WELLNESS.RO
Comanda produse prin telefon: 0723508026,  0742057181, tel/fax: 0268-526556   
  Home Contact Rezultate Oferte Speciale Despre noi Comanda produse
      k     Catalog  
    Livrare gratuita pentru comenzi de minim 100$!
 
 PROGRAMELE NOASTRE
Barbatul Sanatos
Copiii Sanatosi
Cosmetice
Digestia Sanatoasa
Femeia Sanatoasa
Inima Sanatoasa
Ingrasare
Mentinerea Sanatatii
Nutritia Celulara
Protectia Celulara
Slabire
Sport si Fitness

 RESURSE
Oportunitati
Istoria Herbalife
Istorii de Success
Mod de Consum
Articole si Reviste

COMANDA PRODUSE
Comanda produse aici

 SUPORT
Conditii de livrare

Zaharul

Zaharul este unul dintre alimentele cele mai studiate si mai contestate de medicina, fie ea clasica ori naturista. Fiind un aliment foarte concentrat, el uzeaza pur si simplu anumite organe. Pentru un organism adaptat de milioane de ani sa se hraneasca cu zaharuri complexe din fructe, miere, cereale si legume, ingerarea unei ciocolate sau a altor dulciuri concentrate este un adevarat soc, care produce dezechilibre in lant:
  • zaharul strabate cu usurinta intestinul subtire ajungand in sange, unde provoaca o stare de hiperglicemie;
  • aceasta va determina o stare de excitare fizica si nervoasa;
  • pancreasul alertat peste masura, secreta mai multa insulina decat normal, ceea ce are ca rezultat scaderea zaharului din sange sub medie, asa incat in scurt timp se instaleaza o stare de hipoglicemie;
  • ficatul isi face datoria si transfera o parte din rezervele sale de glucide in sange.
    Aceste alternante deregleaza intreg metabolismul si, in timp, obosesc si uzeaza organismul (mai ales pancreasul), epuizand in acelasi timp sistemul nervos. Chiar daca organismul uman are o mare capacitate de adaptare, si suporta o vreme aceste fenomene, mai tarziu, insa, apar probleme de sanatate. Iata care sunt principalele tulburari:
  • pancreasul suprasolicitat se deregleaza, normalizand tot mai greu glicemia, ceea ce duce la diabetul zaharat, cu toate consecintele sale cumplite: de la orbire la tulburari circulatorii majore ori boli cardiace fatale. In Romania se estimeaza ca peste sase sute de mii de oameni sufera, in diferite stadii, de diabet.
  • sistemul imunitar este partial inactivat vreme de cateva ore dupa ingerarea zaharului printr-un lant de procese hormonale prea complexe pentru a fi descris aici. Aceasta duce la o expunere periculoasa si inutila la gripa, boli de plamani, infectii urinare si intestinale, rinita, sinuzita etc.
  • lipsa de calciu se instaleaza si ea cu timpul, mai ales daca consumul regulat de zahar in diferite forme este insotit si de un stres puternic.
  • caria dentara apare la 94% din populatia care consuma produse cu zahar (de sase ori mai mult decat in urma cu 200 de ani, inainte de descoperirea zaharului). Cauza nu este, asa cum se credea acum zece ani, faptul ca zaharul si dulciurile favorizeaza dezvoltarea bacteriilor pe dinti, ci perturbarea unui lant de procese metabolice ale calciului.
  • obezitatea se instaleaza frecvent la marii consumatori de dulciuri. Acest lucru se produce, desi zaharul nu este atat de bogat in calorii pe cat se crede, dar are "darul" de a perturba echilibrul hormonal, ceea ce duce la cresterea apetitului si la dezvoltarea in exces a tesutului adipos.
  • se dezvolta celulita, aspectul respingator de coaja de portocala, ca rezultat al dereglarii schimbului de substante.
  • o serie de alte boli cum ar fi: reumatismul, anemia, astenia, degenerescenta osoasa, cancerul, scleroza multipla, sinuzita si rinita cronica, tulburarile hormonale se agraveaza ca o consecinta a consumului de zahar si se retrag ca prin farmec o data ce am renuntat la el.
  • o serie de alte boli cum ar fi: reumatismul, anemia, astenia, degenerescenta osoasa, cancerul, scleroza multipla, sinuzita si rinita cronica, tulburarile hormonale se agraveaza ca o consecinta a consumului de zahar si se retrag ca prin farmec o data ce am renuntat la el.
    Iata de ce va propunem sa renuntati doar pentru o perioada, sa zicem o luna, la zahar, pentru a verifica in practica efectul miraculos al renuntarii la otrava alba, cum "alinta" naturistii occidentali zaharul.
    Cel mai potrivit inlocuitor natural al zaharului este mierea de albine, un amestec foarte complex de zaharuri naturale, un produs viu, care contine substante special facute sa ajute organismul sa asimileze fara probleme acest aliment. In perioada de vara-toamna, un inlocuitor si mai bun sunt fructele proaspete. Sucurile, salatele de fructe, fructele sunt o adevarata relaxare pentru organism, ducand la normalizarea glicemiei, la reglarea functiilor pancreasului, la rafinarea gustului, precum si a perceptiilor olfactive. Iarna, fructele uscate: stafidele, smochinele, curmalele, caisele deshidratate etc. sunt un excelent inlocuitor al zaharului. Ele sunt foarte dulci, foarte bogate in zaharuri (aproape 80% din masa lor), dar sunt mult mai usor de suportat de organism fata de zaharul alb.
  • Mentinerea echilibrului in ceea ce mananci este cheia succesului pentru o masa sanatoasa. Produsele Herbalife te ajuta sa asiguri acest echilibru. 
     

    Retete

    Mese sanatoase
    Desert
    Shake-uri
    Salate
    Gustari
    Bauturi sanatoase

    Rezultate cu produse Herbalife

    Istorii

    Produse  recomandate suplimentar:

    Formula 1
    Batonase proteice
    HPLC Drink Mix

     

    Home : Contact : Oportunitati : Istorii de succes : Catalog : Despre Noi : Comanda produse

     

    Designed and Maintained by Wellness.ro.  Copyright Wellness.ro. All rights reserved.