CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
Te afli aici:  

Wellness.ro

 

Blog

>

2011

>

noiembrie

 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

Archive for noiembrie, 2011

 
luni,28 noiembrie, 2011

Mananca sanatos pentru a avea energie

Dimineata te lupti sa te ridici din pat dar nu reusesti fara o cana de cafea, dupa-amiaza incerci sa consumi cat mai multe gustari dulci si bauturi care sa te ajute sa rezisti pe tot parcursul zilei… iti suna familiar? Suntem mai ocupati ca oricand, suntem generatia care “face totul” – activitati la servici, viata de acasa, relatii personale, familie si activitati sociale – nu este de mirare ca ne simtim extenuati! Un somn bun si odihnitor nu este singurul factor care ne poate face sa ne simtim plini de energie si odihniti.

Ceea ce mancam are deasemena un rol important in alimentarea cu energie a corpului nostru! Alegerea alimentelor potrivite poate avea un impact major asupra nivelului de energie pe parcursul zilei, dar, de mult prea multe ori, aceasta grija nu este o prioritate in vartejul de activitati zilnice. Renuntand la remediile rapide dar nesanatoase, cum ar fi ciocolata, bauturile acidulate sau cofeina, si optand pentru alimente ce ofera un impuls de energie natural, alegi o cale simpla de a creste nivelul de energie.

10 Alimente care maresc nivelul de energie:

  1. Ovaz – continut ridicat de calciu, potasiu si magneziu dar si vitamina B care creste nivelul de energie. Magneziul poarta un rol cheie in transformarea alimentelor pe care le consumam in energie, lipsa magneziului din dieta zilnica facandu-te sa te simti lipsit de energie. Ovazul are un indice glicemic scazut, astfel incat ofera organismului o eliberare constanta de energie. Incearca sa consumi fulgi de cereale, terci de ovaz sau prajituri cu ovaz pentru un mic dejun sanatos sau o gustare.
  2. Nuci – incarcate de proteine, vitamine si minerale precum si cu grasimi bune. Nucile reprezinta o gustare nemaipomenita cand te simti lipsit de puteri. Migdalele contin minerale care maresc nivelul de energie, dar si magneziu si calciu. Nucile sunt bogate in potasiu, zinc si fier, pe cand arahidele sunt o sursa buna de vitamina B6, care ajuta organismul sa utilizeze si sa stocheze energia provenita din proteine si carbohidrati. Orice ai alege, fii atent sa nu exagerezi pentru ca nucile au continut ridicat de calorii si grasimi – un pumn mic sau doua linguri de nuci sunt portii ideale. Citeste mai departe…
 
Formula 1 Herbalife aroma de mar glazurat si scortisoara

Formula 1 Herbalife aroma de mar glazurat si scortisoara

Sarbatorile de iarna sunt mereu asteptate. E o pauza bine meritata alaturi de cei dragi, cateva momente de rasfat si bucuria cadourilor surpriza. Dar este si perioada cand silueta noastra este uneori in pericol, cand suntem predispusi sa luam repede in greutate. Chiar daca friptura, prajiturile cu ciocolata din belsug si paharul de sampanie iti vor face cu ochiul si iti vor ispiti simturile, nu trebuie sa uiti de nutritia sanatoasa. Fie ca esti la dieta sau pur si simplu doresti sa ramai in forma, este important sa ai grija de corpul tau cu ajutorul un meniu moderat si sanatos, exercitii fizice si consum adecvat de lichide.

De Sarbatori, Herbalife iti aduce Shake-ul Formula 1 cu aroma delicioasa de mar dulce caramelizat si scortisoara, in editie limitata.

Herbalife Formula 1 cu aroma delicioasa de mar dulce caramelizat si scortisoara poate fi aliatul tau de nadejde in preajma sarbatorilor de iarna, atunci cand mesele sunt bogate in calorii, iar gandul kilogramelor in plus devine apasator.

Shake-ul te ajuta sa te bucuri de sarbatorile de iarna, fara sa ai grija siluetei! Pentru zilele friguroase de iarna, shake-ul poate fi consumat si cald, inlocuind una dintre mese. Shake-ul Formula 1este recomandat sa fie consumat ca parte integranta a unei dietei zilnice echilibrate si a unui stil de viata sanatos ce include activitate fizica regulata si consum adecvat de lichide, pentru cei care vor sa isi tina sub control greutatea.

Shake-urile Formula 1 contin o combinatie echilibrata de proteine, carbohidrati complecsi vitamine si minerale. Rapid, delicios si usor de preparat, shake-ul este bogat in substante nutritive esentiale pentru o masa consistenta si sanatoasa.

Shake-urile Formula 1 reprezinta cea mai buna solutie pentru obiectivele tale pe nutritie. Cu mai putin de 220 calorii pentru fiecare portie, shake-ul te ajuta sa-ti controlezi aportul caloric si sa ai un nivel optim de energie.

Formula 1 cu aroma delicioasa de mar dulce caramelizat si scortisoara este  disponibila acum pe wellness.ro.  Click aici pentru comanda.

 

Al 2-lea an consecutiv Wellness.ro a castiga premiul 1  la gala GPeC  categoria Sanatate si Frumusete.

Scopul Galei Premiilor eCommerce este de a creste calitatea magazinelor online romanesti si, astfel, increderea consumatorilor in tranzactionarea prin internet – comerciantii primind si atestarea TRUSTED.ro (Programul National de Certificare a Magazinelor Online, initiat de GPeC impreuna cu Legi-Internet.ro si Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania).

Premiile decernate la Gala Premiilor eCommerce au vizat intreaga industrie de comert electronic: de la bancile procesatoare de plati, la magazinele online si furnizorii de servicii conecsi. Castigatorii au fost desemnati fie in functie de statisticile RomCard, fie prin notele juriului specialist si consumator, dar si prin consultarea magazinelor online inscrise in competitie.

 

Felicitam echipa LA Galaxy sponsorizata de Herbalife pentru castigarea Cupei MLS 2011 cu o victorie de 1-0 impotriva echipei Dinamo Huston de la Home Depot Center din Los Angeles. Este al treilea campionat MLS pe care il castiga echipa LA Galaxy, iar sarbatorirea acestei victorii a fost uimitoare!

Landon Donovan, capitanul echipei, a inscris singurul gol al jocului, in minutul 72, in urma paselor lui Robbie Keane si David Beckham. Omar Gonzalez, sportiv sponsorizat de Herbalife, a asigurat o aparare solida, contracarand atacurile echipei Dynamo si contribuind la neutralizarea actiunilor din atac ale acesteia. Aproximativ 150 de Distribuitori Independenti Herbalife s-au aflat pe stadionul arhiplin, printre cei 30,281 de sustinatori ai echipelor, iar meciul a fost transmis de canalul de televiziune ESPN.

Anuntul Herbalife de felicitare a fost publicat in rubrica sportiva a ziarului Los Angeles Times. Suntem foarte mandru sa ne asociem cu acesti campioni.

Michael O. Johnson

YouTube Preview Image

 

Cat de multa grasime este indicat sa mananci?

Mereu exista intrebari la care este destul de greu de raspuns. Spre exemplu: Cata grasime trebuie sa mancam?

Raspunsul, asa cum puteti ghici, este “depinde” sau, un raspuns la fel de vag, “cat mai putina posibil”. Asta este pentru ca recomandarile specifice pentru aportul de grasimi sunt adesea exprimate ca procent de calorii – spre exemplu, “ mai putin de 25 % din caloriile tale ar trebui sa provina din grasimi”.

Pentru majoritatea oamenilor acest lucru nu este util deoarece aceasta afirmatie impune ca acestia sa: a) stie cate calorii ar trebui sa consume; b)  sa imparta numarul de calorii la 25% pentru a afla cate calorii ar trebui sa provina din grasimi, iar apoi sa imparta raspunsul obtinut cu 9 – din moment ce un gram de grasime contine 9 calorii – toate acestea pentru a afla cate grame de grasime ar trebui sa manance intr-o zi. Citeste mai departe…

 

Un pachet mediu cu popcorn poate contine foarte multe calorii

Mergem tot mai rar la cinema. Dar daca mergem, de obicei, avem chef de popcorn. De regula cumparam o punga de popcorn medie pentru ca o punga mica ar fi fost prea mica iar una mare ar fi fost potrivita pentru o familie numeroasa. Este bine sa te intrebi atunci cand ti se inmana o punga de popcorn – care este suficienta pentru 6 persoane: daca angajatii din cinematografe decid cat de mica, medie sau mare este o portie de popcorn, noi acceptam orbeste aceste etichete? Ne spunem ca o portie medie inseamna “moderata”? Mancam o portie “medie” de popcorn chiar daca este evident o cantitate mare de alimente?

Se pare ca, in multe cazuri, este exact ceea ce fac oamenii. Intr-un articol publicat anul acesta in Journal of Consumer Research din SUA, s-a observat ca majoritatea oamenilor apreciaza cu greu cantitatea unui produs alimentar doar privindu-l – chiar si cat sunt de satui dupa ce l-au consumat. Asa ca ajungem la concluzia ca este mai usor sa te bazezi pe judecata altcuiva – in acest caz, marimea unei pungi “medii” de popcorn – decat sa le spunem care e de fapt cantitatea potrivita pentru o portie medie. Acest “efect al etichetei” poate conduce la un fenomen pe care autorii l-au numit “nevinovati de lacomie” , unde mancam fara sa gandim mari cantitati de mancare doar pentru ca eticheta ne-a facut sa credem ca mancam mult mai putin decat mancam de fapt. Citeste mai departe…

 
sâmbătă,12 noiembrie, 2011

Lista preturi Herbalife

Incepand cu joi, 17 noiembrie, preturile produselor Herbalife pe www.wellness.ro vor creste cu 2%.

Tot incepand cu aceasta data, se vor aplica reduceri de pret pentru doua dintre produsele Herbalife, dupa cum urmeaza:
– F2 Complex de Multivitamine – pretul va scadea cu 14%
– Tabletele cu Fibre si Plante Aromate – pretul va scadea cu 7%.

Preturile actuale vor fi in vigoare pana Miercuri, 16 Noiembrie, 2011  ora 24.00, pentru comenzile plasate. Toate comenzile primite dupa ora 24.00, vor calculate cu noile preturi.

Pentru a consulta noile preturi, accesati lista noua de preturi de aici.

Aceasta crestere de preturi se datoreaza investitiilor permanente in inovatie, dezvoltare, cresterea brandului Herbalife si tehnologia de fabricare a produselor. Ne dorim sa fim alaturi de dumneavoastra cu cele mai bune produse, cele mai bune servicii.

Cresterile de pret pot varia de la tara la tara, in functie de diversi factori cum ar fi conditiile economice locale.

Mult succes!

Vedeti aici noile de preturi Herbalife.

 

Dimineata

Program de Slabire si Eliminare Celulita MAXI
Program de Slabire si Eliminare Celulita MAXI

3 capacele deBautura Concentrata Herbal Aloe Vera in 150 ml de apa, se bea pe stomacul gol.

Se prepara ceaiul Thermojetics: 1-2 lingurite rase de praf Thermojetics se amesteca cu 1,5 litri de apa plata, se pot adauga cateva felii de lamaie.

1 tableta Formula 2 pentru Femei
1 capsula Active Mind Complex
1 capsula Phyto Complete + 2 pahare cu ceai Thermojetics (400-500 ml)

dupa 30 minute – Shake (sau un Baton Nutritiv Formula 1 Express + 1 pahar cu apa)

Orele 10-11.00

un fruct (un mar, o portocala, etc) sau un Baton Proteic sau o portie de Supa de Rosii Gourmet cu 2 pahare cu apa (400-500 ml)

Citeste mai departe…

 
joi,10 noiembrie, 2011

Cum sa renunti la mancatul emotional

Iti hranesti stomacul sau iti hranesti sentimentele? Destul de des, raspunsul este “ambele”. Avem nevoie sa mancam pentru a ne alimenta organismul, dar uneori mancam pentru a ne satisface sentimentele. Ne putem simti mai fericiti atunci cand mancam anumite alimente, mai tristi sau chiar plictisiti, dar cand mancam din motive care nu implica foamea fizica, avem de-a face cu mancatul emotional.

Daca mananci atunci cand nu iti e foame cu adevarat adaugi calorii inutile ( si kilograme ) care iti pot ruina rapid programul de slabire.

Cum poti invinge mancatul pe fond emotional? Afla care este diferenta pentru a pune capat obiceiului de a manca emotional.

Recunoaste diferentele:

  1. Foamea emotionala apare brusc pe cand foamea fizica se instaleaza treptat.
  2. Chiar daca ai mancat suficient, continui sa mananci pentru a satisface un sentiment.
  3. Daca stomacul iti cere sa mananci, vei manca aproape orice pentru a umple golul. Daca iti e pofta de un anumit produs alimentar, cum ar fi inghetata, ciocolata sau cartofi prajiti, probabil mananci pentru a hrani un sentiment.
  4. Cand mananci emotional simti nevoia urgenta de a manca alimentele dupa care iti e pofta pe cand atunci cand e vorba de foame fizica, poti astepta.
  5. Te poti simti vinovat(a) dupa ce mananci emotional pe cand atunci cand este vorba de foame fizica, acest sentiment nu apare.

Cum sa renunti la muncatul emotional:

  1. Incearca sa recunosti sentimentele care te fac sa mananci emotional.
  2. Incearca sa ignori foamea emotionala facand altceva – incearca sa te plimbi, vorbeste cu o prietena sau fa unele treburi prin casa.
  3. Gaseste un aliment de confort, o alternativa sanatoasa, ca atunci cand senzatia de foame emotionala isi face prezenta, sa alegi un aliment sanatos si nu junk food.
  4. Daca esti la dieta, eliminarea tuturor alimentelor nesanatoase poate face mai mult rau decat bine. De exemplu, daca nu poti trai fara ciocolata, nu o scoate din dieta complet. Poti manca o bucatica. Este vorba de cantitatea pe care o mananci, nu de eliminarea completa din dieta a unui anumit aliment.
  5. Uneori vrei sa iti amintesti ce gust are un anumit aliment asa ca incearca sa iei cateva muscaturi. Mai degraba iti amintesti gustul alimentului si ai o experienta placuta, dacat sa te simti vinovat ca ai mancat prea mult.

Daca recunosti ca mananci emotional, aminteste-ti ca indiferent care e alegerea ta alimentara, poti invata sa iti controlezi sentimentele si sa mananci cu moderatie

 

Dimineata

Program de Slabire si Eliminare Celulita
Program de Slabire si Eliminare Celulita

3 capacele de Bautura Concentrata Herbal Aloe Vera in 150 ml de apa, se bea pe stomacul gol.

1 tableta Formula 2 pentru Femei
1 capsula Phyto Complete + 2 pahare cu apa (400-500 ml)

dupa 30 minute – Shake (sau un Baton Nutritiv Formula 1 Express + 1 pahar cu apa)

Amesteca continutl unui plic de Immune Booster in 150 ml de apa. Immune Booster poate fi consumat în orice moment al zilei.

Orele 10-11.00

un fruct (un mar, o portocala, etc) sau un Baton Proteic sau o portie de Supa de Rosii Gourmet cu 2 pahare cu apa (400-500 ml)

Citeste mai departe…

 
Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

  2011  

noiembrie

 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .