CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
Te afli aici:  

Wellness.ro

 

Blog

>

2012

>

martie

 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

Archive for martie, 2012

 

Efectul Yo-Yo De ce apare si ce poti face pentru a-l combate

Sunt multe persoane care slabesc 50, 60 sau 70 de kilograme.  Dar inainte de a incepe sa te gandesti “Wow – e o greutate foarte mare” sau “ Cum a reusit asa ceva, oare?”.  De fapt slabesc aceleasi 10 kg de 5, 6 sau 7 ori. Este vorba de clasicul efect “Yo – Yo”.

Greutatea coboara si urca, si rareori are o valoare stabila, pentru mai mult timp. S-a demonstrat ca oamenii sunt predispusi la acest efect yo-yo daca adopta diete de slabire care sunt prea stricte pentru a fi respectate pe termen mai lung. De indata ce o greseala alimentara se transforma intr-o cadere, se reiau vechi obiceiuri, greutatea incepe sa creasca si se reia acelasi ciclu Yo-Yo.

Nu este nimic gresit in a fi ambitios si dornic de a-ti tine greutatea sub control. A avea dorinta si determinarea de a-ti indeplini obiectivul, este jumatate din lupta ce trebuie sa o porti pentru a ajunge acolo. A recunoaste ca incerci sa faci prea multe, prea repede, ar putea fi fatal pentru dieta ta. Fii realist cu privire la cat de mult te poti schimba in scurt timp si accepta orice modificare o dieta ti-o poate aduce odata cu pierderea in greutate.
Citeste mai departe…

 
sâmbătă,10 martie, 2012

7 sfaturi pentru a te alimenta corect

Planurile tale pentru noul an au inclus un juramant de a te „alimenta corect”? Multi dintre noi isi fac aceasta promisiune lor insisi in ianuarie, dar pana prin martie vechile obiceiuri revin. Poate te-ai straduit prea mult, sau poate nu te-ai gandit foarte bine ce inseamna a te alimenta corect. A manca asa cum trebuie inseamna mai mult decat a face alegerile potrivite cand vine vorba de mancare, inseamna si a consuma mancarurile potrivite la timpul potrivit. Asa ca aici sunt sapte sfaturi care sa te ajute sa te alimentezi corect.

Mananca bine cand te trezesti. Nu e nevoie sa mananci imediat dupa trezire, dar e foarte important sa mananci dimineata. Cei care iau micul dejun permanent isi controleaza mai usor greutatea, pe cand cei care trec peste micul dejun e probabil sa manance prea mult incercand sa compenseze la pranz. Daca nu poti manca mult dimineata, incearca un bol de ovaz amestecat cu putina pudra proteica, niste fructe proaspete cu putina branza sau iaurt, sau un shake proteic facut cu pudra proteica, lapte si fructe.

Mananca potrivit inainte sa mergi la magazin. Daca iti faci cumparaturile pe stomacul gol, vei fi ca un copil intr-un magazin cu dulciuri, ti se va parea ca totul arata bine. Consuma un baton proteic, un fruct sau un pumn de nuci inainte sa iesi pe usa ca sa fii mai putin tentat(a). Fa o lista si straduieste-te sa o urmezi. Citeste mai departe…

 
Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

  2012  

martie

 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .