CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
Te afli aici:  

Wellness.ro

 

Blog

>

2012

>

august

 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

Archive for august, 2012

 
miercuri,29 august, 2012

Adevarul despre viata activa

De cele mai multe ori, cand oamenii aud termenul “activ” au un sentiment de groaza.

Oamenii isi imagineaza ca trebuie sa dedice ore in sir unor antrenamente nebune sau mai rau, se gandesc la sporturi extreme pe care le-ar uri, cum ar fi skateboarding sau parasutism. Probabil, asta se datoreaza faptului ca „activ” poate avea atat de multe intelesuri. Auzim cuvantul „activ” in reclame, unde este folosit in timp ce un om se arunca de pe o cladire, avand replica “Oamenii activi folosesc deodorantul X”, setand astfel o insemnatate cuvantului “activ”.

Unii oameni cred ca trebuie sa fii slab pentru a fi activ. Din nou, acest lucru se datoreaza mass-mediei care foloseste foarte des termenul “activ” in timp ce arata corpuri incredibil de tonifiate. In mod subconstient, acest lucru te poate face sa asociezi stilul de viata activ cu mult efort si pericole uriase. Daca si tu, ca multi altii, te iti zici “ Nu sunt facut pentru a avea un stil de viata activ”, lasa-ne sa incercam sa iti schimbam punctul de vedere.

Citeste mai departe…

 

Ai stat toata noaptea treaz  din nou si acum esti obosit. Nu iti permiti sa iei o pauza de la programul tau intens daca vrei ca afacerea ta sa creasca asa ca ia in considerare asa-zisele “super-alimente” care cresc nivelul de energie si scad nivelul stresului. Fara indoiala, aceste alimente te vor ajuta sa gandesti si sa te concentrezi mult mai bine asupra activitatii tale decat o gogoasa si un suc.

Somonul – Imbunatateste vigilenta

Somonul - Imbunatateste vigilenta

De ce este atat de special: Acest peste contine un nivel ridicat de acizi grasi omega 3, cunoscuti pentru scaderea ratei bolilor de inima.

Cum te ajuta: Somonul este o buna sursa de proteine care poate ajuta la imbunatatirea vigilentei si performantei. “ Somonul a fost legat si de imbunatatirea sanatatii generale a creierului” conform Dr. Mehmet Oz, autor de bestseller si gazda show-lui “Dr. Oz Show”.

Citeste mai departe…

 

6 sfaturi care te vor ajuta sa nu mai sari peste micul dejunMicul dejun este masa cea mai importanta din zi!

Mananca micul dejun ca un rege!

Mananca diamante la micul dejun si vei straluci toata ziua!

Cei care mananca la micul dejun pot confirma ca toate aceste zicale sunt adevarate. Ce se intampla daca sari peste micul dejun? Auzi aceste cuvinte si nu poti decat sa te simti vinovat. Stii ca ar trebui sa mananci dar este greu pentru ca simti ca stomacul tau inca doarme. Stii ca micul dejun este foarte important – alimentele alese bine dimineata, te pot ajuta cu adevarat sa stralucesti toata ziua. Intrebarea este “De ce nu iti este foame si ce poti face in legatura cu asta?”.

A descoperi de ce nu poti manca dimineata poate fi dificil. Uneori este vorba doar de un obicei pe care il ai de mult timp – nu ai intrat niciodata in rutina de a manca la micul dejun. Si, din moment ce prima parte a zilei trece fara probleme, iti spui ca nu trebuie neaparat sa mananci. Poate ca nu iti este foame pentru ca ai mancat prea mult la cina si ai avut gustari pana aproape de ora de culcare. Poate nu iti place mancarea de la micul dejun sau te bazezi pe o ceasca de cafea pentru a rezista pe parcursul diminetii.

Citeste mai departe…

 

6 motive pentru care mananci desi nu iti este foame.jpgNu iti este foame dar totusi mananci. Ce sa poti sa faci?

Viata si controlul caloriilor ar fi mult mai usoare daca am manca numai atunci cand ne-ar fi foame. Atunci ar trebui sa satisfacem o nevoie biologica – ca si cum ai bea un pahar de apa atunci cand ai gatul uscat. Multi dintre noi mancam uneori si fara sa ne fie foame.

Motivul depinde foarte mult de contextul in care te afli – persoana de care esti insotita, ocazia, starea in care te afli – mancarea este mai mult decat o simpla cale de a-ti umple stomacul. In schimb, mancatul poate deveni o actiune incarcata emotional.

Daca te regasesti in toate acestea, vei gasi in acest articol unele motive pentru care tu poti manca – chiar daca nu este intentia ta – si ce poti sa faci pentru a te opri.

Mananci pe fond de stres
Pentru multi oameni acest motiv este in capul listei. Posibil ai mancarurile tale care te ajuta sa treci peste stresul unei zile grele sau un aliment care sa te faca sa te simti mai bine dupa o cearta cu cineva din familie. Din nefericire, efectul nu dureaza prea mult – este inlocuit de cele mai multe ori de sentimentul de vina pentru ca ai mancat ceva ce nu trebuia. A te indopa cu mancare nu face ca problemele tale sa treaca – va trebui sa iti confrunti problemele la un moment dat. Suna un prieten, fa o plimbare sau scrie-ti pe hartie gandurile.

Citeste mai departe…

 
marți,7 august, 2012

Bei suficient de multa apa?Afla daca bei suficienta apa fiind atent la urmatoarele cinci semne ale deshidratarii!

Se pare ca avem inca o vara cu temperaturi record. Ni se aminteste in mod repetat sa ne mentinem bine hidratati prin consumul de apa. Acesta este un mesaj foarte important – trebuie sa consumam apa nu numai pe parcursul valului de caldura ci si pe parcursul intregului an pentru ca apa ajuta la mentinerea multor functii importante ale corpului.

Cum iti poti da seama ca bei suficienta apa?

Daca esti una din acele persoane care tine cont de cata apa bea zilnic probabil stii cand ai baut suficienta apa. Dar exista anumiti indicatori care te pot ajuta sa iti dai seama ca nu consumi suficienta apa.

Ai gura uscata. Este evident – daca iti este sete, inseamna ca nu te-ai hidratat suficient. Trebuie sa tii minte ca uneori mecanismul de sete nu se declanseaza decat atunci cand trebuie sa bei apa urgent – de aceea unii atleti incurajeaza sa ai un program de consum al apei. Deasemenea, pe masura ce oamenii imbatranesc, senzatia de sete nu este la fel de puternica, de aceea este foarte important sa stabilesti un obicei sanatos de a bea apa.

Citeste mai departe…

 
Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

  2012  

august

 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .