grasime in partea de jos a corpului, in special pe coapse si pe solduri. Este important sa mananci cantitatea de calorii de care ai nevoie pentru corpul si pentru scopul tau. Ar trebui sa urmezi o dieta bine-echilibrata care sa includa multe fructe si legume, lactate cu continut scazut de grasimi, carne slaba si cereale integrale.

Hidrateaza-te
Este posibil sa crezi ca acest lucru nu te va ajuta sa te tonifiezi dar daca ai celulita, o va face mai putin vizibila. Trebuie sa te asiguri ca bei o cantitate adecvata de fluide. Evita cofeina, alcoolul si mancarurile care deshidrateaza. Ar trebui sa eviti si mancarurile care au un continut mare de sodiu.

Citeste mai departe…

 

dietaEste nevoie de mult timp si energie pentru a adopta un alt plan de dieta si pentru a-l urma. Mai jos ai cateva motive care te pot tenta sa renunti si ce poti face in legatura cu asta. Nu este nicio indoiala ca este nevoie de efort pentru a urma o dieta. De indata ce ai luat decizia de a-ti schimba dieta, trebuie sa iesi din rutina.

In loc sa ai zile in care nu te gandesti la ceea ce mananci si nopti pe care le petreci pe canapea lenevind, acum trebuie sa te gandesti sa iti planifici si sa iti gatesti mesele, sa numeri calorii si sa iti faci timp pentru exercitii fizice. Sunt multe schimbari care necesita timp si efort iar acest lucru explica de ce multor oameni le vine atat de greu sa urmeze o dieta.

Care este durata medie a unei diete?

Oamenii tin diete in mod frecvent (si de cele mai multe ori renunta) si este destul de greu de spus cat timp reusesc oamenii sa mentina un plan de dieta. Un studiu efectuat in Marea Britanie a aratat ca femeile incep, in medie, trei diete diferite pe an si le urmeaza pentru aproximativ 19 zile (si in aproximativ a 5-a zi, doua treimi deja au calcat stramb sau au fost tentate sa incerce unul dintre cele 5 produse din topul listei: ciocolata, chipsuri, vin, pizza si tort)

Citeste mai departe…

 
joi,17 octombrie, 2013

Fondata in 1980, Herbalife Nutrition opereaza in peste 90 de tari si a fost pionier in nutritia sanatoasa prin renumitul shake Formula 1 Herbalife – un inlocuitor avansat de masa.
Te-ai gandit sa slabesti cu produse Herbalife dar ai cateva indoieli in privinta produselor.
Ce ingrediente contin produsele din gama Herbalife Nutrition?
Dupa cat timp o sa vad rezultate?
In ce conditii sunt fabricate produsele Herbalife?
Cauti produse pentru slabire? Produse pentru ingrasare sau produse pentru mentinerea masei musculare? Sau esti foarte grabit si vrei sa inlocuiesti o masa atunci cand esti pe fuga si ai mult de lucru? Pentru a te asigura ca ai gasit un produs de nutritie foarte bun pentru corpul tau, trebuie sa te gandesi la urmatoarele aspecte:
Citeste mai departe…

 
miercuri,16 octombrie, 2013

cand sa mananci fructe si legume proaspete

Wellness.ro te-a obisnuit sa ai grija de sanatatea si de aspectul tau asa ca astazi iti explica de unde vine pofta de grasimi, cum sa capi in 5 pasi de balonare, cate fructe poti manca intr-o singura zi si care este rolul fibrelor in organism. O alimentatie echilibrata te ajuta sa faci fata provocarilor din viata ta.

Citeste mai departe…

 

Ce aliment sanatos sa mananc? Cum renunt la alimente cu continut ridicat de calorii si ce aliment delicios sa mananc cu putine calorii? Ce sunt de fapt nutrientii? De ce nutrienti avem nevoie? De ce unele alimente au proprietati curative si ajuta sanatatii, ce au aceste alimente in plus? Ce sunt produsele Herbalife Nutrition?

Uneori mancam dar tot ne este foame si pofta. Realizam ca unele alimente preferate contin calorii goale si sunt lipsite de nutrientii necesari corpului. Daca am facut alegeri nesanatoase si nu ne mai simtim bine, decidem sa mancam sanatos la un moment dat. Dorim sa intelegem minunea care se petrece in corpul nostru daca mancam anumite alimente.  Ne apucam sa citim cu atentie etichetele de pe produse sa cautam alimente cu continut caloric scazut. Zaharul si grasimile au multe calorii.

Daca ai impresia ca mananci putin, dar te ingrasi, inseamna ca ai o impresie gresita despre nevoile corpului tau.

Citeste mai departe…

 

ronaldo-herbalifeTe-ai intrebat vreodata cum reuseste Cristiano Ronaldo sa se mentina in forma? Starul de origine portugheza care joaca pentru clubul de fotbal Real Madrid in Spania, este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni jucatori de fotbal din intreaga lume si un simbol mondial al sportului pe teren. Herbalife a devenit sponsorul oficial al lui Cristiano Ronaldo si va lucra cu acesta pentru a-i dezvolta si optimiza programul de nutritie.

Cristiano Ronaldo este un alt superstar international care a urmat pasii lui David Beckham si ale lui Leo Messi si a devenit reprezentantul brandului Herbalife.
„Cred cu tarie in importanta pe care o are o nutritie buna pentru mine ca individ, atat pe teren cat si in afara acestuia. Astept cu nerabdare sa lucrez cu Herbalife, o companie care imi impartaseste pasiunea si aduce vaste cunostinte in domeniul nutritiei”, a spus Ronaldo.

„Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai mari jucatori de fotbal din lume si intruchipeaza filozofia noastra, si anume ca nutritia buna sta la baza unei vieti sanatoase, active, fiind totodata si un avantaj cheie in lumea competitiva a sportului profesionist”, a declarat Michael O. Johnson, CEO Herbalife.

Produsele Herbalife atrag interesul a multor sportivi de renume din Europa si din intreaga lume. Marca Herbalife nu a fost niciodata mai puternica decat este astazi si putem fi mandri pe buna dreptate de ceea ce reprezentam.

 
vineri,11 octombrie, 2013

alegeri-alimenteAlegi ce sa mananci, uneori fara sa te gandesti. Daca majoritatea acestor alegeri sunt nesanatoase, ti-ai putea ruina dieta. Cand vine vorba de alegeri alimentare, de multe ori suntem pe pilot automat, acele alegeri automate pe care le facem, fara sa ne gandim la alternative. In functie de cat de sanatoase sunt aceste alegeri isi vor pune amprenta asupra dietei tale, in bine sau rau.

Poate ca nu ai acordat mare atentie acestor alegeri alimentare dar cu siguranta conceptul iti este familiar. Atunci cand folosesti un program nou pe computerul tau, la inceput, folosesti setarile automate. Asa sunt si alegerile alimentare daca nu schimbi setarile automate, totul va ramane neschimbat.

Alegeri alimentare – sunt primele optiuni cele mai bune alegeri?

Poate nu te-ai gandit niciodata la primele alegeri pe care le faci cand vine vorba de alimentatie dar aceste alegeri sunt automate, sunt alegeri pe care le faci intotdeauna si pe care vei continua sa le faci pana vei schimba ceva.

Citeste mai departe…

 

gene-lungiTrendurile modei si natura umana, ambele sunt atrase de genele lungi si groase! Desi sunt atat de multe produse din care poti alege si tratamente create pentru a-ti oferi gene lungi, vreau sa iti spun cateva secrete care te vor ajuta sa ai gene frumoase, in mod natural.

Se pare ca pe masura ce imbatranim, genele noastre devin mai scurte si mai subtiri. Exista o serie de factori care duc la ruperea genelor dar si multe optiuni pentru a obtine gene lungi. Inainte de a investi in medicamente sau tratamente de frumusete, trebuie sa stii ce ai putea sa faci pentru a obtine gene lungi.

Pentru a obtine gene lungi, urmeaza aceste sfaturi simple:

Sfatul nr 1: Cel mai important lucru – opreste abuzul! Am spus asta despre piele si despre par. Aceeasi regula se aplica si daca vrei sa ai gene lungi. La sfarsitul zilei este in regula sa masezi zona din jurul ochilor, dar daca esti prea dura cu pielea delicata din aceasta zona, o sa iti rupi genele. Fie ca incerci sa te demachiezi sau vrei pur si simplu sa iti cureti fata, elimina impuritatile usor, pentru a-ti salva genele.

Citeste mai departe…

 

65939677Cat de des zambesti? Persoanele care zambesc arata ca persoanele fericite si este trist sa stii ca multe persoane isi ascund zambetul pentru ca nu le place cum arata dintii lor. Zambetul este unul din cele mai importante aspecte ale comunicarii vizuale iar daca dintii tai nu sunt atat de albi pe cat ar putea fi, acest lucru poate avea un impact asupra increderii pe care o ai in tine si asupra felului in care comunici.

Ce poti face pentru a-ti pastra dintii albi? Mai jos ai cinci sfaturi care te vor ajuta sa iti pastrezi albul dintilor, majoritatea sunt simple si usoare. Sper ca te vor ajuta sa incepi sa zambesti cu incredere pentru a arata lumii cat de frumosi sunt dintii tai albi.

De ce ar trebui sa zambesti?

Ai auzit spunandu-se ca cineva „a luminat incaperea cu zambetul ei/lui”? Ei bine, exista un motiv pentru aceasta zicala! Zambetul este un gest uman foarte important pentru ca iti poate aduce buna dispozitie, poate schimba dispozitia celorlalti si iti poate da un sentiment pozitiv. De cele mai multe ori, zambetul este prima trasatura pe care o observam la o persoana. Pastrandu-ti dintii albi este o parte foarte importanta a unui zambet plin de incredere.

Un zambet te poate ajuta sa scapi de stres pentru ca in momentul in care zambesti, trimiti semnale creierului cum ca esti bine dispusa (chiar daca nu esti). Un alt motiv bun de a zambi este pentru ca zambetul duce la rasete, si cui nu ii place senzatia lasata de un ras pe cinste? Acum ca stii de ce ar trebui sa zambesti, sa vorbim despre cum iti poti pastra dintii albi!

Citeste mai departe…

 
Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

  2013  

octombrie

 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .