WELLNESS.RO
Comanda produse prin telefon: 0723508026,  0742057181, tel/fax: 0268-526556   
  Home Contact Rezultate Oferte Speciale Despre noi Comanda produse
      k     Catalog  
    Livrare gratuita pentru comenzi de minim 100$!
 
 PROGRAMELE NOASTRE
Barbatul Sanatos
Copiii Sanatosi
Cosmetice
Digestia Sanatoasa
Femeia Sanatoasa
Inima Sanatoasa
Ingrasare
Mentinerea Sanatatii
Nutritia Celulara
Protectia Celulara
Slabire
Sport si Fitness

 RESURSE
Oportunitati
Istoria Herbalife
Istorii de Success
Mod de Consum
Articole si Reviste

COMANDA PRODUSE
Comanda produse aici

 SUPORT
Conditii de livrare

Margarina dauneaza sanatatii

Margarina a aparut in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, cand untul se gasea tot mai greu. O echipa de cercetatori americani a avut atunci ideea sa ia diverse uleiuri vegetale, sa le incalzeasca la 150'C si sa le adauge hidrogen in prezenta unor catalizatori de nichel, ca sa se intareasca. A fost obtinut un produs alb asemanator cu untul ca si consistenta si cu... plasticul ca structura moleculara, adica margarina.

Din al Doilea Razboi Mondial pana acum, margarina s-a "imbogatit" cu coloranti, cu vitamine sintetice, mai nou cu aromatizanti artificiali, care o fac sa miroase a lapte mai tare decat laptele. Aceasta este mica legenda a margarinei - un amestec de grasimi asemanatoare cu cele din alimentele prajite mult timp, greu de transformat de organism in energie. Atunci cand aceste grasimi sunt metabolizate de catre organism, au "darul" sa incurce o multime de procese naturale:
  • sunt incorporate in membrana celulelor sistemului imunitar, impiedicand activitatea acestora. Aceasta inseamna sensibilitate mai mare la infectii, la intoxicatii, la cancer. Nutritionistii spun ca nu exista mijloc mai eficient de paralizare a sistemului imunitar decat consumul de margarina si de alimente prajite.
  • iau locul anumitor substante naturale care au rolul de a curata peretii vaselor de sange, ceea ce inseamna sclerozarea acestora, cu rezultate nefaste pentru inima, creier, sistemul circulator pe ansamblu.
  • favorizeaza formarea de depozite de grasime pe talie si pe fese, precum si aparitia celulitei.
  • solicita excesiv ficatul pentru a fi metabolizate. Din fericire, margarina are suficienti substituenti naturali, care nu numai ca o inlocuiesc cu succes, dar si ajuta la eliminarea efectelor sale nefaste.

    Inlocuitori naturali ai margarinei:
  • Untul romanesc in general este mai bun decat cele de import, deoarece este mult mai putin procesat si denaturat.
  • Uleiurile obtinute prin presare la rece, de floarea-soarelui, masline, arahide, susan s.a. duc la scaderea colesterolului si curata vasele de sange.
     
  • Pentru a asigura un aport de grasimi benefice sanatatii consuma si da copiilor tai suplimenti de nutritie cu acizi grasi nesaturati Omega 3.
    Mentinerea echilibrului in ceea ce mananci este cheia succesului pentru o masa sanatoasa. Produsele Herbalife te ajuta sa asiguri acest echilibru. 
     

    Retete

    Mese sanatoase
    Desert
    Shake-uri
    Salate
    Gustari
    Bauturi sanatoase

    Rezultate cu produse Herbalife

    Istorii

    Produse  recomandate suplimentar:

    Herbalifeline

     

    Home : Contact : Oportunitati : Istorii de succes : Catalog : Despre Noi : Comanda produse

     

    Designed and Maintained by Wellness.ro.  Copyright Wellness.ro. All rights reserved.