CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
Te afli aici:  

Wellness.ro

 

Blog

>

2009

>

octombrie

 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

Archive for octombrie, 2009

 

dupa-herbalifeEram intr-o perioada dificila in viata mea: sanatatea era intr-o stare proasta si am ajuns sa am un inainte-de-herbalifemare surplus de greutate – 105 kg.

Fireste eram tot timpul obosita, lipsita de vlaga.

Am consumat produsele Herbalife, urmand un program pentru controlul greutatii.

Pe parcursul a 11 luni am slabit 40 kg, am schimbat 20 de masuri la haine, starea mea generala este excelenta, am invatat sa ma alimentez corect, imi place de mine si am o sanatate care imi permite sa privesc cu mult optimism viitorul.

Vedeti alte rezultate de slabire cu Herbalife aici.

 

Incepand cu 12 octombrie 2009, Wellness.ro pune la dispozitia clientilor o noua alternativa de plata si anume, plata prin card bancar, astfel,  Wellness.ro in colaborare cu Gecad Epayment asigura un serviciu sigur si eficient de comanda si plata online.
Astfel, daca alegi aceasta metoda de plata, este necesar sa completezi un formular cu informatiile despre cardul pe care il detii. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/VisaElectron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul „3-D Secure” elaborat de aceste organizatii, care asigura tranzactiilor on-line, acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
Avantajele acestei metode de plata constau in faptul ca daca alegi plata prin card beneficiezi de siguranta, comoditate si usurinta in procesul de comanda.
De asemenea, indiferent unde te afli in tara sau strainatate,  vei putea trimite produse Herbalife persoanelor dragi din tara.
Platile online cu card bancar se proceseaza in 3 D Secure si au un sistem anti-frauda performant.  Platile se fac pe servere securizate pentru gazduirea paginilor de plata.
Plata online se poate face cu majoritatea cardurilor: card de debit/credit (Visa/Visa Electron, MasterCard, Maestro, JCB, Diners Club, etc).

 
miercuri,7 octombrie, 2009

Herbalife a participat la Wellfit Expo, la Baneasa Shopping City in Bucuresti, in calitate de sponsor si expozant.
Numarul mare de vizitatori de la standul Herbalife a aratat cat de puternic este brandul Herbalife in Romania.

Herbalife La Wellfit Expo Romania

Herbalife La Wellfit Expo Romania

 
joi,1 octombrie, 2009

Antioxidanti

Antioxidanti

Ce au in comun impuritatile toxice, fumul de tigara, exercitiile fizice si raceala? Aparent nimic. Si totusi toate forteaza sistemul de aparare al organismului, toate creeaza necesitatea de anumite elemente nutritive cheie pentru a ne proteja sanatatea.  Rezidurile toxice sunt aruncate in mediul inconjurator cu o cadenta din ce in ce mai accelerata.
Zilnic suntem supusi actiunii acestor poluanti. Multora aceasta actiune deja le-a distrus sanatatea, organismul majoritatii oamenilor este afectat la nivel celular. S-a descoperit ca un sir de substante toxice actioneaza nociv in mod indirect, producand substante biochimice numite “radicali liberi”. Radicalii liberi aparuti in organism actioneaza nociv din doua motive. In primul rand sunt foarte activi in plan biochimic. Au tendinta sa atace si sa distruga membranele celulare, astfel lezand, iar cate odata chiar omorand celula. In al doilea rand radicalii liberi nu ataca o singura data. Nu se opresc. Au o proprietate unica de a se reproduce din nou si din nou pana nu devasteaza complet membrana celulara. Daca nu am fi avut un sistem special de rezistenta la radicali liberi, introducerea chiar si a unei cantitati neinsemnate de aceste materii toxice, ar fi fost fatala, pentru ca ele pur si simplu trec de la celula la celula, distrugandu-le stratul superficial, pana cand toate devin incapabile de munca.
Un exemplu obisnuit este aerul poluat cu smog, fum, praf industrial, gaze de esapament. Acest aer inspirat creeaza radicali liberi activi in organismele vii. Scade considerabil lucrul plamanilor, mai ales la batrani. Fumul de tigara, prezenta caruia o putem controla, dauneaza plamanilor la fel ca si smogul, declanseaza producerea radicalilor liberi in organism. Efectul sensibilitatii la raceala, boli virale etc., este si acesta rezultatul producerii de radicali liberi.
Ce-ar fi daca am putea trai o viata complet libera de poluanti toxici? Ce-ar fi daca am putea evita toti virusii si toate sursele de infectii? Am putea sa ne eliberam de radicalii liberi? Buna idee, dar nu este posibil. Chiar si organismul insusi produce partea sa de radicali liberi in procesul de functionare.
Practic toate procesele metabolice, mai ales cele implicate in producerea de energie produc o cantitate de radicali liberi in calitate de reziduuri. Acest lucru se intampla pentru ca mecanismele generatoare de energie ale organismului depind de utilizarea minunatei molecule datatoare de viata – oxigenul. Organismul practic “arde” anumiti nutrienti pentru generarea energiei analog cu arderea benzinei intr-un automobil. Procesul de transformare a carburantului in energie prin legarea chimica a oxigenului se numeste “oxidare”. Chiar si organismul nostru nu-si arde sau (oxideaza) complet combustibilul.
Unele produse nocive de oxidare partiala a hranei cu scop energetic sunt  radicalii liberi – echivalentii smogului in organism. Radicalii liberi generati in interiorul organismului dauneaza membranei celulare la fel, ca si cei declansati de mediul poluat.
Din fericire organismul are un sistem demn de laude pentru a minimaliza prejudiciile aduse de poluantii toxici, de procesul vital de oxidare, de infectii si substante otravitoare. Aceasta protectie este o parte a sistemului imun ce anihileaza atacul virusurilor si a altor agresiuni. O parte speciala a protectiei de radicali liberi si reziduurile oxidarii e asigurata de actiunea sinergica a unor elemente nutritive si enzime specifice. Aceste substante se numesc antioxidanti. Antioxidantii sunt compusi naturali, care au posibilitatea de a reduce efectele toxice ale radicalilor liberi, adica de a neutraliza moleculele de oxigen instabile, ajutand corpul sa nu-si distruga celulele.
Radicalii liberi, neanihilati, s-au asociat cu o multime de boli, incluzand cancerul, afectiunile plamanilor si functionarea improprie a sistemului nervos si imunitar. Recentele studii medicale au aratat ca antioxidantii pot, de fapt, inactiva radicalii liberi si pot chiar opri aparitia unor boli, avand un rol important in incetinirea procesului de imbatranire.
Sistemul imunitar de aparare a organismului necesita o nutritie buna. Exista si anumite elemente nutritive cu un rol deosebit in apararea organismului impotriva atacului de radicali liberi. Iata cateva dintre ele:

Vitamina E – prezenta in legume de culoare verde, oua, germeni de grau, ficat, uleiuri, plante. Este o vitamina esentiala, un antioxidant puternic ce previne deteriorarea lipidelor si a uleiurilor esentiale, incluzand si acizii grasi Omega-3. Vitamina E este, de asemenea, un cofactor la productia unei molecule antioxidante importante: Glutatione. Experimentele aratat ca vitamina E reduce daunele produse de componentii smogului.
Vitamina C – importanta in sistemul de regenerare a organismului. Este adanc implicata in functionarea corecta a sistemului  imunitar. Se gaseste in citrice, brocoli, ardei si multe alte fructe si legume.
Vitamina A – (sub forma provitamina – caroten). Se gaseste in  morcovi, spanac, verdeata. Antioxidant natural, apara plamanii de actiunea nociva a fumului de tigara si a smogului.
Vitamina B – se gaseste in banane, verdeata, morcovi, mar, cartof, una dintre cele mai importante vitamine pentru apararea organismului. Ajuta la mentinerea sanatatii membranelor mucoase ale  sistemului respirator. Asigura o bariera naturala in calea infectiilor.
Seleniu – probabil cel mai important antioxidant pentru sanatatea umana, este factorul cheie al uneia dintre cele mai importante enzime zdrobitoare de radicali liberi din organism. Se gaseste in tarate, telina, usturoi, peste, mazare, dar este deseori insuficient in dieta omului modern.
Multe fructe, vegetale, cereale si uleiuri vegetale contin vitamine si minerale cu calitati antioxidante. Oricum, in zilele noastre atat de agitate, nu avem intotdeauna timpul si posibilitatea sa mancam ceea ce ne poate asigura o sanatate buna. Insa, produsele Schizandra Plus si Rose Ox ofera aceasta posibilitate.
 
Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

  2009  

octombrie

 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .