CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
Te afli aici:  

Wellness.ro

 

Blog

>

2013

>

martie

 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

Archive for martie, 2013

 

Cum sa incetezi sa te mai minti in privinta caloriilorCheia catre o greutate sanatoasa este o dieta echilibrata in care exista o balanta intre aportul de calorii si caloriile pe care le arzi. Este mai usor in teorie decat de pus in practica.

Echilibrarea caloriilor suna destul de simplu. Mananca mai multe calorii decat arzi si te vei ingrasa. Daca aportul de calorii este mai mic decat caloriile arse, vei pierde cateva kilograme. Pastreaza aportul de calorii si caloriile arse la aproximativ aceeasi valoare iar greutatea ta va fi stabila. Multi se plang ca “fac exercitii din greu dar nu pierd in greutate” sau “ mananca foarte putin dar greutatea lor nu se modifica”. Este foarte simplu: cand vine vorba de o numaratoare corecta a caloriilor – cele pe care le mananci si cele pe care le arzi – sunt multe cai in care poti numara gresit.

Citeste mai departe…

 

Mananci repede 5 Sfaturi care te-ar putea ajutaMancand mai incet si concentrat la ceea ce mananci poti controla cantitatea pe care o mananci. Mai jos vei gasi 5 sfaturi care te pot ajuta sa mananci intr-un ritm mai lent si sa redobandesti controlul.

A manca rapid nu tine doar de maniere. Cand mananci prea repede, nu ii dai creierului sansa sa te lase sa te opresti si astfel mananci prea mult. Cei care manaca repede nu mesteca mancarea suficient si inghit foarte mult aer asa ca nu este de mirare ca mancatul rapid poate duce la indigestie.

Unele tehnici recomandate, care ar trebui sa te ajute sa incetinesti ritmul in care mananci par chiar inutile – intr-una din cartile cu diete scrie ca inainte de a inghiti mancarea trebuie “sa aduci bucata de friptura foarte aproape de nasul tau, dar sa nu o mananci imediat, in schimb sa ii inhalezi aroma. Apoi trebuie sa o duci catre gura dar sa nu o mananci ci sa iei o bucatica foarte mica…” Ei bine, v-ati facut o idee.

Citeste mai departe…

 
Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

  2013  

martie

 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .