CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
Te afli aici:  

Wellness.ro

 

Blog

>

2013

>

februarie

 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

Archive for februarie, 2013

 

4 bariere in calea unui comportament alimentar corect

Vrei sa iti schimbi comportamentul alimentar? Pentru inceput va trebui sa treci de aceste bariere. A iesi din zona ta de confort este greu, iar primul pas este sa iti dai seama de ce iti este greu.

Gandeste-te la rutina zilnica – Cate lucruri faci fara sa te gandesti la ele? Cand te imbraci dimineata, ce pantof incalti primul? Probabil nu te-ai intrebat niciodata. Dar, daca intotdeauna incepi cu dreptul, incearca sa incalti primul pantoful de la piciorul stang – s-ar putea sa ti se para putin ciudat si nefamiliar. Acum imagineaza-ti ca trebuie sa schimbi foarte multe lucruri. Tot ceea ce faci pe parcursul unei zile este afectat si ti se aminteste in mod constant ca faci lucrurile diferit. Este nevoie de ceva timp pentru a te obisnui.

Schimbarile sunt dificile si poate dura destul timp pana sa dezvolti noi obiceiuri, mai sanatoase, pentru a le inlocui pe cele vechi. Dar, pentru a ajunge in acel punct, trebuie sa identifici barierele care iti stau in cale. Oamenii se opun schimbarii din foarte multe motive dar gasesti mai jos unele dintre cele mai comune.

Citeste mai departe…

 
Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

  2013  

februarie

 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .