CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
Te afli aici:  

Wellness.ro

 

Blog

>

2011

>

decembrie

 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

Archive for decembrie, 2011

 

10 recomandari pentru un An Nou mai sanatos

Ceva in legatura cu noul an ne face sa vrem sa stergem totul cu buretele, sa lasam in urma obiceiurile vechi si sa ne bucuram de un nou inceput. Privim in urma la recomandarile pe care am reusit sa le pastram si ne luam angajamentul de a avea o mai mare grija de noi in anul care urmeaza.

Cu totii ar trebui sa fim fani ai recomandarilor – atata timp cat sunt rezonabile. Recomandarile nu iti fac prea mult bine daca sunt abandonate inainte de “Ziua Indragostitilor”. Trebuie sa te concentrezi asupra schimbarilor pe care le poti practica zilnic – exista mai multe sanse sa pastrezi aceste schimbari – si de asemenea, pe cele care oferea cele mai bune rezultate. Deci, iata lista de 10 cele mai bune recomandari pentru un 2012 mai sanatos:

  1. Mananca la micul dejun. Persoanele care mananca la micul dejun isi pot mentine mai usor o greutate sanatoasa. Micul dejun te va ajuta sa iti mentii mintea limpede toata dimineata. Creierul are nevoie de combustibil.
  2. Fa mai multa miscare. Pe langa exercitiile regulate pe care le practici, incearca sa adaugi mai multa activitate unei zile obisnuite. Urca scarile, mergi pe jos, plimba-te cu bicicleta sau deplaseaza-te pana la biroul unui coleg in loc sa ii trimiti un mail. Citeste mai departe…
 
miercuri,21 decembrie, 2011

Alimente care iti cresc buna dispozitie

“Esti ceea ce mananci” . De multe ori asociezi aceste cuvinte cu greutatea corporala, dar stiai ca alimentele pe care le consumi au efect si asupra dispozitiei tale?

In fiecare zi suntem bombardati cu momente stresante, ce se creaza la servici, cu stresul creat de anumite persoane sau chiar de familie! Stresul are impact asupra dispozitiei noastre mai ales atunci cand simtim ca nu stim in ce directie sa mergem. In aceste momente, de cele mai multe ori, din comoditate, alegem sa consumam alimente nesanatoase.

Una din cele mai bune metode de a face fata stresului si de a stimula starea de spirit este aceea de a mentine un nivel de energie echilibrat si o gandire pozitiva. O alimentatie sanatoasa ajuta in aceasta situatie.

Cum?
O modalitate buna ar fi sa mananci alimente pe care organismul de absoarbe lent, alimente ce ajuta la mentinerea nivelului de zahar din sange echilibrat dar si a starii tale de spirit.
Alimentele ce sunt absorbite lent include produsele din cereale integrale cum ar fi musli, orezul brun, humusul si lintea. Incearca sa mananci carbohidrati complecsi (cereale integrale) cu proteine slabe.

Ce sa eviti?
Alimentele cum ar fi painea alba, alimentele cu continut ridicat de zahar si cele bogate in grasimi sau sare, sunt absorbite rapid de organism, determinand nivelul de zahar din sange sa scada la numai o ora dupa ce le mananci. Acest lucru este urmat de o scadere brusca de energie. Dupa scaderea energiei incepi sa te simti din ce in ce mai obosit, senzatia de foame reapare si vei opta pentru o gustare la indemana cum ar fi ciocolata sau biscuitii si, te vei indrepta catre o noua scadere brusca de energie.

Vestea buna
Consumand alimente sanatoase si pastrand un stil de viata echilibrat, nu numai ca iti vei tine dispozitia sub control dar silueta ta va arata impecabil!

 
Cifrele din tabelul de mai jos sunt aproximative, pentru ca alimentul pe care il consumati este foarte probabil sa aiba un continut diferit fata de cel folosit pentru determinarea valorilor afisate.
Datele din acest tabel se refera la 100g de produs. Adica, 100g de lapte de vaca integral au 3,5g de proteine, 3,5g grasimi, 4,5g glucide, 65 kilocalorii.
Lipide= grasimi
Glucide= carbohidrati
Calorii=kcalorii
Denumirea produsului Proteine

%

Lipide

%

Glucide

%

Calorii

la 100g

Lapte si derivate
Lapte de vaca integral 3,5 3,5 4,5 65
Lapte de vaca normalizat 3,5 1,7 4,9 50
Lapte de oaie 6,0 7,5 4,6 113
Lapte de capra 3,5 3,7 4,5 67
Lapte de vaca batut 3,2 2,9 5,5 63
Iaurt din comert 3,2 2,6 4,0 54
Lapte praf 27 24 40 498
Branza grasa de vaca 13,0 9,0 4,5 155
Branza dietetica de vaca 18,0 4,0 90
Branza de burduf 27,4 27,4 0,5 369
Telemea de oaie 18,9 24 1,0 305
Telemea de vaca 19,4 20,4 1,0 273
Cascaval 25,0 19,0 1,0 283
Branzeturi topite 7,0 36,0 0,9 366
Citeste mai departe…
 
miercuri,7 decembrie, 2011

Corpul tau primeste suficienta vitamina D?

Este numita “ vitamina soarelui ”, dar cum poti primi suficienta vitamina D cand soarele nu straluceste sau cand eviti razele soarelui?

Expunerea la soare este necesara pentru ca pielea sa produca vitamina D, pentru ca o dieta normala si echilibratata contine o cantitate foarte mica din aceasta vitamina. Acest lucru a dus la o preocupare tot mai mare cu privire la deficitul vitaminei D in cadrul anumitor grupuri cum ar fi persoanele in varsta sau persoanele care traiesc in institutii de ingrijire, persoane ce nu sunt expuse la razele soarelui, persoanele cu pielea mai inchisa la culoare sau persoanele care isi acopera corpul datorita unor motive de origine culturala sau religioasa.

Cum te asiguri ca primesti suficienta vitamina D? Nu trebuie sa te prajesti la soare sau sa risti sa faci cancer de piele pentru a primi o doza buna de vitamina D.

Cantitatea de vitamina D de care ai nevoie, depinde foarte mult de culoarea pielii tale. Daca pielea ta este deschisa la culoare, poti avea nevoie de o expunere la soare de doar 5 minute pe zi. Daca pielea ta este mai inchisa la culoare, poti avea nevoie de pana la 20 de minute de expunere la soarele de vara in fiecare zi.

Citeste mai departe…

 
vineri,2 decembrie, 2011

Dansez pentru tine
Vineri, 2 Decembrie, Herbalife participa la finala Dansez pentru tine prin sponsorizarea a 2 cazuri sociale!
Urmareste finala concursului Dansez pentru tine, vineri 2 decembrie 2011, incepand cu orele 20.30!

 
Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

  2011  

decembrie

 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .