CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
Te afli aici:  

Wellness.ro

 

Blog

>

2013

>

iunie

 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

Archive for iunie, 2013

 

6 Sfaturi care te vor ajuta sa iti pastrezi dintii sanatosiIti mentii dintii sanatosi daca te alimentezi corect. Mananci alimentele corecte pentru a-ti mentine dintii sanatosi?

Cand te gandesti la cat de mult timp sunt expusi dintii tai la mancare si lichide pe parcursul unei zile, nu este de mirare ca dieta joaca un rol important in pastrarea acestora sanatosi. Cand vine vorba de dinti sanatosi nu se tine cont doar de alegerea mancarurilor pe care le consumi ci si de timpul in care iti expui dintii la acele alimente.

Dintii tai par tari si durabili dar in realitate sunt in mod constant construiti sau degradati, ca si oasele. Este foarte important sa pastrezi cele doua procese in balanta de aceea tot ce mananci joaca un rol foarte important in sanatatea dintilor. Anumite alimente accelereaza degradarea smaltului de la suprafata dintilor pe cand alte alimente ajuta la remineralizarea si protejarea dintilor.

Citeste mai departe…

 

5-alimente-pe-care-ar-trebui-sa-le-consumi-mai-desExista multe alimente sanatoase care nu primesc atentia pe care o merita. Cum de unele alimente sunt foarte populare iar altele nu? Nu vorbesc despre mancaruri care au un gust mai bun decat altele. Ma intreb de ce unele alimente sunt “la moda” in timp ce altele sunt consumate foarte rar.

Este greu sa gasesti un restaurant care nu are in meniu salata de varza. Nu este nimic in neregula cu salata de varza, este foarte delicioasa si are foarte multi nutrienti. Dar de ce unele alimente devin foarte cunoascute pe cand de altele, care sunt la fel de delicioase si sanatoase, nici nu ai auzit?

Este doar o chestiune de timp pana ce entuziasmul tau pentru gulii si quinoa o sa scada. Nu pot spune care va fi urmatoarea tendinta dar este timpul sa acordam catorva alimente mai putin cunoscute atentia cuvenita.

Citeste mai departe…

 

Cum te poate ajuta odihna sa eviti stagnarea in programul de slabireIti e din ce in ce mai greu sa pierzi in greutate? Planul tau fitness s-a blocat si simti ca nu iti vei atinge obiectivele? Nu iti fa griji, te vom ajuta. Te putem ajuta sa iti recapeti puterile pentru a vedea rezultate din nou.

Daca vreodata simti ca faci totul conform planului de nutritie dar rezultatele nu par sa reprezinte intocmai munca depusa, atunci am pentru tine un sfat simplu dar eficient. Stagnarea este o problema foarte des intalnita in lumea sportului de performanta dar si atunci cand vine vorba de pierderea in greutate. Exista multe teorii asupra motivului pentru care corpul nostru se blocheaza uneori . Desi este frustrant, trebuie sa gandesti diferit, trebuie sa treci peste, pentru a vedea rezultate din nou. Vei fi surprins cat de usor poate fi.

Tot ce trebuie sa faci este sa iti iei cateva zile libere, pentru a-ti odihni corpul, ca apoi sa vezi rezultate. Trebuie sa incepi sa faci ceva diferit pentru a-ti aduce organismul pe calea cea buna si trebuie sa treci peste acest blocaj. O odihna buna este ingredientul magic de care ai nevoie.

Citeste mai departe…

 

sfaturi-pentru-a-evita-stagnareaAi inceput un program de slabire dar de ceva timp nu mai vezi rezultate? Tine cont de urmatoarele 5 sfaturi care te vor ajuta sa ajungi la greutatea ideala!

Una dintre cele mai frustrante parti ale procesului de slabire este stagnarea. Totul parea sa mearga foarte bine ca apoi, dintr-o data, indiferent de ce ai fi facut, sa nu mai reusesti sa slabesti. Multora, acest stadiu li se pare extrem de frustrant. Lasa-ma sa te ajut sa intelegi de ce greutatea ta poate stagna ca apoi sa iti dau cateva idei care sa te ajute sa iti indeplinesti scopul de a ajunge la greutatea ideala.

Cand scazi aportul de calorii, corpul tau reactioneaza ca si cum nu i-ai mai oferi mancare pentru o perioada de timp asa ca reactioneaza cum este programat sa o faca – se agata de caloriile inmagazinate incetinind rata la care tu le arzi. Rata metabolica de baza – caloriile pe care le arzi zi de zi doar pentru a-ti mentine corpul in stare de functionare – scade putin. Scaderea nu este uriasa, poate 10%, dar este suficient pentru a ajunge in starea de stagnare. Din moment ce rata metabolismului bazal este determinata de dimensiunea corpului si de numarul de calorii consumate zilnic, daca scade greutatea ta va scadea si rata metabolismului.

Citeste mai departe…

 
Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

  2013  

iunie

 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .