CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
Te afli aici:  

Wellness.ro

 

Blog

>

2013

>

aprilie

 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

Archive for aprilie, 2013

 

Top 10 Sfaturi pentru slabireIata cateva sfaturi pentru slabire, bazate pe dovezi stintifice, care te vor ajuta sa acumulezi mai putine calorii si sa consumi mai multa energie. Acestea sunt cateva obiceiuri simple pe care oricine le-ar putea face loc in rutina zilnica. Pe termen lung, aceste schimbari te vor ajuta sa scapi de kilogramele in plus si sa te mentii.

1.Respecta programul meselor
Incearca sa mananci la aceeasi ora in fiecare zi, de preferat de 3 ori pe zi fara a lasa sa treaca mai mult de 5 ore intre mese. Alege un orar care sa se potriveasca activitatilor tale zilnice si respecta-l. Daca ai nevoie de o gustare, incearca sa iei o gustare in fiecare zi, la aceeasi ora. Incearca sa planuiesti cand urmeaza sa mananci si verifica la sfarsitul zilei daca ai reusit. Pastrarea unui jurnal a crescut rata succesului celor care incercau sa dezvolte obiceiuri sanatoase.

2.Alege produse sarace in grasimi
Alege sa consumi alimente cu putine grasimi,  cum ar fi produsele lactate (consumand 300 ml de lapte semidegresat/zi salvezi 60 de calorii pe zi sau 420 de calorii pe saptamana in comparatie cu laptele nedegresat). Evita dressing-urile pentru salate. Consuma-le cu moderatie pentru ca, pot avea un continut ridicat de grasimi.

Citeste mai departe…

 

Cum aplici sfaturi pentru o dieta sanatoasaStii ce ar trebui sa mananci pentru ca ai auzit multe sfaturi pentru o dieta sanatoasa, echilibrata – dar nu reusesti sa iti dai seama cum ai putea pune in practica aceste sfaturi pentru a le integra in rutina ta zilnica. Mai jos ai cateva sfaturi care te vor ajuta sa iti pui cunostintele in materie de nutritie, in practica.

A urma o dieta sanatoasa nu ar trebui sa fie chiar atat de greu. Si nu este asa din cauza lipsei de cunostinte. In general, oamenii par sa stie ce ar trebui sa faca – la fiecare studiu, spre exemplu, majoritatea oamenilor au spus ca incearca sa limiteze consumul de sare, zahar sau grasimi si ca incearca sa manance mai multe fructe si legume. Dar cand te uiti la ceea ce oamenii spun ca incearca sa faca si la ceea ce fac de fapt, gasesti multe discrepante. Poate ca suntem capabili sa vorbim, dar se pare ca altfel sta treaba cand trebuie sa ne si tinem de cuvant.

Asa ca, atunci cand oamenii spun ca este greu sa isi dea seama ce ar trebui sa manance, problema nu este ca ei nu stiu ce sa faca – ei nu stiu cum sa faca. Desigur, trebuie sa si vrea sa faca acesti pasi. Ideea de baza este ca – toate informatiile din lume nu te vor ajuta la multe daca nu iti dai seama cum sa le pui in practica.

Citeste mai departe…

 
luni,15 aprilie, 2013

Atentie la caloriile din bauturi!

Caloriile din bauturi adauga calorii goale si zahar dietei tale zilnice, fara a adauga valori nutritionale. Poate fi un adevarat soc sa afli cat de multe calorii contine o bautura obisnuita.

Majoritatea oamenilor isi incep ziua la un moment dat cu un pahar de suc baut din cutie, cafea, cappucino sau ceai, cu un continut foarte ridicat de zahar, amestecate cu alcool sau combinate de-a lungul unei zile.

Adevarul este ca majoritatea acestor bauturi au foarte multe calorii si nu este de mirare ca cei care le consuma permanent iau in greutate, pe masura ce corpul nu reuseste sa arda caloriile provenite de la alimente si de la aceste bauturi.
Daca pentru a-si mentine greutatea o femeie trebuie sa arda 2000 de calorii zilnic, iar un barbat in jur de 2500 de calorii, va trebui sa consumi cu cel putin 500 de calorii mai putin, in functie de gen, pentru a pierde in greutate in jur de jumatate de kilogram pe saptamana. Pentru a slabi, o femeie trebuie sa urmeze un program de slabire bazat pe 1200-1500 de calorii/zi iar un barbat in jur de 1800-2000 de calorii, in functie de metabolismul fiecaruia.

Citeste mai departe…

 

Obiceiurile pe care le consideri proaste pot fi mai sanatoase decat crezi

Este un obicei prost sa iei gustari intre mese, sa mananci dupa cina sau sa mananci tot din farfurie? Nu intotdeauna. Obiceiurile proaste pot fi, de fapt, obiceiuri bune. Citeste tot articolul pentru a descoperi cateva mituri comune ce tin de dieta.

Mitul nr 1: “Iau gustari intre mese”
Multe persoane cred ca gustarile intre mese – sub orice circumstanta – reprezinta un obicei rau. Ei cred ca cele trei mese pe zi sunt suficiente si ca gustarile nu fac altceva decat sa strice pofta de mancare. Dar cei care nu iau gustari intre mese ajung sa fie foarte infometati in special la masa de seara din moment ce este o perioada destul de lunga intre pranz si cina. Gustarile luate corect te pot ajuta in lupta cu kilogramele in plus pentru ca iti tin foamea sub control. Mancand mai des te eliberezi de presiunea de a obtine toate valorile nutritionale la cele 3 mese principale – poti manca fructe si legume, de exemplu, ca gustare.

Mitul nr 2: “ Mananc dupa cina”
A manca dupa ultima masa importanta a zilei nu este intotdeauna un lucru rau. Cei care gresesc daca mananca dupa ce au luat cina sunt cei care mananca din obisnuinta si nu de foame. Multe persoane iau cina la 8 PM iar la 9 PM deja cauta gustari prin bucatarie. Cu siguranta nu foamea ii face sa manance dupa doar o ora. Pe cealalta parte, daca iei cina devreme si stai treaz pana tarziu, o gustare usoara sau un baton proteic Herbalife nu ar fi o problema.

Citeste mai departe…

 
Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

  2013  

aprilie

 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .