CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
Te afli aici:  

Wellness.ro

 

Blog

>

2009

>

mai

 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

Archive for mai, 2009

 
joi,28 mai, 2009
Herbalife-slabire-Program-Baza-md

Program de Baza pentru slabire

In cazul in care vrei sa slabesti sanatos, intra pe pagina cu Programe Herbalife unde gasesti programe pentru slabire sigure care garanteaza, prin asociere cu o alimentatie sanatoasa, pierderea echilibrata si stabila in timp a greutatii.

Programul de Baza Pentru Slabire Herbalife este foarte eficient in scaderea greutatii. Slabesti 4-6 kg/luna.

Programul de Baza Pentru Slabire Herbalife este compus din 6 produse:

Formula 1 (2 bucati) – inlocuitor de hrana echilibrat, Formula 2 Multivitamine Herbalife – amestec de multivitamine, minerale si ierburi chinezesti, Herbalife Cell Activator – bogat in fier si vitamina C, Herbalife Cell-U-Loss – un complex de plante, vitamina C si Fier,  Fibre si Plante Herbalife, Tablete un supliment de fibre active.

In doar 30 de zile Programele Herbalife te ajuta sa-ti conturezi silueta si sa te pregatesti pentru vara care tocmai bate la usa.

 
vineri,22 mai, 2009

De cele mai multe ori, e mai greu de inceput decat de tinut o dieta, mai ales dupa zile lungi si friguroase de iarna, in care aportul de energie a trebuit sa fie stimulat prin alimente nu tocmai usoare.

Este un prag psihologic pe care-l poti depasi acum cu ajutorul Herbalife. Acum poti obtine silueta visata cu produsele Herbalife.

Inlocuieste timp de 30 de zile micul dejun si inca una dintre mese cu Inlocuitorul de Masa Formula 1 Herbalife,  consuma  Formula 2 Multivitamine si Herbalife Cell Activator cate 1 tableta x 3 ori/zi si silueta ta va fi pregatita pentru vara. Vei slabi cu 3-4 kg/luna.

 
vineri,15 mai, 2009
Formula 1 Herbalife Inlocuitor de Masa

Formula 1 Herbalife Inlocuitor de Masa

 

Proteina de soia care este extrasa din muguri de soia si e prelucrata printr-o tehnologie corecta, este alimentul vegetal care ofera corpului toti aminoacizii esentiali necesari. Este o proteina sanatoasa, cu multe efecte benefice asupra organismului.

Food and Drug Administration – (institutie guvernamentala din SUA, care avizeaza producerea si comercializarea alimentelor si suplimentilor alimentari) a aprobat calitatile proteinei de soia de reducere a riscului atacului cardiovascular si ale accidentelor vasculare.

Proteina extrasa din muguri de soia inclusa in dieta zilnica scade colesterolemia si fluidizeaza sangele, reducand aparitia trombilor. FDA a demonstrat si recomanda consumul zilnic a 25 g de proteina de soia. O portie de Formula 1 Herbalife Inlocuitor de Masa ofera organismului 16 grame de proteine de muguri de soia.

Proteina de soia este o sursa bogata de antioxidanti. Antioxidantii protejeaza vasele sanguine, reduc riscul aterosclerozei, previn bolile cardiovasculare si hipertensiunea arteriala, intaresc imunitatea.

Proteina de soia contine Betacaroten (provitamina A).

Proteina de soia  este sursa de fibre solubile dietetice .

Proteina de soia este sursa importanta de calciu, fosfor, fier, potasiu. Fortifica abilitatea organismului de a asimila si de a fixa calciul in oase. Datorita continutului de izoflavonoizi protejaza oasele de fracturi, prevenind osteoporoza.

Izoflavonoizii  din soia mai ajuta organismul sa regleze nivelul de hormoni estrogeni, anihiland multiple dereglari premenstruale si de menopauza.

Proteina extrasa din muguri de soia si fibrele solubile ajuta la reglarea functiei de filtrare a rinichilor, contribuind la controlul sanatatii diabeticilor si a persoanelor cu probleme de rinichi.

 
Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

  2009  

mai

 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .