CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
Te afli aici:  

Wellness.ro

 

Blog

>

2012

>

noiembrie

 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

Archive for noiembrie, 2012

 

Care este cea mai buna dieta pentru mine?Cea mai buna dieta este aceea care functioneaza cel mai bine in conformitate cu stilul tau de viata, bugetul pe care il ai, preferintele alimentare si efortul pe care esti dispusa sa il depui.

O anumita dieta nu functioneaza in cazul tuturor
Facand un rezumat, ajungem la concluzia ca o anumita dieta nu se potriveste in cazul tuturor. Trebuie sa tinem cont nu numai de ceea ce unei persoane ii place sa manance ci trebuie sa stim si cum decurge o zi normala din viata acelei persoane, daca ii place sa gateasca sau nu, daca pretul alimentelor reprezinta o problema, la ce ora face exercitii fizice, cat de des iese in oras la masa (si unde) – sunt foarte multi factori de care trebuie sa tinem cont, pentru ca suentem diferiti.

Ar trebui sa faci multe schimbari deodata?
Unii oameni prefera o abordare destul de stricta – de multe ori acestia au ales sa faca mai multe schimbari majore deodata. Multi dintre clientii nostri au decis ca in mod simultan sa incerce sa piarda in greutate, sa inceapa un program de exercitii fizice si sa renunte la tigari. Sunt multe schimbari dar este posibil sa functioneze. Poate este vorba de stersul cu buretele a obiceiurilor mai putin bune pentru a o lua de la inceput – de exemplu, atitudinea “azi este prima zi din tot restul vietii tale”. Uneori, cand te concentrezi sa duci la bun sfarsit un lucru, il consolidezi prin celelalte lucruri pe care le faci – spre exemplu: “(Ma duc sa fac sport. Nu are sens sa continui sa fumez)”.

Citeste mai departe…

 

Cupluri Unul vrea sa tina dieta, celalalt nu. Ce e de facut?Ce se intampla cand o persoana din cuplu trebuie sa tina dieta iar cealalta nu? Ar putea cuplurile se se sprijine pe parcursul unei schimbari a stilului de viata?  Cum se pot descurca cuplurile cand o persoana trebuie sa slabeasca si cealalta nu?

Sa spunem ca tu esti persoana care trebuie sa fie atenta la calorii. Esti determinata, ti-ai facut chiar si un plan – si ai nevoie ca partenerul tau sa-ti fie alaturi. In loc sa faci asta, ar fi mai de ajutor daca ai intelege modul in care partenerul tau va fi afectat si cum sa ceri sprijin in mod rezonabil.

Ceea ce faci il afecteaza pe partenerul tau

Decizia de a tine dieta are impact atat asupra celui care vrea sa slabeasca cat si asupra celuilalt. Cand il anunti ca urmeaza sa intri la dieta, partenerul tau ar putea gandi “Eu nu vreau asta!”. Multe lucruri pe care le faceti impreuna implica alimente – asa ca partenerul tau in mod sigur se va intreba la ce va fi nevoit sa renunte. La pranzurile din oras? La viata sociala? In cele din urma, nu doar viata ta se schimba – se schimba si a lui.

7 sfaturi pentru a primi sprijinul de care ai nevoie de la partenerul tau:

1.Nu te gandi ca tii dieta
Cand spui ca urmeaza sa tii dieta sugerezi ca este ceva ce urmeaza sa faci pe moment si ca te vei opri dupa o perioada. In schimb, concentreaza-te pe a lua decizii mai bune cand vine vorba de alimente. A avea o dieta mult prea drastica nu este o idee prea buna pentru ca nu vei fi capabila sa o urmezi iar partenerul tau nu va dori sa iti fie alaturi. Pe cealalta parte, o dieta sanatoasa este buna pentru toata lumea.

Citeste mai departe…

 

5 sfaturi pentru a mentine nivelul de energie ridicat intreaga ziCand te simti plin de energie? La amiaza? Esti mai lent in timpul diminetii dar prinzi energie dupa pranz? Sau esti plin de viata abia dupa ora 17?

Toti avem ritmul nostru natural, asa ca pot spune ca ai asteptari prea mari daca vrei sa ai energie fara limite pe tot parcursul zilei – dar daca preferi sa ai mai multa energie pe parscursul zilei, atunci citeste mai departe. Ce mananci si cand, poate avea o mare influenta asupra energiei tale fizice si psihice.

Nu sari peste mese sau nivelul tau de energie va scadea brusc
Aceasta nu este o stire noua, dar atat de multi oameni sar peste mese dintr-un motiv sau altul incat se merita sa repet. Corpul tau se bazeaza pe o sursa de energie care il pastreaza in stare functionala. Cand ai mese si gustari bine echilibrate, la intervale regulate pe parcursul zilei, iti poti pastra zaharul din sange la un nivel constant.

Atunci cand sari peste mese, zaharul din sange poate scadea brusc, la fel ca si nivelul de energie. Sa te alimentezi corespunzator dimineata este foarte important – pentru ca nu ai mancat din noaptea precedenta, ai nevoie de energia pe care un mic dejun adecvat ti-o poate oferi. Asigura-te ca ai la tine gustari sanatoase pentru amiaza, care sa te ajute sa rezisti pe parcursul perioadei dintre pranz si cina.

Citeste mai departe…

 

 De ce barbatii trebuie sa acorde o atentie deosebita surplusului de greutateZicala “Barbatii sunt de pe Marte iar femeile de pe Venus” se pare ca se aplica si cand vine vorba de nutritie. Asa ca, barbati: nu lasati grasimea corporala sa va traga in jos!

In timp ce femeile tind sa se agite cu privire la greutatea lor acordand atentie pana si etichetelor produselor pe care le consuma, barbatii tind sa aiba o atitudine mai relaxata cand vine vorba de dieta lor. Poate e din cauza ca barbatii ard calorii mult mai repede decat femeile si se gandesc ca pot manca orice fara a lua in greutate. Ipoteza persoanelor de sex masculin pare a fi faptul ca, atata timp cat greutatea lor este sub control, nu trebuie sa acorde mare importanta alimentelor pe care le consuma.

Barbati, va rugam sa cititi cu atentie! Greutatea corpului este doar o imagine a intregului tablou al sanatatii. Cat de mult tesut adipos aveti si unde se depune , impreuna cu calitatea generala a dietei voastre contribuie la starea voastra de bine.

Arati destul de subtire, dar in realitate ai prea mult tesut adipos in organism?

Sa spunem ca nu faci exercitii fizice dar greutatea ta este rezonabila. Nu lasa asta sa te pacaleasca – inca ai putea avea prea mult tesut adipos. In timp ce excesul de grasime este o preocupare pentru toata lumea, barbatii sunt mai susceptibili de a avea tesut adipos in exces in jurul mijlocului – lucru mult mai daunator pentru sanatate decat grasimea pe care femeile tind sa o acumuleze pe solduri si coapse.

Citeste mai departe…

 
Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

  2012  

noiembrie

 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .