CAUTA PE SITE:

0723508026
sau
0800 080 300
Comanda telefonic
produsele Herbalife
Te afli aici:  

Wellness.ro

 

Nutritie personalizata

 

Schizandra Plus

 
Nume produs:

Schizandra Plus

 
Nume produs:

Schizandra Plus

Disponibilitate:
Produs disponibil in stoc
Alege cantitatea
Pret produs:
80.00 Lei
comanda telefonic acum la numerele
0800 080 300
sau
0723508026
Cumpara impreuna cu: (bifeaza produsul pe care doresti sa-l adaugi la comanda ta)

Scurta descriere
Antioxidant din plante care cresc in zone montane din Tibet. Sursa excelenta de imunomodulatoare. Apara celulele de radicalii liberi.

O formula super antioxidanta. Boabele colorate ale plantei Schizandra au reprezentat materie prima pentru botanistii chinezi de secole si sunt cunoscute in toata Asia pentru efectele sale benefice.

Asigura un complex valoros de substante nutritive si antioxidanti, care combat deteriorarile premature ale celulelor in urma agresiunii cu toxine si intareste rezistenta organismului.
 
DETALIILE PRODUSULUI
Planta Schizandra este utilizata si pentru o reenergizare rapida, pentru indepartarea oboselii si a depresiei. Schizandra a devenit extrem de populara si in afara Asiei, datorita valorilor sale culinare si nutritionale.

Este considerata o mare sursa de imunomodulatoare, substante care ajuta corpul sa se adapteze la conditiile mediului si, de asemenea, are proprietati antioxidante. Imunomodulatoarele prezente in semintele de Schizandra, lipsesc in alte fructe si legume.

Planta Schizandra ajuta la mentinerea capacitatii organismului de a absorbi oxigen, din acest motiv, are o actiune extrem de benefica pentru persoanele cu probleme de respiratie. De aceea este mai important ca oricand sa acordam acestei formule antioxidante Herbalife un rol important in alimentatia noastra zilnica.

Produsul Schizandra Plus asigura un complex valoros de substante nutritive si antioxidanti, care combat deteriorarile premature ale celulelor in urma agresiunii cu toxine si intareste rezistenta organismului. Schizandra Plus include suplimentar vitamina E, vitamina liposolubila cu proprietati antioxidante care previne alterarea lipidelor, inclusiv a acizilor grasi esentiali Omega-3.

Include Selenium, element important pentru sanatatea umana, este co-factor in producerea moleculei antioxidante glutation. Include Ascorbil Palmitat, forma liposolubila a vitaminei C, care isi exercita actiunea de antioxidant in tesuturile grase ale corpului. Include Beta-Caroten, precursorul antioxidant al vitaminei A.

Schizandra Plus poate fi combinata cu alte produse Herbalife: Rose Ox, Concentrat Herbal Aloe.

Acest produs si toate produsele Herbalife sunt disponibile numai prin distribuitorii independenti Herbalife.

Pentru rezultate optime consuma Schizandra Plus in combinatie cu alte produse Herbalife.

Cantitate: 60 tablete
Fabricat in: SUA

Te afli aici:  

Wellness.ro

 

Nutritie personalizata

 

Schizandra Plus

 
Activitatea acestui site de produse

Herbalife

se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright 2004-2014 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro