CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
Te afli aici:  

Wellness.ro

 

Blog

>

2012

>

ianuarie

 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

Archive for ianuarie, 2012

 
marți,31 ianuarie, 2012

Cum sa te mentii sanatos in 2012

Multe persoane incep o dieta sau programe de exercitii fizice in primele luni ale anului, mai mult decat in alt moment al anului. Si este destul de usor sa iti dai seama de ce. Luna ianuarie aduce in prim-plan un nou inceput dar multe dintre aceste persoane abordeaza problema prea agresiv – cu diete exagerate sau programe de exercitii fizice pe care nu le pot respecta – urmand ca apoi sa renunte.

Probabil este mai bine sa vezi lunile de inceput ale anului ca un moment de refectie – sa ai o viziune realista asupra dietei actuale si asupra programului de exercitii fizice ca apoi sa te angajezi in a face modificari realiste pe care sa le mentii. Stabilirea unor obiective rezonabile va duce la schimbari permanente in stilul tau de viata, lucru care duce la o mai buna gestionare a greutatii pe termen lung. Gandeste-te la modificarile pe care doresti sa le faci si indeplineste-le pe cele mai usoare pentru inceput!

  1. Daca nu esti o persoana care mananca la micul dejun, fa-ti o promisiune ca vei incepe ziua cu o masa sanatoasa si bogata in proteine care iti va tine foamea departe pana la pranz. Incearca sa mananci branza de vaca sau iaurt cu fructe , bogat in proteine – sunt la indemana daca nu ai obiceiul de a pregati micul dejun. Citeste mai departe…
 
Bautura Concentrata Herbal Aloe Vera cu aroma de Mango O noutate excelenta la Herbalife.  A aparut un produs nou: bautura delicioasa Aloe Vera cu aroma de Mango. Contine 40% suc de aloe vera extras din frunza de aloe vera, are un aport scazut de calorii.
Este primul produs fabricat in regiunea EMEA folosind programul Herbalife „De la samanta la consumator” (Seed to Feed ).HIM este Centrul Herbalife de Inovatie si Productie, o locatie ultramoderna cu un echipament de laborator si de productie de ultima generatie, ce respecta cele mai inalte standarde stiintifice si de siguranta in dezvoltarea si fabricarea produselor. Sistemele noastre de control al calitatii si strategia „De la samanta la consumator” garanteaza ca produsele Herbalife se numara printre cele mai bune produse de nutritie din lume.

Herbalife este condusa de o echipa de cercetatori si experti de renume mondial in nutritie, care participa la elaborarea produselor noastre si la programele de testare ale acestora. De asemenea, ei se asigura ca noile produse sunt de cea mai buna calitate si contin cele mai bune ingrediente.

Beneficiile fiecarui ingredient folosit la crearea produselor Herbalife sunt demonstrate prin dovezi stiintifice. Stim cu exactitate de unde provin ingredientele noastre, a caror puritate este verificata in laboratoare de ultima generatie. Materia prima este transformata in produs finit, in urma unor bune practici de productie, atent controlate. Personalul nostru, echipamentul de ultima generatie si sistemele de control al calitatii din intregul proces de productie ne ajuta sa garantam ca fiecare produs respecta standardele de calitate Herbalife. Citeste mai departe…

 

Cum respecti angajamenteleAnul 2012 vine cu schimbari de toate felurile. Este un timp care ne indeamna la noi inceputuri, prielnic pentru schimbarea vechilor obiceiuri si adoptarea unora noi.
Ne aflam plini de zel in fata unei noi promisiuni pe care suntem hotarati sa o respectam pana la capat, suntem chiar de neclintit, cel putin in primele zile ale lunii cand inca suntem satui si mai gustam din bunatatile ramase in frigider din perioada desfatarilor de final de decembrie.

Pana la capat poate insemna pentru unii dintre noi doar pana la finalul lunii ianuarie, cu gandul la dulciurile de Sfantul Valentin si apoi 1 martie, 8 Martie, cruda primavara…
Pentru altii poate insemna inceputul verii, cand imbracamintea nu ne mai serveste drept scut impotriva privirilor celorlalti si deopotriva oglinzilor prea severe.

Pentru cei mai intelepti dintre noi, insa, pana la capat inseamna un nou stil de viata, mai echilibrat, o alimentatie rationala pentru tot restul vietii fara a fi urmariti de sentimentul privatiunii si de gandul pofticios la momentul cand se vor desfata din nou, din plin, cu alimente nesanatoase. Acestia stiu ca alimentele bogate in grasimi le ofera satisfactii inselatoare si pe termen scurt, ce nu pot concura cu satisfactia de a fi sanatosi si in forma tot timpul.

Indiferent cum ne planificam noile angajamente la inceput de an, este important sa le pastram in limite rezonabile, astfel incat sa le putem respecta cat mai mult timp posibil. Citeste mai departe…

 

Fructe si legumeMananci 5-7 portii de fructe si legume zilnic? Este suficient de greu sa mananci un fruct, doua in fiecare zi, ce sa mai spunem de sapte! Cum am putea sa schimbam acest lucru? Si cel mai important, de ce trebuie sa consumam atat de multe fructe si legume?

Fructele si legumele sunt foarte importante pentru ca ne mentin sanatosi si sunt o minunata sursa de nutrienti esentiali de care corpul are nevoie. Acestea contin fibre, antoxidanti, fructoza (zaharul natural din fructe) si diferite vitamine, minerale si oligoelemente. In plus, fructele si legumele tind sa aiba un continut scazut de grasimi.

Ce putem spune despre zaharul continut de fructe?

Fructele, in mod natural contin zahar, numit fructoza, dar acesta nu ar trebui sa fie un motiv pentru a nu le consuma. Fructele contin multi alti nutrienti. Ai totusi grija si incearca sa completezi necesarul de nutrienti consumand 2-3 portii de fructe si 4-5 portii de legume.

Cum sa consumi cantitatea necesara de fructe si legume in fiecare zi?

  1. Adauga fructe la shake-uri  pentru a obtine o bautura delicioasa.
  2. La micul dejun, adauga fructe feliate in bolul cu cereale sau ovaz sau rosii feliate si avocado pe painea prajita. Citeste mai departe…
 

Un program TV care merita vazut este „In lupta cu obezitatea” la Zone Reality. Acum e disponibil si pe youtube:

YouTube Preview Image
 
marți,3 ianuarie, 2012

La multi ani 2012!
Herbalife iti multumeste pentru anul minunat pe care l-am petrecut impreuna si iti ureaza un an 2012 plin de satisfactii si reusite!

 
Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

  2012  

ianuarie

 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .