CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
Te afli aici:  

Wellness.ro

 

Blog

>

2012

>

octombrie

 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

Archive for octombrie, 2012

 

5 cai simple de a fi mai sanatos si mai productiv la birouStim ca sanatatea iti afecteaza performanta la locul de munca dar cererile unei zile pot castiga in fata a ceea ce medicul iti recomanda. Studiile arata ca o pauza de 10 minute la fiecare 50 de minute de exercitiu mental intens este necesara pentru a pastra creierul la o “performanta optima”.

A te ridica de la birou nu este intotdeauna o optiune, mai ales pentru antreprenorii ocupati. Urmeaza acesti pasi pentru a fi sanatos si productiv chiar daca esti legat de un birou o zi intreaga.

1. Stimuleaza-ti sistemul imunitar cu apa cu lamaie.
O jumatate de lamaie proaspata, stoarsa intr-un pahar cu apa, va ajuta ficatul sa metabolizeze deseurile mai eficient, minimizand balonarea digestiva, gazele, constipatia si durerile corpului. In plus, lamaia are un parfum inaltator, care te face sa te simti plin de energie.

2. Imbunatateste-ti postura cand stai pe scaun
O postura necorespunzatoare impiedica fluxul de sange catre nervi si organe. Postura necorespunzatoare poate provoca dureri de spate, de gat, dureri de umeri si de cap, care duc la o concentrare slaba.

Foloseste o minge gonflabila pentru exercitii, care iti permite sa iti pastrezi spatele drept, in timp ce iti intareste muschii de baza. Asigurarea unei pozitii corespunzatoare va accelera livrarea oxigenului proaspat catre creier, pentru o claritate mentala.

Citeste mai departe…

 

4 Sfaturi pentru a te pastra sanatos cand calatorestiIntalnirile de afaceri si conferintele pot face parte din viata ta daca jobul te obliga sau daca vrei sa iti dezvolti propria afacere. Acei kilometri in plus parcursi frecvent pot avea un impact negativ asupra sanatatii tale.

Spatiile inchise cum ar fi avioanele sau salile de intalnire sunt locuri in care virusii se inmultesc, intr-un astfel de mediu, raceala si gripa fiind boli usor de raspandit prin contactul mainilor. Participand la pranzuri si cine de afaceri renunti la dieta obisnuita si la regimul de exercitii fizice cu care ai fost obisnuit.

Medicii sustin ca planificarea te poate asigura sa ai o calatorie de succes, nu numai pe plan profesional ci si pentru sanatatea ta.

1. Stimuleaza-ti sistemul imunitar inainte de a pleca
Inainte de a pleca consuma alimente bogate in beta-caroten, cum ar fi morcovi, cartofi dulci si suc natural de fructe pentru mentinerea integritatii membranei celulare si pentru a ajuta la protejarea organismului impotriva infectiilor bacteriene, virale si parazitare.

Citeste mai departe…

 
luni,15 octombrie, 2012

Cum scapi de grasimea din jurul taliei

Multi avem zone cu probleme, zone din care nu reusim sa facem grasimea sa dispara. Mana sus daca esti unul din milioanele de oameni care au un strat de grasime in jurul taliei de care nu pot scapa.

Este frustrant faptul ca, desi depui efort facand mai multe exercitii fizice, pare imposibil sa reduci grasimea de pe abdomen. Cu un stil de viata activ, exista cativa pasi pe care ii poti face pentru a scapa de grasime.

Mitul despre reducerea stratului de grasime din anumite parti ale corpului

Imi pare rau sa spun asta, dar nu exista lucruri ca reducerea grasimii dintr-o anumita parte a corpului. Noi nu putem alege unde sa depoziteze corpul nostru grasimea si nu o putem inlatura din anume parti, de unde decidem ca nu o vrem. Este destul de descurajant faptul ca sute de genoflexiuni si abdomene nu te vor ajuta imediat sa scapi de colacei. Vestea buna este ca, cu dieta si exercitii fizice, poti sa arzi grasimea in exces.

Trei pasi simpli care te vor ajuta sa reduci grasimea de pe burta
Urmand urmatorii trei pasi vei reusi sa faci grasimea din jurul taliei sa dispara.

Citeste mai departe…

 

Consumul redus de carbohidrati seara te ajuta sa slabestiCe nu fac oamenii pentru a slabi si a arata mai bine? Se vehicula demult ideea ca poti sa slabesti daca nu mananci seara. Mai nou exista si o regula noua „fara carbohidrati dupa ora 17”.

Ideea taierii carbohidratilor (strategia se refera cu adevarat la carbohidratii din orez, paine, cartofi si paste – nu la carbohidratii sanatosi din fructe si legume) functioneaza pentru ca oamenii o folosesc ca o “regula de alimentatie” – ca “Mananc desert doar o data pe saptamana” sau “Ma asigur ca am proteine la fiecare masa sau gustare”.

Carbohidratii nu ingrasa mai mult seara decat in alta perioada a zilei.

Daca masa ta de pranz continea carbohidrati inainte iar acum nu mai contine, daca renunti la o portie de orez, cartofi copti sau o portie de paste seara sau in orice alt moment al zilei, vei elimina din dieta ta cateva sute de calorii. Asa functioneaza metoda renuntarii la carbohidrati.

Seamana putin cu ideea combinarii alimentelor care sugera ca organismul nostru nu poate digera anumite tipuri de alimente cand sunt consumate impreuna – cum ar fi proteinele si carbohidratii.

Citeste mai departe…

 

Diferenta dintre proteine de origine animala si vegetala

Alimentele care contin proteine sunt importante din foarte multe motive.

Avem nevoie de proteine pentru a produce proteine cum ar fi hormonii sau enzimele, pentru a dezvolta si mentine muschi.

Mancarurile care contin proteine sunt nemaipomenite cand vine vorba de satisfacerea foamei ajutandu-te sa rezisti pe parcursul intregii zile. Este foarte usor sa iti satisfaci nevoia de proteine pentru ca acestea se gasesc atat in alimentele de origine animala cat si in cele de origine vegetala.

Fiecare sursa de proteine are beneficiile sale. Dintr-un punct de vedere simplu, proteinele sunt construite din caramizi mici numite aminoacizi. Din cei 20 de aminoacizi diferiti din alimentele pe care le mananci, 8 sunt numiti esentiali ceea ce inseamna ca trebuie sa ii introduci in dieta ta pentru ca organismul tau nu ii poate produce. Daca alimentul pe care il mananci contine toti cei 8 aminoacizi esentiali, este considerat o proteina completa.

Citeste mai departe…

 

Cum poti sa bei cele 8 pahare de apa necesare intr-o ziApa este importanta pentru sanatatea ta, dar alte bauturi se pun la socoteala cand vine vorba de satisfacerea nevoilor de zi cu zi de lichide?

Ai auzit, probabil, expresia “ Poti duce un cal la apa, dar nu il poti forta sa o bea”. Ei bine, multe persoane stiu ca apa este importanta pentru sanatatea lor si au auzit ca ar trebui sa bea aproximativ 8 pahare de apa zilnic.

Daca exista cineva care uraste apa, ne punem urmatoarea intrebare: trebuie neaparat sa bem doar apa plata? Alte bauturi se pun la socoteala?

Intr-un cuvant, da – celelalte bauturi conteaza cand vine vorba doar de consumul zilnic de apa. Multi oameni iau sfatul literal si presupun ca, desi au baut alte bauturi, trebuie sa bea si cele 8 pahare de apa plata.

Ceaiul sau cafeaua conteaza cand vine vorba de cele 8 pahare?

Confuzia s-a creat datorita faptului ca multe dintre bauturile comune consumate contin cofeina care este considerata a fi diuretic. Daca cofeina te face sa urinezi asta inseamna ca o bautura cofeinizata te-ar face sa pierzi mai multa apa decat bei asa ca o astfel de bautura nu poate fi numita fluid – este mai mult un “fluid negativ”.

Citeste mai departe…

 
Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

  2012  

octombrie

 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .