CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
Te afli aici:  

Wellness.ro

 

Blog

>

2013

>

ianuarie

 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

Archive for ianuarie, 2013

 
duminică,27 ianuarie, 2013

Este vreodata indicat sa iei gustari noaptea

A manca inainte de a merge la culcare nu este intotdeauna un lucru rau. Exista momente cand gustarile de noapte chiar au sens.

In general, nu este indicat sa mananci seara. Daca gustarea ta de seara depaseste caloriile de peste zi, atunci este un obicei de care merita sa scapi.

Cu exceptia cazului in care gustarea este foarte mica si usor de digerat, culcandu-te la scurt timp dupa ce ai luat o gustare semnificativa, vei avea arsuri la stomac si, eventual, un somn nelinistit.

In timp ce este un obicei pe care am tendinta de a nu-l aproba, in special in cazul persoanelor supraponderale, gustarile inainte de culcare nu sunt intotdeauna “rele” – iti pot face si bine.

Gustarile inainte de culcare sunt necesare daca incerci sa te ingrasi.

Multi dintre cei care incearca sa se ingrase au un apetit scazut si nu simt foamea suficient de des pentru a stimula aportul de calorii prin mese multiple. Majoritatea gasesc timpul dintre cina si ora de culcare potrivit pentru o gustare.

Este bine sa iei o gustare inainte de culcare daca… ai mancat putin pe parcursul zilei.

Citeste mai departe…

 

Cum mananci alimentele potrivite la momentul potrivitSunt atat de multe recomandari despre alimentatia corecta incat ajungem sa credem ca este mai usor sa vorbim despre ele decat sa le punem in aplicare. A manca corect nu inseamna doar sa alegi alimentele potrivite, ci si a manca alimentele potrivite la momentul potrivit. Pentru a-ti hrani corpul in mod corespunzator iti oferim cateva sfaturi care te pot ajuta sa mananci “corect” la momentul potrivit.

Mananca imediat dupa exercitii fizice. Dupa un antrenament solicitant, corpul tau se poate simti slabit si fara putere. Cel mai bun moment sa mananci este dupa 30-45 de minute dupa ce ai terminat exercitiile fizice. Muschii tai au nevoie de carbohidrati sanatosi (fructe, legume sau cereale integrale) si o doza de proteine care sa ajute muschii sa se refaca dar care sa actioneze si ca antioxidant impotriva radicalilor liberi rezultati in urma efortului depus. Shake-ul nutritiv Formula 1 Herbalife este o optiune sanatoasa, rapida si usor de pregatit.

Citeste mai departe…

 

Ai o petrecere Cum ramai pe drumul cel bunMulti dintre prietenii tai organizeaza petreceri si vor pune la dispozitie bucate alese pentru prieteni si familie. Fara sa vrea pot uita ca unora dintre oaspeti, o asemenea petrecere le poate crea neplaceri.

Petrecere cu mancare = grasime = suferinta
Daca aceste lucruri iti sunt familiare, anul acesta, lucrurile pot fi diferite: Nu va trebui sa refuzi invitatiile la petreceri si nici nu vei mai fi invidios pe cei care pot manca si bea tot ce-si doresc pentru ca vei fi pregatit:

1. Mananca inainte de a pleca de acasa
Daca nu iti e foame, te poti concentra pe distractie si nu pe mancarea nesanatoasa. Ideea este ca trebuie sa mananci alimente sanatoase, satisfacatoare, bune pentru tine. Pregateste-ti un pranz colorat, cu multa salata si legume. Daca esti pe fuga si ai nevoie de o masa rapida, nu vei da gres preparandu-ti un shake nutritiv Formula 1. Sa nu te duci la petrecere flamand, sub nicio forma!

2. Foloseste-ti imaginatia!
Esti in continuare convins ca pofta de patiserie si fast food te va chinui toata seara? Aminteste-ti cele 2 substante care iti pot ruina petrecerea: ZAHARUL si GRASIMILE SATURATE!

Citeste mai departe…

 
Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

  2013  

ianuarie

 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .