CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
Te afli aici:  

Wellness.ro

 

Blog

>

2013

>

iulie

 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

Archive for iulie, 2013

 

retentia-de-apaCateva schimbari in dieta te pot ajuta sa scapi de retentia de apa si de senzatia ca te-ai ingrasat de pe o zi pe alta. Luarea in greutate datorita retentiei de apa se intampla tuturor oamenilor din cand in cand. Te trezesti dimineata cu pungi sub ochi iar degetele tale sunt atat de umflate incat nu iti poti purta inelul preferat. Te urci pe cantar si “bum” dintr-o data esti mai grea cu 2 kg fata de ieri.

Ce cauzeaza retentia de apa si ce poti sa faci in legatura cu asta? Este apa sau este grasime?

Vestea buna este ca greutatea ta este afectata doar temporar si ca este vorba de apa si nu de grasime (este aproape imposibil sa te ingrasi 2 kg peste noapte). Pentru a depune jumatate de kg de grasime, trebuie sa mananci cu 3500 de calorii mai mult decat ai nevoie – ceea ce inseamna ca trebuie sa mananci mai mult de 10000 de extra calorii pentru a te ingrasa 2 kg de grasime intr-o singura zi.

Citeste mai departe…

 
vineri,26 iulie, 2013

cum-sa-scapi-de-pungile-de-sub-ochiAi cearcane si pungi inestetice sub ochi? Indiferent de cat ai dormi, nu poti scapa de ele? Indiferent de motivul pentru care apar, nimeni nu vrea sa se trezeasca cu pungi sub ochi. Acestea ne pot face sa parem obositi, stresati dar si mai in varsta.

Sunt 4 cai simple de a scapa de pungile de sub ochi:

1. Incearca sa nu bei lichide cu 2, 3 ore inainte sa te pui sa dormi. Retentia de lichide tinde sa fie cel mai comun factor care duce la aparitia inesteticelor pungi. Pielea din jurul ochilor nostri este foarte subtire si fragila asa ca, atunci cand lichidul incepe sa se adune, aceasta zona devine pufoasa iar acest aspect nu arata niciodata bine.

Citeste mai departe…

 

traieste-sanatos-viata-in-zona-albastraToti cei care traiesc mult impart aceleasi obiceiuri sanatoase. Cand citesti povesti despre cei care au trait un secol sau mai mult, de fiecare data sunt intrebati care este secretul pentru o viata lunga. Raspunsurile lor sunt de cele mai multe ori diferite. Unii cred ca raspunsul este abstinenta de la alcool si tigari, pe cand altii atribuie rezistenta lor micului dejun zilnic ce contine oua si sunca.

Sunt foarte multi factori care determina speranta de viata a unui individ; factori ce fac parte din interactiunea complexa dintre genetica si mediu. Desi mai este cale lunga pana sa descoperim “fantana tineretii”, ar putea exista totusi, cateva mici “izvoare” – locuri denumite “zone albastre” care contin un numar neobisnuit de mare de oameni care au peste 100 de ani. In mod natural, toti vor sa stie secretul.

Citeste mai departe…

 

sarea-in-dieta-ta1Datorita mancarii procesate si a alimentelor din restaurante, avem un aport de sare mult prea ridicat. Exista cateva surse ascunse de sare si riscuri asociate cu aceasta. In ultima vreme am fost martorii unor represiuni nutritive pe mai multe fronturi – sunt multe pericole la care ne supunem in cazul in care avem un aport prea mare de calorii, grasimi, zahar sau sare.

Suntem constienti de riscurile excesului de calorii din grasimi si dulciuri si suntem martori la epidemia de obezitate dar problema consumului de sare nu este atat de evidenta – in general nu vezi si nu simti efectele decat in cazul in care ti se masoara tensiunea arteriala. Iubim sarea – si pofta este naturala. Cu mult timp inainte de a avea solnite cu sare, aroma placuta a sodiului din alimentele vegetale ar fi putut fi calea naturii de a ne atrage pentru a le manca – nu doar pentru a obtine sodiul dar pentru a se asigura ca obtinem si celelalte minerale importante cum ar fi potasiul.

Un lucru remarcabil despre sare – si probabil motivul care ne face sa ne fie atat de pofta – este acela ca are si alte efecte, nu numai de a face alimentele mai sarate. Sarea face alimentele dulci sa aiba gust si mai dulce ( ai vazut vreodata pe cineva presarand sare pe un pepene rosu?), face alimentele mai putin amare, imbunatateste aromele sau chiar gustul (termenul folosit pentru a descrie senzatiile complexe cand punem mancarea in gura).

Citeste mai departe…

 

celulita-cum-sa-scapi-de-aspectul-de-coaja-de-portocalaCum sezonul cald este deja aici, teama de a dezvalui anumite parti ale corpului purtand un costum de baie sau pantaloni scurti este foarte mare atat in randul femeilor cat si al barbatilor.

Ce este celulita?

Multi oameni au auzit de “aspectul de coaja de portocala” dar o sa iti explic ce este intr-adevar celulita: este grasime subcutanata. Celulita este cauzata de striurile de tesut conjunctiv care leaga pielea de aponevroza musculara. Aceste striuri strabat hipodermul format din celule adipoase (celule in care se acumuleaza grasimea). Odata cu acumularea adipocitelor, acestea tractioneaza striurile conjunctive si imping pielea. Astfel se creeaza o suprafata neuniforma, denivelata.
Atat femeile cat si barbatii pot dezvolta celulita pe fese, coapse si burta – cu toate ca fenomenul este mai des intalnit in cazul femeilor. Celulita poate aparea indiferent de nivelul de greutate, varsta sau nivelulul de intensitate al exercitiilor fizice. De cele mai multe ori celulita este cauzata de genetica si… ghinion.

Citeste mai departe…

 

pastreaza-ti-pielea-curata2Pielea curata este esentiala pentru o piele fara probleme. Mai jos ai cateva reguli despre curatarea pielii care te vor ajuta sa arati fresh zi de zi.

Adevarul despre curatarea pielii

1. Pielea curata nu tine cont de gen
Domnilor, asta inseamna ca si voi trebuie sa va curatati pielea. Chiar daca nu folosesti machiaj iar pielea ta pare curata, asta nu inseamna ca nu este acoperita de bacterii si impuritati. Gandeste-te la ce suntem expusi zi de zi – poluare, fum de tigara, gaze de esapament, spray-uri cu aerosoli, iar asta e doar inceputul. Doar pentru ca nu poti vedea mizeria si murdaria la sfarsitul zilei, nu inseamna ca nu e acolo. Trebuie sa o cureti!

Citeste mai departe…

 

meniuri-sarace-in-caloriiEste destul de dificil sa iei masa in restaurante cu specific etnic – multe feluri de mancare cu atat de multe ingrediente incat iti este foarte greu sa iti dai seama cate calorii mananci. Unele persoane mananca la restaurant de cateva ori pe saptamana sau mai mult. Daca si tu faci parte din aceasta categorie, de cele mai multe ori acest lucru este suficient pentru a-ti distruge dieta.

Trebuie sa acorzi o deosebita atentie atunci cand alegi ce mananci in restaurantele cu specific pentru ca felurile de mancare sunt mai complicate – asa ca nu este doar mai greu sa alegi ci si sa iti dai seama ce mananci. Este relativ usor sa estimezi cate calorii are o bucata de peste pe gratar sau o portie de legume dar incearca sa estimezi caloriile in mancarurile amestecate – cum ar fi lasagna sau curry verde tailandez – este chiar foarte greu, pentru ca au foarte multe ingrediente.

Citeste mai departe…

 

exercitiile-cardioExercitiile cardio sunt bune pentru sanatatea ta. Rutina ta de exercitii fizice ar trebui sa includa si cardio. Cu siguranta vei adauga o sesiune de exercitii cardio rutinei tale zilnice dupa ce vei citi cele mai importante beneficii ale acestui tip de exercitiu fizic.

Este ceva obisnuit sa te gandesti la impactul pe care il au exercitiile fizice asupra imaginii corpului tau. Schimbarile exterioare care vin ca rezultat in urma unei activitati fizice crescute sunt de cele mai multe ori factorii motivationali pentru majoritatea oamenilor. Oamenii vor sa vada rezultatul muncii depuse atat pe cantar cat si in oglinda. Gandul ca pot avea o talie mai subtire sau picioare tonifiate ii fac pe cei mai multi sa se ridice de pe canapea si sa se duca la sala. Ce ar fi daca ti-as spune ca adevarata frumusete si beneficiile pe care exercitiile fizice le furnizeaza au un impact mult mai mare in interior?

Citeste mai departe…

 
miercuri,3 iulie, 2013

imbatraneste-cu-stil1Esti ingrijorat ca imbatranesti? Multi oameni sunt disperati sa lupte impotriva semnelor trecerii timpului iar unii chiar apeleaza la masuri extreme pentru a intoarce ceasul. Dar, ca un vin bun , sunt de parere ca si noi ne imbunatatim odata cu trecerea timpului. Da, e posibil sa nu fie un punct de vedere comun dar consider ca ar trebui sa ne bucuram de faptul ca imbatranim. Trebuie sa te gandesti la faptul ca te simti mai fericit si mult mai intelept decat atunci cand aveai 20 de ani.

Poate ca nu esti inca batran dar imbatranesti! Trateaza ideea cu stil si pregateste-te pentru viitor avand grija de tine, indiferent de varsta. Mai jos ai trei fapte comune despre imbatranire, impreuna cu sfaturi care te pot ajuta sa incetinesti procesul. Nu putem opri ceasul dar putem incetini procesul imbratisand o viata sanatoasa, activa.

Citeste mai departe…

 
Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

  2013  

iulie

 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .