CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
Te afli aici:  

Wellness.ro

 

Blog

>

2012

>

februarie

 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

Archive for februarie, 2012

 

7 sfaturi pentru schimbarea obiceiurilor alimentareUnele persoane au foarte multe kilograme de slabit, au nevoie de o dieta completa si de revizuirea stilului de viata. Unii dintre ei nu pot respecta nici o sugestie pe care le facem :   Pregateste pranzul acasa in loc sa mananci fast-food! “ Nu pot – nu am timp dimineata”. Trezeste-te cu jumatate de ora mai devreme pentru a face o scurta plimbare! “ Nu se poate – sunt prea obosit”. Arunca inghetata din frigider! “ Nu se poate, o tin acolo pentru copii”.

Atentie, nu este necesar sa se faca aceste schimbari toate deodata, dar unii oameni se impotrivesc pana si celei mai mici schimbari. Uneori le este frica de esec, alteori ei simt ca se sacrifica prea mult. Uneori, recompensa nu este vizibila imediat asa ca, atunci cand cineva are foarte multe obiceiuri proaste la care sa renunte, cel mai bun lucru pe care il putem face este sa ii ajutam sa aleaga lucrurile care au prioritate pentru ei – si sa ii ajutam sa faca schimbari usoare, pentru inceput.

Exista persoane care pot face multe schimbari majore deodata si care au succes – dar acestia reprezinta exceptia. Majoritatea oamenilor trebuie sa ia lucrurile treptat – si uneori, aceste masuri sunt foarte foarte mici. Unele persoane sunt incapatanate si nu sunt de acord cu nici o schimbare. Le sugeram sa fac o schimbare mica. Pentru inceput sa schimbe laptele pe care il consuma cu lapte care are continut scazut de grasimi, pentru o saptamana. Desi nu este o schimbare care sa aiba un efect prea mare asupra kilogramelor in plus, reusiti sa o faceti si continuati sa respectati. Aceste schimbari transforma modul sau de gandire de la “nicio sansa” la “ poate voi reusi “. Citeste mai departe…

 
Obiceiuri alimentare care par mai sanatoase decat suntMulte persoane stiu rutina pentru alimentatia sanatoasa – pastreaza cantitatea de grasimi la un nivel mic, consuma multe fructe si legume, fac ca majoritatea cerealelor consumate sa fie integrale si se concentreaza pe proteine sarace in grasimi.
Dar majoritatea dintre ei au adoptat anumite obiceiuri alimentare, crezand ca sunt cu adevarat sanatoase.
Aceste obiceiuri in alimentatie suna ca si cum ar fi sanatoase – dar se dovedesc a fi cu totul altfel cand sunt puse in aplicare. Sunt obiceiurile tale alimentare atat de sanatoase precum crezi ca sunt?
Treci peste micul dejun crezand ca iti va economisi calorii? Exista multi oameni care cred ca a ocoli micul dejun este un obicei sanatos – si ca se asigura un mai bun control al caloriilor. Exista atat de multe motive pentru a manca ceva dimineata. In primul rand, studiile au aratat ca persoanele care au obiceiul de a lua micul dejun au mai multe sanse sa isi tina greutatea sub control.
Un mic dejun bine planificat contine alimente pe care nu le consumam prea des in restul zilei – ca cerealele bogate in fibre si produsele lactate bogate in calciu. Daca nu poti lua o masa completa dimineata, asigura-ti cel putin niste proteine consumand iaurt.
 
miercuri,1 februarie, 2012
YouTube Preview Image
 
Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

  2012  

februarie

 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .