CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
Te afli aici:  

Wellness.ro

 

Blog

>

2013

>

august

 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

Archive for august, 2013

 

alegeri-mai-bune-cand-faci-cumparaturiIncearca sa iti faci alegerile zilnice cat se poate de sanatoase. Micile schimbari in alimentele pe care le cumperi sau mananci zilnic, iti pot aduce recompense mari. Daca “a manca mai sanatos” este in planurile tale, este momentul potrivit sa te gandesti ce poti face in legatura cu asta.

In loc sa iti schimbi complet dieta, cel mai usor ar fi sa incepi sa schimbi unele aspecte , sa faci pasi mici pentru a imbunatati alegerile alimentare zilnice. Primii pasi ar trebui sa te duca la supermarket, din moment ce acolo incep alegerile alimentare.

Ce fel de cumparator esti?

Exista mai multe tipuri de personalitati de cumparator. Unii cumparatori cumpara si prepara aceleasi mancaruri saptamana dupa saptamana. Altii isi planuiesc mesele in avans si isi fac cumparaturile dupa o lista, pe cand altii merg la magazin aproape zilnic. Indiferent de tipul de cumparator in care te incadrezi, cativa pasi iti poti aduce recompense uriase.

Citeste mai departe…

 
luni,26 august, 2013

par-stralucitorDe fiecare data cand deschidem televizorul sau citim o revista, suntem bombardati cu imagini ale unor persoane care au parul foarte stralucitor, matasos si sanatos. Sa vorbim despre ce putem face pentru a obtine acel aspect sanatos si stralucitor al parului. Vrei ca parul tau sa straluceasca cat e ziua de lunga? Urmeaza sfaturile de mai jos si cu siguranta vei avea un par superb in fiecare zi.

Ce sa faci: Este important sa ai o dieta echilibrata care sa contina multe fructe si legume proaspete. Incearca sa mananci frecvent alune, soia si tomate. Pestele si uleiul de masline sunt surse excelente de aicizi grasi iar galbenusul de ou este o sursa rapida si usoara de L-cisteina. Ceea ce mancam influenteaza cu siguranta starea parului nostru.

Ce sa nu faci: Sa aplici produse de styling cum ar fi gelul de par si spuma, aproape de scalp. Vei obtine un par tern, gras, fara pic de stralucire. Este important sa alegi produsele potrivite pentru tipul tau de par. Daca ai firul de par subtire, orice ai face, nu aplica produse destinate pentru un fir de par gros. Vei ingreuna firul de par si in cel mai rau caz, va arata ca si cum ar fi lins. Nu folosi produse de coafat inainte de a-ti supune parul la tratament termic pentru ca il vei arde.

Citeste mai departe…

 

Pete ocazionale? Iata cum poti scapa de eleTe-ai trezit vreodata dupa o noapte in care te-ai bucurat de un somn linistitor, te-ai uitat in oglinda si ai tipat: “Vai, ce s-a intamplat cu pielea mea?” Uneori ai eruptii doar pe o parte a fetei? Ti-au aparut pete care par ca nu or sa treaca indifierent de ce vei face? Nu vorbesc neaparat despre acnee ci despre eruptiile ocazionale care apar brusc si par sa nu mai dispara. Sa vorbim despre cateva motive pentru care acestea apar si ce poti face.

Poate fi dificil sa determini cauza exacta a eruptiilor dar sunt unele lucruri de care trebuie sa fim constienti pentru a ne ajuta pielea sa lupte impotriva lor. Iti ofer trei remedii usoare si rapide.

Foloseste castile pentru telefon

Daca observi ca eruptia a aparut doar pe o parte a fetei, este posibil ca telefonul tau sa fie de vina. Telefoanele mobile sunt un teren propice pentru germeni mai ales acum ca telefoanele nu mai sunt doar telefoane. In mod constant ne jucam cu degetele pe ecranul telefonului cautand mesaje, muzica, informatii, etc. De fiecare data cand degetele noastre ating ecranul telefonului, transferam germeni. Prin urmare, de fiecare data cand tinem telefonul la ureche transferam bacteriile direct pe pielea fetei, lucru care poate duce la aparitia petelor si a eruptiilor.

Citeste mai departe…

 

buze-uscate-sau-crapateLa un moment dat fiecare din noi am avut buzele uscate sau crapate. Buzele noastre sunt sensibile si trebuie protejate. Soarele, vantul, aerul rece, uscat, toate aceste elemente ne pot afecta buzele. Este timpul sa iti iei la revedere de la buzele crapate!

Sfatul numarul 1: Cheia este sa protejezi buzele!

Buzele noastre au un strat exterior de piele foarte fin care contine putina melanina, necesara pentru protectia impotriva razelor soarelui. Protejeaza-ti buzele de soare prin aplicarea unui produs cu factor de protectie UVA/UVB. Poti purta acel produs in geanta, in masina, la birou, intotdeauna la indemana. Buzele noastre sunt foarte vulnerabile, trebuie sa ne amintim ca trebuie sa le protejam.

Citeste mai departe…

 
vineri,9 august, 2013

cum mananci corect fructeSa mananci fructe pare a fi foarte usor dar trebuie sa acorzi o importanta deosebita atat felului in care le mananci cat si momentului.

NU MANCA FRUCTE DUPA CE AI LUAT MASA!

Fructele trebuie mancate pe stomacul gol.
Mancandu-le astfel, vei ajuta la detoxifierea organismului tau, aducand un aport important de energie pentru activitatile de zi cu zi. Fructele sunt foarte importante. Sa spunem ca mananci 2 felii de paine si apoi o felie dintr-un fruct.

Felia din fructul respectiv este pregatita sa treaca direct din stomac in intestine dar acest lucru nu se intampla din cauza feliilor de paine. Intre timp, toata masa fermenteaza si se transforma in acid. In momentul in care fructul intra in contact cu mancarea din stomac si cu sucurile digestive, intreaga masa de alimente incepe sa se deterioreze.

Citeste mai departe…

 

ce-mancam-cel-mai-desAlimentele pe care alegi sa le mananci atunci cand iti este foame iti pot creste cu mult numarul de calorii pe care le mananci in total intr-o zi. Imagineaza-ti urmatorul lucru: este ora pranzului si iti e foarte foarte foame. Te-ai trezit tarziu, ai sarit peste micul dejun si toata dimineata nu ai avut timp sa iei macar o gustare.

Este, in sfarsit, momentul sa mananci si ai la dispozitie un adevarat bufet: cateva alimente ce contin amidon, proteine si legume. Iti incarci farfuria, te asezi si ridici furculita, nerabdator sa mananci. Acum, imagineaza-ti care este urmatorul lucru care o sa se intample, uitandu-te la alimentele din farfurie.

Ce aliment alegi sa mananci prima data? Sanse foarte mari sunt ca tu sa alegi produsele pe baza de amidon sau poate cele ce contin proteine dar foarte mici sa alegi legumele. Desi se stie de ceva timp ca oamenii tind sa manance mai mult cand sunt infometati, pana recent, nimeni nu a acordat atentie alegerilor alimentare pe care le fac oamenii dupa o perioada mai lunga in care nu au mancat.

Citeste mai departe…

 

ce-sa-mananci-pentru-o-piele-sanatoasaStiai ca o dieta sanatoasa iti poate face pielea sa arate mult mai sanatoasa? Pielea este primul lucru pe care oamenii il observa la tine, iar sanatatea pielii tale spune multe despre ceea ce mananci. Felul in care arata pielea ta reflecta alimentele pe care le mananci, iar o dieta sanatoasa este cea mai buna alegere pentru o piele sanatoasa. Cu cat te alimentezi mai sanatos, cu atat vei arata mai bine la exterior.

Cum iti poate afecta dieta pielea

Cosurile si eruptiile
Cosurile si acneea este comuna in randul adolescentilor si este datorata in special schimbarilor hormonale. Si adultii pot fi afectati de eruptii, deasemenea. In trecut, se credea ca anumite alimente provoaca cosurile in special acelea care sunt preferatele adolescentilor cum ar fi ciocolata, pizza sau cartofii prajiti. Recent, s-a descoperita ca vina nu o are un anumit aliment ci dieta in general – in mod deosebit carbohidratii pe care ii consumam.

Citeste mai departe…

 
Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

  2013  

august

 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .