CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
Te afli aici:  

Wellness.ro

 

Blog

>

2012

>

septembrie

 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

Archive for septembrie, 2012

 
vineri,21 septembrie, 2012

Instrumentele populare si tehnicile pentru scaderea in greutateInstrumentele populare si tehnicile pentru scaderea in greutate apar si dispar – dar trebuie utilizate in mod corespunzator.

Fie ca e vorba de clasica foaie de hartie sau o aplicatie mult mai sofisticata pe telefonul tau, instrumentul potrivit te poate ajuta sa iti indeplinesti telul. Unele dintre aceste instrumente – cum ar fi dispozitivele online care iti permit sa iti inregistrezi aportul de alimente si activitatea – functioneaza ca un antrenor virtual de sanatate.

Alte instrumente sunt proiectate pentru a te ajuta sa iti imbunatatesti obiceiurile alimentare – te invata sa mananci mai lent sau sa iti controlezi marimea portiei. Dar asa cum se intampla si in moda – “ Intr-o zi esti la moda, a doua zi esti demodat” – tendintele in alimentatie vin si dispar, deasemenea.

Horace Fletcher, un devotat al alimentelor sanatoase din timpul erei Victoriene, credea ce cea mai buna metoda pentru a controla aportul alimentar era de a mesteca fiecare muscatura dintr-un produs alimentar de 32 de ori – si curand fiecare “Fletcheriza” pentru a-si mentine greutatea. Acest lucru ar fi greu de sugerat in ziua de azi dar nu cu multi ani in urma se considera ca a manca in fata unei oglinzi are un efect benefic. Pentru unii, aceste trucuri au functionat.

Citeste mai departe…

 

Top 10 alimente sanatoase la indemana oricuiHamburgeri, pizza sau pungi cu chipsuri – acestea iti vin in minte cand te gandesti la alimente care sunt la indemana oricui. Pentru oamenii ocupati care sunt mereu pe fuga, alimentele la indemana sunt cele de la fast-food, alimentele procesate ce se pot incalzi la microunde, precum si alimentele pline de calorii, grasimi, carbohidrati si sodiu – cu continut scazut de vitamine, minerale, fibre si fitonutrienti.
E timpul pentru o schimbare de atitudine alimentara. Comoditatea nu se limiteaza la alimentele cu continut scazut de nutrienti. Multe alimente sanatoase pot fi stocate usor si pot fi pregatite in doar cateva minute. Supermarket-ul este locul in care poti gasi multe alimente care te pot ajuta sa pregatesti mese sanatoase doar in cateva minute. Mai jos vei gasi topul celor mai importante:

1. Fructe proaspete. “Fast-food-ul” original al lumii, fructele proaspete cum sunt merele, perele, bananele, piersicile si portocalele le gasesti ambalate special pentru a fi la indemana ta.

2. Salata verde. Arunca o punga de salata pre-spalata in cosul de cumparaturi si vei putea pregati o salata rapida pentru cina. Transforma salata in aperitiv adaugandu-i bucati de pui pe gratar, legume proaspete si putin ulei de masline.

3. Peste. Amesteca peste file cu ierburi, usturoi si lamaie, pregateste-l sub aburi si serveste-l cu garnitura de orez si salata pentru o masa rapida, gustoasa.

Citeste mai departe…

 

Nutritia sanatoasa si confortul pot fi impreunaConcentreaza-te pe o nutritie sanatoasa in timp ce folosesti alimente semipreparate si iti vei da seama ca e chiar usor si rapid sa mananci sanatos.

Unul din motivele de care oamenii se plang cand vine vorba de a manca sanatos este perceptia ca pentru a prepara mancaruri sanatoase e nevoie de mai multe ore de petrecut in bucatarie. Dar exista atat de multe alimente semipreparate care te pot ajuta sa pregatesti o masa sanatoasa in cateva clipe.

Pentru proteine poti cumpara peste sau pui deja condimentat si gata de pregatit pe gratar sau creveti care pot fi pregatiti pentru paste si legume pentru un fel de mancare rapid. Nu trece cu vederea conservele de ton, somon sau piept de pui care pot fi adaugate in salata, mancaruri cu orez sau supe.

Poti, deasemenea, creste valoarea nutritiva a supelor condensate prin amestecarea lor cu lapte degresat sau lapte de soia in loc de apa. In timp ce supa se incalzeste, adauga-i un amestec de legume sau putin spanac pentru a adauga nutrienti, aroma si consistenta. Pachetelele de legume congelate iti permit sa folosesti doar ceea ce ai nevoie si sunt gata de mancat in cateva minute.

Citeste mai departe…

 
Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

  2012  

septembrie

 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .