CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
Te afli aici:  

Wellness.ro

 

Blog

>

2009

>

iulie

 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

Archive for iulie, 2009

 

Compania Herbalife a efectuat un sondaj in Marea Britanie pe 4000 de persoane cu varsta 16 – 80 ani.  Sondajul a aratat ca persoanele de peste 50 de ani au un mod de viata mai activ si mananca mai sanatos.

Studiul a aratat ca tinerii de 25 ani consuma zilnic in medie 2300 de calorii/zi, fac sport  de 3 ori/saptamana si consuma de 20 ori/luna mancare nesanatoasa tip junk food.

Persoanele de peste 50 ani consuma 1900 calorii/zi,  fac sport de 4 ori/saptamana si consuma de 4 ori/luna mancare nesanatoasa tip junk food.

Aflati mai multe detalii pe : http://www.ziare.com/Mai_sanatosi_la_50_de_ani_ca_la_25-838138.html

 

 

 
joi,16 iulie, 2009
herbalife-doctors-team

CONSILIUL MEDICAL HERBALIFE

Corpul femeilor a fost asociat, inca din vechi timpuri, cu conceptul de frumusete. Responsabili de aspectele corpului femeii, inca de la nastere, sunt hormonii feminini si, din acest punct de vedere, fiecare femeie este unica. In tinerete exista un echilibru al tiparului hormonal ceea ce inseamna ca mesajele trimise de estrogeni permit sa aminteasca corpului femeii cum sa slabeasca, dar, mai ales, cum sa distribuie grasimea in mod armonios, in punctele estetice cheie, potrivite pentru a fi atragatoare.

Dar ce se intampla cand, an dupa an, 5-10-15 kg se depun in mod gradual si aspectul corpului tau nu te mai satisface? Nu te mai gasesti atragatoare!

Poti alege sa traiesti cu aceste kilograme. Dar esti fericita? Sau te intrebi, firesc, cum ai face sa slabesti din greutatea nedorita, fara ca acest lucru sa devina o obsesie, fara diete drastice sau exercitii epuizante!

De ce toate incercarile ce le-ai facut pana acum nu au avut rezultate sau rezultatele au fost de scurta durata? Raspunsul este incetinirea metabolismului, aport caloric crescut sau lipsa de miscare.

Aceste dezechilibre fac ca majoritatea incercarilor noastre de pana acum de a slabi sa esueze.

Poti, insa, sa alegi un mod de viata mai sanatos impreuna cu produsele Herbalife. Compania Herbalife este lider in domeniul nutritiei si controlului greutatii.

Herbalife imbunatateste vietile oamenilor din 66 de tari, de pe 6 continente, prin intermediul unel retele de 1,7 milioane de distribuitori.

Herbalife dezvolta cele mai bune produse pentru slabire, mentinere, ingrasare, energie & fitness, ingrijire personala.

Click aici sa vezi Consiliul Medical Herbalife.

 
joi,9 iulie, 2009
Eliminare Celulita Herbalife

Programul Anticelulitic Herbalife Mini

Cum scapi de celulita cu Herbalife

Vara mereu ne surprinde vaitandu-ne. Ba ca am pus cam multe kilograme pe noi in ultima vreme, ba ca s-a instalat celulita ca la ea acasa si trebuie sa punem in asteptare fustele mini si pantalonii scurti. Uita de toate acestea, cu masaj, exercitii fizice combinat cu Programul Anticelulitic Herbalife Mini.
Acest Program contine trei produse:
Bautura Concentrata cu Aloe Vera – un suc concentrat pentru prepararea bauturilor cu proprietati tonifiante, hidratante, nutritive si curative antiinflamatoare. Ajuta la detoxifiere;
RoseGuard – supliment alimentar pe baza de Rozmarin, Astragalus, Turmeric si vitamine, pentru a netezi pielea si pentru imbunatati textura si aspectul, a-i reda o structura matasoasa;
Thermo Complete – pastile Herbalife care ard grasimile si tonifica intreg corpul. Dreneaza limfa. Ajuta la netezirea portiunilor de celulita ale pielii. Te fac sa te simti splendid in costumul de baie.
Celulita, factorul care ingrijoareaza multe femei dar si pe unii barbati, si inca ceva, celulita nu tine cont de greutatea corporala, de varsta sau daca esti slab sau gras. Celulele de grasime sub piele au texturi neuniforme datorita stilului de viata nesanator, dieta dezechilibrata sau modificari hormonale, toate acestea determina aspectul de coaja de portocala.
Incearca si tu acest Program Anticelulitic de la Herbalife care reduce vizibil aspectul de „coaja de portocala” si vei putea purta fara probleme pantalonii scurti, costumul de baie si fustele mini.

Ce cauzeaza celulita? Citeste mai departe…

 
miercuri,8 iulie, 2009

Potoleste-ti foamea, mentine-ti energia si lasa-te in voia poftelor!

Aloha Delight
1 Pahar de lapte degresat
2 linguri Formula 1 aroma French Vanilla
1/2 lingurita nuca rasa de cocos
1/2 lingurita esenta de ananas
1 lingura suc de portocale
3 cuburi de gheata.
Banana Fruit Shake The Carrot Thing
2 linguri Formula 1 aroma French Vanilla 2 linguri Formula 1 aroma French Vanilla
120 g iaurt degresat 200 ml suc proaspat de morcovi
120 ml apa plata 3 picaturi suc de lamaie
o piersica mare taiata felii sau un kiwi cuburi de gheata.
1/2 banana, 3 cuburi de gheata.
Herbal All-Bran Shake American Apple Pie
2 linguri de müsli  în 1/2 ceasca apa fierbinte, cand s-au racit adauga: 2 linguri Formula 1 aroma French Vanilla
2 linguri lapte praf degresat 1/4 lingurita de nucsoara
2 linguri Formula 1 aroma French Vanilla. 1/4 lingurita de scortisoara
230 ml suc de mere
3 linguri de lapte degresat
Fruit-Juicy Shake 4 felii de mar
2 linguri Formula 1 aroma de Fructe de Padure 3 cuburi de gheata.
200 ml suc de fructe hipocaloric
4 – 6 capsuni, cuburi de gheata.

Strawberries and Cream

  • 2 linguri Formula1 aroma de Fructe de Padure

  • 5-10 capsuni

  • 200 gr iaurt sau lapte degresat inghetat

Extra Chocolatey Shake
2 linguri Formula 1 aroma de Ciocolata
200 ml lapte degresat

½ pliculet zahar vanilat

1 lingura sirop de ciocolata

1 lingura cacao instant
3 cuburi de gheata.
Capucino Shake
2 linguri Formula 1 aroma de Ciocolata
150 ml lapte degresat
100 g iaurt  degresat
½ pliculet  zahar  vanilat
1 lingurita cafea instant
3 cuburi de gheata
Brain Freeze Chocolate Banana
2 linguri de Formula 1 aroma Fructe Tropicale 2 linguri Formula 1 aroma de Ciocolata
1/2 banana 200 ml lapte degresat
1/2 piersica 1/2 banana
150 ml suc de portocale 3 cuburi de gheata
5 capsuni, cuburi de gheata
Orange & Banana

Maui Madness

2 linguri Formula 1 aroma de Fructe Tropicale

2 linguri Formula 1 aroma Fructe Tropicale

200 ml suc de portocale 1 lingura de ananas strivit
1/2 banana
cuburi de gheata
1 lingura de nuca rasa de cocos
1 lingura de suc de portocale

200 ml iaurt dietetic inghetat
Mentinerea echilibrului in ceea ce mananci este cheia succesului pentru o masa sanatoasa. Produsele Herbalife te ajuta sa asiguri acest echilibru.
 
vineri,3 iulie, 2009

Produsele Herbalife ofera substantele, de care are nevoie corpul nostru in fiecare zi pentru a sustine si a mentine sanatatea. Herbalife ofera aceasta nutritie echilibrata prin

Shake preparat din Formula 1 Herbalife

Shake preparat din Formula 1 Herbalife

formule unice si ingrediente de calitate, alese cu atentie.
Nutritia echilibrata ofera corpului cantitati optime de energie, vitamine, minerale, carbohidrati buni, proteine din plante, grasimi sanatoase si fibre benefice, plante si antioxidanti. Alimentatia sanatoasa presupune consumul moderat al unei varietati de alimente. Ne mandrim cu modul in care Herbalife personalizeaza programele pentru a satisface nevoile individuale. Aceste programe personalizate se bazeaza pe asigurarea unei nutritii complete.

Diagrama nutritiei arata cum gamele de produse Herbalife se potrivesc perfect unui stil de viata sanatos si activ. In centrul diagramei se afla produsele pentru nutritia de baza Herbalife:  Formula 1 Herbalife inlocuitor de masa sanatos, Formula 2 Herbalife Complex de multivitamine. Aceste produse de baza formeaza fundamentul unei nutritii
echilibrate. Gama de Produse de Baza Herbalife este completata de gamele de suplimenti pentru Nutritie Personalizata. Personalizati-va programul selectand produsele care se potrivesc nevoilor dvs. individuale specifice.
Este usor sa dobanditi un stil de viata sanatos si activ daca va angajati sa faceti anumite schimbari pe termen lung in stilul dvs de viata cum ar fi cele enumerate mai jos:
– Aveti un program zilnic de activitate fizica de intensitate moderata de cel putin 30 min, chiar si mersul pe jos sau gradinaritul conteaza.
– Beti 2 litri de apa pe zi. Incercati sa adaugati un strop de Concentrat de Aloe Herbalife in apa sau o felie de lamaie intr-o cana cu apa fierbinte.
– Staduiti-va sa oferiti corpului dvs. o gama larga de nutrienti,avand o dieta sanatoasa si echilibrata care sa cuprinda cel putin cinci feluri de fructe si legume in fiecare zi. Incercati de asemenea sa reduceti nivelul de grasimi saturate si sare din dieta dvs. si alegeti alimente cu fibre de cate ori este posibil.
– Urmariti cantitatea de alcool consumata. Alcoolul furnizeaza „calorii goale”care nu ofera nici un beneficiu nutritiv corpului dvs. Doar cateva pahare de bautura pot avea multe calorii si nu este ceea ce va doriti cand incercati sa aveti un stil de viata sanatos!
– Sunteti fumator?Incercati sa renuntati la fumat sau cel putin reduceti consumul de tutun cat de mult posibil.Fumatul nu poate face parte dintr-un stil de viata sanatos si activ.
– Un corp sanatos si activ are nevoie de suficienta odihna si relaxare. Stresul poate cauza probleme de sanatate facandu-va corpul si mai susceptibil la imbolnavire. Acordati-va timp sa va relaxati fiind activ fizic, petreceti timpul cu familia sau prietenii sau meditati si incercati sa dormiti cel putin sapte ore in fiecare noapte pentru a va putea trezi revigorat.

 
Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

  2009  

iulie

 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .