CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
Te afli aici:  

Wellness.ro

 

Blog

>

2011

>

ianuarie

 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

Archive for ianuarie, 2011

 
miercuri,26 ianuarie, 2011

In noul numar al revistei Unica, Herbalife va prezinta reteta unei dimineti de succes si va vorbeste despre solutiile personalizate de care puteti beneficia.

Herbalife in revista UNICA Herbalife in revista UNICA
Herbalife in revista UNICA
 
luni,24 ianuarie, 2011

 

Xtra-Cal, calciu si D3

 

Cunosti importanta calciului in mentinerea sanatatii oaselor si dintilor?
Oasele noastre sunt create pentru a fi puternice dar, daca aportul de calciu nu este suficient, pe masura ce inaintam in varsta, oasele pot deveni mai fragile si se pot rupe mai usor. Datorita faptului ca densitatea oaselor scade odata cu varsta, trebuie sa continuam sa ne dezvoltam si sa ne intarim oasele, prin intermediul unei nutritii echilibrate si al unui aport de nutrienti cheie. Avand in vedere ca 99% din calciu este inmagazinat in oase si dinti, calciul este un mineral foarte important!

Unde se gaseste calciul?
Cea mai bogata sursa de calciu e reprezentata de produsele lactate, cum ar fi laptele, branza si iaurtul. Unele legume cu fructe verzi, precum spanacul sau napul, contin de asemenea, calciu. Insa, uneori, sa obtii aportul de calciu necesar din hrana zilnica poate fi o adevarata provocare. Pentru a evita lipsa de calciu trebuie sa ai o alimentatie sanatoasa, bazata cat mai mult pe fructe si legume.

Este recomandat un aport de 800mg calciu pe zi. Trei pahare de lapte asigura doza recomandata de calciu de 800mg, dar cat de des consumi zilnic atat de mult lapte?
Cand alimentatia nu este o sursa suficienta, suplimentarea calciului poate fi o optiune. Este ideala pentru cei care au intoleranta la lactoza, pentru vegani sau pentru persoanele care se afla intr-o anumita etapa a vietii, cand suplimentarea aportului de calciu este necesara, de exemplu in cazul femeilor de peste 50 de ani.

Domnilor, calciul este si pentru dumneavoastra!
Uneori calciul este considerat un mineral doar pentru femei. Dar este important sa ne amintim ca el este esential pentru sanatatea oaselor si, implicit, pentru sanatatea generala a barbatilor.

Pentru a avea oase puternice, avem nevoie de mai mult decat calciu
Alti nutrienti, cum ar fi vitamina D3 si magneziul, joaca de asemenea un rol important in modul in care organismul foloseste calciul.
– Vitamina D, obtinuta prin expunerea la soare, este folosita pentru a optimiza absorbtia calciului.
– Magneziul faciliteaza modul in care calciul este utilizat de catre organism.

Noul Xtra-Cal Herbalife asigura calciul mineral atat de important si nutrientii ajutatori: vitamina D3 (colecalciferolum), magneziu, mangan, zinc si cupru pentru oase sanatoase si dinti sanatosi.

Caracteristicile Xtra-Cal:
– 333mg de calciu per tableta – poti fi sigur ca aportul de calciu necesar organismului este satisfacut
– Vitamina D3 si magneziu, care ajuta la absorbtia si utilizarea calciului de catre organism
– Plus oligoelementele mangan, zinc si cupru.

 

Dr Gary SmallEchipei stiintifice Herbalife s-a alaturat inca un talent de top, M.D. Gary Small din Los Angeles (SUA), expert in domeniul sanatatii creierului si al imbatranirii sanatoase.
Dr. Small se alatura consiliului editorial al Herbalife Nutrition Institute si va contribui cu sfaturi pe acest site. Dr. Small face parte, de asemenea, din Comitetul Consultativ in Nutritie si va ajuta la instruirea distribuitorilor Herbalife.

Dr. Small, coleg al D-rului Heber la UCLA, este profesor universitar de psihiatrie si stiinte biocomportamentale; profesor Parlow-Solomon la scoala de Medicina David Geffen din cadrul UCLA; director al Centrului de imbatranire din cadrul  UCLA; si director al Diviziei de Psihiatrie Geriatrica la Institutul Semel pentru Neurostiinta si Comportament Uman.

E fascinant sa discuti cu D-rul Small despre rolul nutritiei echilibrate si al unui stil de viata active, atat in procesul de imbatranire, cat si in sanatatea creierului, rol care a devenit evident in ultimii ani, avand in vedere ca studiile arata o asociere intre grasimea abdominala excesiva si riscul aparitiei tulburarilor mintale in relatie cu procesul de imbatranire.

Echipa D-rului Small a dezvoltat tehnologii de imagistica a creierului care detecteaza primele semne ale imbatranirii creierului. in plus, a studiat si a dezvoltat  programe de training a memoriei si al stilului de viata pentru imbunatatirea proceselor cognitive si a procesului de imbatranire, programe care sunt disponibile in S.U.A. in centrele pentru varstnici, spitalele  comunitare si facilitatile de asistenta sociala.

Dr. Small este autorul a peste 500 de lucrari stiintifice si a primit numeroase premii si onoruri, printer care: Premiul Senior Investigator, Asociatia Americana pentru Psihiatrie Geriatrica si Premiul Weinberg pentru Excelenta in Psihiatrie Geriatrica din partea Asociatiei Americane de Psihiatrie. Revista Scientific American l-a denumit ca fiind unul dintre inovatorii de top in stiinta si tehnologie din lume. Este autorul mai multor carti cunoscute despre sanatatea creierului si a procesului de imbatranire („The Memory Bible”, „The Memory Prescription”, „The Longevity Bible”, „iBrain”), care au fost traduse in 24 de limbi.

Suntem onorati sa il avem pe D-rul Small  facand parte din compania Herbalife, iar expertiza sa ne va ajuta sa ne sustinem mai departe pozitia ca autoritati in domeniul nutritiei sanatoase.

 
miercuri,19 ianuarie, 2011
Ce mananci la micul dejun?

Ce mananci la micul dejun?

Un mic dejun sanatos da un impuls pentru intreaga zi metabolismului dumneavoastra si trebuie sa fie consistent si echilibrat, ca sa va energizeze pentru ziua care incepe. Totusi, cu stilul nostru de viata foarte ocupat, multi dintre noi nu servim deloc un mic dejun sanatos. Cand facem asta, de cele mai multe ori e prea bogat in carbohidrati simpli, cum ar fi painea alba si cerealele indulcite, sau uneori nu luam micul dejun deloc – ambele variante au consecinte negative asupra sanatatii.

Micul dejun pe baza de carbohidrati simpli
Consumarea carbohidratilor simpli dimineata, cum ar fi cerealele rafinate si indulcite, painea alba si produsele de patiserie, va vor da un impuls de energie si va vor tine de foame, dar efectul lor nu dureaza mult. Nivelul de energie va scadea, dar va vor lipsi si toate celelalte substante nutritive necesare functionarii normale a organismului dumneavoastra, cum ar fi proteinele, fibrele, vitaminele si mineralele. Ca rezultat, veti incepe imediat sa va simtiti obositi, sa nu va mai puteti concentra si sa va fie foame din nou inainte de pranz, simtind nevoia de mai multi carbohidrati.

Fara mic dejun
Cand nu va e foame dimineata sau nu aveti timp sa luati micul dejun, organismul dumneavoastra incearca sa utilizeze rezervele de substante nutritive si de apa pentru a functiona dar acestea au fost deja epuizate in timpul noptii. Daca nu mancati nimic, va simtiti, de cele mai multe ori, obositi si va e foame si incepeti sa consumati produse dulci cum ar fi ciocolata, biscuiti sau cafeaua dulce pentru a avea putina energie. Acest obicei este inceputul unui cerc vicios, care va afecta in timp greutatea si starea de bine.

Ce mananci la micul dejun

Ce recomanda nutritionistii?
„Incepeti-va ziua cu o sursa bogata de carbohidrati complecsi, cum ar fi painea integrala sau muesli fara zahar, pentru a va sustine nivelul de energie. Proteinele va vor ajuta sa va simtiti satul mai mult timp, dar aveti nevoie de mai mult decat un pahar de lapte sau putin iaurt pentru o cantitate adecvata de proteine. Fructele va ofera, de asemenea, vitamine si minerale pentru un inceput de zi in forta.

Pentru un mic dejun care include cantitatile optime de macro- si micronutrienti, incercati shake-uri Formula 1 si tabletele Formula 2 Complex de Multivitamine.”
Luigi Gratton, Dr. S.P. vice-presedinte Educatia Nutritiei, Herbalife

Organismul dumneavoastra are nevoie de un mic dejun echilibrat si complet din punct de vedere nutritiv
Herbalife Nutritie de Baza este un mod ideal de a va incepe ziua:  sanatos si plin de energie!  Shake-urile Formula 1 contin o combinatie echilibrata de proteine, carbohidrati complecsi, vitamine si minerale – Formula 1 este rapid, delicios si iti poti crea propriile retete. Adaugati tabletele Formula 2 Complex de Multivitamine pentru a consuma 100% din doza recomandata zilnica de macro si micro nutrienti.

 
Diagrama Nutritiei Inteligente Herbalife

Diagrama Nutritiei Inteligente Herbalife

Alimentatia de baza Herbalife

Indiferent de cum decurge ziua dumneavoastra, Herbalife Nutritie de Baza va ajuta sa fiti sanatosi, alimentati corespunzator si plini de energie. Creata de experti de top in nutritie si stiinta, gama de shake-uri Formula 1 Herbalife poate fi folosita de oricine. Fie ca scopul dumneavoastra este controlul greutatii sau mentinerea unei alimentatii sanatoase, shake-urile Formula 1 au ajutat milioane de oameni sa atinga rezultate cu care se mandresc.

Formula 1 va poate ajuta sa aveti o alimentatie sanatoasa si echilibrata, furnizand substante nutritive de care are nevoie organismul, atunci cand este combinata cu Formula 2 Complex de Multivitamine. Herbalife Nutritie de Baza asigura 100% din Doza Zilnica Recomandata(DZR) de vitamine si minerale si asigura un aport sanatos de fibre.
Cand nu aveti timp sa pregatiti un shake delicios sau sunteti pe drum, nu sariti peste o masa. Consumati batonul Formula 1 Express si stiti sigur ca beneficiati de echilibrul ideal de substante nutritive esentiale unei mese sanatoase.

Sa intelegem Diagrama Nutritiei Inteligente Herbalife

Diagrama Nutritiei Inteligente Herbalife arata cum gama de produse se integreaza perfect intr-un stil de viata sanatos si activ.
Incepeti cu produsele Herbalife Nutritie de Baza din centrul rotii. Aceste produse de baza sunt adresate oricui si reprezinta fundamentul unei alimentatii echilibrate. In functie de stilul de viata si de necesitatile in functie de sex, aveti la dispozitie o varietate de produse din gama Nutritie Personalizata. Exista, de asemenea, produse specifice pentru Energie, Sport si Fitness, si gama de Nutritie Externa pentru ingrijire corporala.
Toate produsele Herbalife sunt create pentru a sustine un stil de viata sanatos si activ.

 
luni,10 ianuarie, 2011

baton nutritiv herbalife

Formula 1 Express Baton Nutritiv Herbalife cu aroma de Fructe de Padure si Iaurt

Beneficii cheie ale batonului Formula 1 Express:

– Nutrienti esentiali echilibrati, intr-un inlocuitor de masa sanatos

– Bogat in fibre si proteine, pentru o senzatie de satietate de lunga durata si pentru mentinerea nivelul de energie

– Doar 206/207 calorii per portie si indice glicemic scazut

– Potrivit pentru vegetarieni

– Savurati acest baton impreuna cu un pahar mare de apa

– Comanda-ti acum noua masa sanatoasa si delicioasa intr-un baton!

Afla mai multe detalii despre acest produs aici.

 

Esenta filozofiei Herbalife este sa inspire oamenii sa isi schimbe in bine obiceiurile alimentare si starea generala de bine, pentru un stil de viata sanatos si activ. Baza acestui program il constituie alimentatia corecta, exercitiile fizice regulate, odihna si relaxarea.

Programul Herbalife pentru o viata sanatoasa si activa

Nutritia corecta se obtine ca rezultat al unei diete echilibrate si variate care include aportul optim de macro si micronutrienti, in concordanta cu nevoile si stilul de viata ale fiecarui individ: varsta, sex, stadiu de viata, greutate, constitutia corpului, nivelul de activitate si rata metabolica, precum si prin stabilirea de obiective personale:
1. Controlul greutatii, mentinerea greutatii
2. Luarea in greutate
3. Nutritie sanatoasa pentru vitalitate.

Hidratare adecvata
– Obiective de sport si fitness
– Mese echilibrate cantitativ si consistente, precum si gustari pe parcursul zilei, pentru a regla nivelul energetic si pentru a reimprospata rezervele de substante nutritive
– Cel putin cinci, de preferat 7 portii de fructe si legume proaspete si colorate pe zi pentru un surplus de substante nutritive si antioxidanti
– Hidratare adecvata, 2.0 – 2.5 litri de apa pe zi
– Exercitii fizice regulate, odihna si relaxare, incluzand 30 de minute de miscare moderata spre intensa in fiecare zi( 5 zile pe saptamana ) si cel putin 7 ore de somn adanc in fiecare noapte.

Confuz?
Ce ar TREBUI sa mananc?
De ce am EU nevoie cu adevarat?
Cum imi asigur zilnic necesarul de nutrienti printr-o alimentatie corecta?

Solutia Herbalife
Herbalife elimina confuzia si munca asidua depusa in scopul asigurarii unei alimentatii sanatoase in fiecare zi. Shake-ul Formula 1 este produsul cel mai bine vandut, asigura macro- si micronutrientii de care aveti nevoie, in cantitati potrivite. Aflati mai multe detalii despre Formula 1 aici.

 
Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

  2011  

ianuarie

 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .