0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
Te afli aici: Wellness.ro > Nutritie personalizata > Schizandra Plus
 
Nume produs:

Schizandra Plus

 
Nume produs:

Schizandra Plus

Disponibilitate:
Produs disponibil in stoc
Alege cantitatea
Pret produs:
73.00 Lei
comanda telefonic acum la numerele
0723508026
sau
0742057181
Cumpara impreuna cu: (bifeaza produsul pe care doresti sa-l adaugi la comanda ta)

Scurta descriere
Suplimentul alimentar cu Schizandra, bogat in seleniu si vitaminele B6 si C, pentru a ajuta la functionarea normala a sistemului imunitar.

Vitamina E contribuie la protejarea celulelor organismului impotriva stresului oxidativ.

Vitaminele C si B6 contribuie si ele la reducerea oboselii si a epuizarii.

Este un supliment necesar persoanelor ocupate, cu un stil de viata agitat.
Consuma zilnic cate 2 tablete, de preferat in timpul meselor.
 
DETALIILE PRODUSULUI
Contine plante care cresc in zone montane din Tibet. Sursa excelenta de imunomodulatoare. Apara celulele de radicalii liberi.

Boabele colorate ale plantei Schizandra au reprezentat materie prima pentru botanistii chinezi de secole si sunt cunoscute in toata Asia pentru efectele sale benefice asupra sistemului respirator.

Asigura un complex valoros de substante nutritive si vitamine, care ajuta la reducerea stresului oxidativ in celule, combat deteriorarile premature ale celulelor in urma agresiunii cu toxine si intareste rezistenta organismului. Au proprietati antibacteriale, detoxifica limfa, contribuie la protectia ficatului, au proprietati antidepresive, efect antioxidant.

Planta Schizandra este utilizata si pentru o reenergizare rapida, pentru indepartarea oboselii, surmenajului si a depresiei. Creste capacitatea organismului de a raspunde rapid la stres, stimuleaza sinteza substantelor adaptogene: adrenalina si noradrenalina. Sustine capacitatea de a memora si concentrare, claritatea mentala, acuitatea vizuala si auditiva. Schizandra a devenit extrem de populara si in afara Asiei, datorita valorilor sale culinare si nutritionale.

Este considerata o mare sursa de imunomodulatoare, substante care ajuta corpul sa se adapteze la conditiile mediului si, de asemenea, are proprietati de protectie a celulelor de stresul oxidativ. Imunomodulatoarele prezente in semintele de Schizandra, lipsesc in alte fructe si legume.

Fructul de Schizandra ajuta la mentinerea capacitatii organismului de a absorbi oxigen, din acest motiv, are o actiune extrem de benefica pentru persoanele cu probleme de respiratie. De aceea este mai important ca oricand sa acordam acestui produs Herbalife un rol important in alimentatia noastra zilnica.

Produsul Schizandra Plus asigura un complex valoros de substante nutritive si vitamine, care combat deteriorarile premature ale celulelor in urma agresiunii cu toxine si intareste rezistenta organismului. Schizandra Plus include suplimentar vitamina E, vitamina liposolubila care protejeaza celulele de stresul oxidativ, previne alterarea lipidelor, inclusiv a acizilor grasi esentiali Omega-3.

Include Selenium, element important pentru sanatatea umana, este co-factor in producerea moleculei de glutation. Include Ascorbil Palmitat, forma liposolubila a vitaminei C, care reduce stresul oxidativ in tesuturile grase ale corpului. Include Beta-Caroten, precursorul vitaminei A.

Schizandra Plus poate fi combinata cu alte produse Herbalife: RoseGuard, Bautura Concentrata Herbal Aloe Vera.

Acest produs si toate produsele Herbalife sunt disponibile numai prin distribuitorii independenti Herbalife.

Pentru rezultate optime consuma Schizandra Plus in combinatie cu alte produse Herbalife.

Cantitate: 60 tablete
Fabricat in: SUA

Vezi eticheta produsului: click aici pentru eticheta ...

Te afli aici:  

Wellness.ro

 

Nutritie personalizata

 

Schizandra Plus

 
Activitatea acestui site se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright 1996 - 2016 Wellness.ro ANPC: www.anpc.gov.ro